Livka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Martiko mogłabyś poprawić moją wpłatę w rozliczeniu - wpłaciłam 30 zł ;) Quote
Martika&Aischa Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Livka']Martiko mogłabyś poprawić moją wpłatę w rozliczeniu - wpłaciłam 30 zł ;)[/QUOTE] O rany ciocia pisałam że 30 zł a wpisałam 20 zł :shake: bardzo przepraszam i już biegnę poprawić :lol: muszę się ogarnąć bo ostatnio zupełnie nie myślę ....stosy papierów mnie przywalają w pracy :( Quote
Livka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Martika@Aischa']O rany ciocia pisałam że 30 zł a wpisałam 20 zł :shake: bardzo przepraszam i już biegnę poprawić :lol: muszę się ogarnąć bo ostatnio zupełnie nie myślę ....stosy papierów mnie przywalają w pracy :([/QUOTE] Nic się przecież nie stało :glaszcze:, a w księgowości wszystko musi się zgadzać ;) Quote
Martika&Aischa Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='Livka']Nic się przecież nie stało :glaszcze:, a w księgowości wszystko musi się zgadzać ;)[/QUOTE] suma końcowa się zgadza i to najważniejsze ;) myślę o jednym a wpisuję drugie :( ech ... Quote
dominikabankert Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='winter7']Zrobiłam przelew dla Atoska[/QUOTE] czyli Atosek dostal prezent mikolajowy Quote
milagros19853201 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Bardzo fajny prezent Mikołajkowy:-) [quote name='dominikabankert']czyli Atosek dostal prezent mikolajowy[/QUOTE] Quote
toyota Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Zapraszam tymczasem na bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236941-Dla-Bezia-i-Dyzia-B-BW-Victoria-s-Secret-Body-Shop-nowe-do-18-12-do-godziny-22?p=20096958#post20096958[/URL] Quote
milagros19853201 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Cioteczka z tego wniosek idą świeta:-) [quote name='Martika@Aischa']suma końcowa się zgadza i to najważniejsze ;) myślę o jednym a wpisuję drugie :( ech ...[/QUOTE] Quote
Martika&Aischa Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='milagros19853201']Cioteczka z tego wniosek idą świeta:-)[/QUOTE] Ciocia przygniotły mnie sprawozdania i stosy papierów w pracy do tego praca na wyjeździe ...oszaleć można do tego mam mnóstwo wysyłek z zakończonych bazarków do spakowania i wysłania a ciągle brakuje mi czasu :( cioci winter7 pięknie dziękujemy :loveu: w wolnej chwili sprawdzę i wszystko uzupełnię ......... Quote
toyota Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Przelałam swoją deklarację na grudzień i od Mamy 50 zł. Quote
dominikabankert Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 szkoda ze taka cisza tydzien temu sie ekscytowalysmy ze jest szansa na domek i znow dol zero odzewu Quote
toyota Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Tak dokładnie. Ten fajny telefon był chyba w tym samym dniu, w którym ukazały się ogłoszenia, a teraz już znowu kompletna cisza. Quote
ewes Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 ogłoszenia już pewnie pospadały i są mniej widoczne :( przydałyby się nowe... eh... gdyby nie moja laptopa, która ostatnio nie działa jak powinna to zrobiłabym mu nowy pakiet... a tak to jedno ogłoszenie 5 minut męczę :shake: muszę ją w końcu do porządku przywołać :mad: a Atos to taki piękny pies... to jest bardzo dziwne, że odzew jest prawie zerowy :roll: Quote
Ziutka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Ja Atoska ogłosze...ale nadal czekam na zdjęcia - bo tekst mi toyota przysłała :) Quote
dominikabankert Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 biedny atos nie wiem co robic niedlugo wyjezdzam i zno znikne z watku oglaszajcie go dziewczyny prosze Quote
Martika&Aischa Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='dominikabankert']biedny atos nie wiem co robic niedlugo wyjezdzam i zno znikne z watku oglaszajcie go dziewczyny prosze[/QUOTE] ...co się pojawi nadzieja na super domek to pryska jak bańka mydlana ...i tak do znudzenia :( Jutro uzupełnię deklaracje w 2 poście i przeleje nasz dług za miesiąc listopad ...... Tośku do domu chłopaku najwyższa już pora !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Beatkaa Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Gdzieś w koncu musi byc ten jeden wymarzony domek...dla naszego chlopaka.... Quote
Martika&Aischa Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Na koncie deklaracja od winter 7 ( 100 zł ) :loveu: toyota ( 20 zł ) :loveu: kochana mama naszej toyoty ( 50 zł ) I tym sposobem pozbywamy się długu za miesiąc listopad :multi: Wysyłam na konto hoteliku zaległą opłatę hoteliku w kwocie 120 zł miesiąc listopad :) w końcu nie jesteśmy na minusie i na miesiąc grudzień mamy w tej chwili + 50 zł :multi: Quote
milagros19853201 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 bdb newsy a jak tam szanse na przyszlly domek? [quote name='Martika@Aischa']Na koncie deklaracja od winter 7 ( 100 zł ) :loveu: toyota ( 20 zł ) :loveu: kochana mama naszej toyoty ( 50 zł ) I tym sposobem pozbywamy się długu za miesiąc listopad :multi: Wysyłam na konto hoteliku zaległą opłatę hoteliku w kwocie 120 zł miesiąc listopad :) w końcu nie jesteśmy na minusie i na miesiąc grudzień mamy w tej chwili + 50 zł :multi:[/QUOTE] Quote
toyota Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 Dom ostatecznie się wycofał. Pani dała się przekonać Kasi77, ale pan i syn byli na nie. Quote
dominikabankert Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='toyota']Dom ostatecznie się wycofał. Pani dała się przekonać Kasi77, ale pan i syn byli na nie.[/QUOTE] podeslij prosze zdjecia tosia do ziutki na maila bo prosila do ogloszen Quote
toyota Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Podesłałam 2, pozostałe zdjęcia są podobne, bo Atos był u mnie tylko 1 dzień, więc zrobiłam mu zdjęcia tylko w tym jednym dniu. Innych zdjęć nie mam na kompie, bo one były robione przez Kasię77. Wybrałam najładniejsze i są na pierwszej stronie wątku. Kasiu77, prosimy o przesłanie zdjęć Atosa do Ziutki. Quote
Martika&Aischa Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 No i gdzie ten wymarzony domek dla naszego Tośka ??? :( Quote
Recommended Posts