Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Uzupełniłam imiona, bo na zdjęciach są 2 różne psy.

Mam nadzieję, sonica, że pokochacie Antka, tak jak kochaliście Mańka.

Atos na pewno go nie zastapi w 100 %, bo Maniek był jedyny w swoim rodzaju, ale na pewno też jest kochany i cielakowaty.

Edited by toyota
Posted

Na pewno, moja rodzina już wie, że przyjeżdża i zachowują się jak wariaty, pytają tylko kiedy i kiedy. będziemy wstawiać zdjęcia żebyście zobaczyli, że jest mu z nami dobrze, a co do miłości to nie ma opcji żeby go nie kochać, ja jestem świr jeśli chodzi o psy traktuje je jak członka rodziny a nie jak podwórkowego stróża, zresztą widać po Mąńku, mamy domek a on spał na kanapie;), Antek czekamy:!!!

Posted

na tablicy,go znalazłam, potem telefon do Asi i Kasi, dogo i pyzak mój;):evil_lol:Mąż jak go zobaczył stwierdził, że jest śliczny, facet mi się zakochał od pierwszego wejrzenia:cool3:. Jak dla mnie to mógłby już dziś być ale wiem ,że wymaga to trochę logistyki bo to sporo kilometrów

Posted

[quote name='sonica']na tablicy,go znalazłam, potem telefon do Asi i Kasi, dogo i pyzak mój;):evil_lol:Mąż jak go zobaczył stwierdził, że jest śliczny, facet mi się zakochał od pierwszego wejrzenia:cool3:. Jak dla mnie to mógłby już dziś być ale wiem ,że wymaga to trochę logistyki bo to sporo kilometrów[/QUOTE]
Super....a to,że chłop się zakochał to nic dziwnego,mój w królicy się zadurzył:evil_lol:.....czyli znaczy się,że nie na darmo Atos czekał tak długo...bo się wreszcie doczekał...

Posted (edited)

[quote name='toyota']Tak daleko, okolice Słupska - Łódź to ponad 400 km, nie mamy jeszcze pomysłu na transport.
Ładny kawał drogi i mi tak bardzo nie po drodze:(
Jubu jest z Łodzi (o ile pamiętam) i zajmuje się przewożeniem psów po całej Polsce.
Juldan
też z Łodzi i czasem wozi psy.

Edited by Maciek777
Posted

Zgadza się daleko, bo my mieszkamy w Łodzi więc jest tylko problem logistyczny, ale mam nadzieje, że da się pokonać ten problem i wreszcie mały trafi do swojego domu.

Posted

[quote name='Maciek777']Ładny kawał drogi i mi tak bardzo nie po drodze:(
Jubu jest z Łodzi (o ile pamiętam) i zajmuje się przewożeniem psów po całej Polsce.
Juldan
też z Łodzi i czasem wozi psy.

Antek to nie jest typ podróżnika i jazde samochodem znosi fatalnie,
nie każdy może chcieć wieźć taki szmat drogi zwracającego na potęgę i szalejącego psa, tak jak to Antoś potrafi...

Posted (edited)

Koszt transportu (jubu) wyniósłby ok. 600 zł.

55 gr za km to nie jest dużo, ale wychodzi ok. 1000 km w dwie strony i 30 zł za autostradę, dlatego taka kwota.

Edited by toyota
Posted

[quote name='sonica']to już kwestia uzgodnienia, dopasujemy się jakoś:) i zmieńcie temat wątku jak można bo domek już jest;)[/QUOTE]

dalibyście rade zrobic połowę drogi? powiedzmy pod Bydgoszcz, to mniej więcej połowa drogi z Łodzi i ze Słupska.