Martika&Aischa Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Beatkaa napisał(a):nie możemy tracić nadziei Martuniu.... dlatego zaciskam cały czas :) Quote
Kasia77 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Martika@Aischa napisał(a):dlatego zaciskam cały czas :) pani chyba nie była poważnie zainteresowana, bo zadzwoniłaby a nie zadzwoniła jednak.... Quote
toyota Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Taką miałam nadzieję :placz:, szkoda gadać :p. Wysłałam od siebie deklarację za wrzesień- 20 zł, a od Mamy tym razem 50 zł :). Quote
Martika&Aischa Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 toyota napisał(a):Taką miałam nadzieję :placz:, szkoda gadać :p. Wysłałam od siebie deklarację za wrzesień- 20 zł, a od Mamy tym razem 50 zł :). Tak Asiu i poprzednie 20 zł jutro na spokojnie wszystko uzupełnię i na razie ile mamy tyle przeleje Kasi za hotelik sierpniowy ...resztę po rozliczeniu bazarków to na długi starczy i jeszcze grosik na wrzesień zostanie ...oj nie ma ten nasz Antoni szczęścia :( oj nie ma :( Quote
Martika&Aischa Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Asiu i pięknie podziękuj mamie za kolejne ogromne wsparcie dla naszego Atoska :multi: mama jest po prostu WSPANIAŁA :loveu: Quote
toyota Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Puściłam przelew z bazarku evity2000- 100 zł. Proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym jak kasa będzie na koncie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/230961-Nowe-m-inVictoria-s-Secret-Bath-body-works-Royal-Canin-dla-Atosa-do30-08-do-godź-22?p=19664865#post19664865 Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='toyota']Puściłam przelew z bazarku evity2000- 100 zł. Proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym jak kasa będzie na koncie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/230961-Nowe-m-inVictoria-s-Secret-Bath-body-works-Royal-Canin-dla-Atosa-do30-08-do-godź-22?p=19664865#post19664865 Asiu kochana ogromne podziękowania dla Ciebie i evity 2000 :loveu: po malutku podciągamy finanse Antoniego :) Quote
dominikabankert Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 poprosze o aktualny numer konta Antosia - skromnie bo skromnie ale wplace grosik:) Quote
Mysza2 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='dominikabankert']poprosze o aktualny numer konta Antosia - skromnie bo skromnie ale wplace grosik:)[/QUOTE] Domi , ale dawno Cię nie widziałam na dogo:) Quote
Kasia77 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Zimno, coraz zimniej, dni coraz krótsze a Antek dalej bez domu :( Wczoraj przeglądałam wpływy dla Antka i jakaś niedowidząca jestem czy co:oops:, ale nie moge sie doszukać pieniążków za sierpień - 223,80zł - wypisanych na pierwszej stronie. 14go.08 za lipiec wpłynęło 228,80 , następnie 27go.08 wyrównanie- 126,20zł , a tych za sierpień nie widze, którego były przesłane? Quote
Martika&Aischa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Kasia77']Zimno, coraz zimniej, dni coraz krótsze a Antek dalej bez domu :( Wczoraj przeglądałam wpływy dla Antka i jakaś niedowidząca jestem czy co:oops:, ale nie moge sie doszukać pieniążków za sierpień - 223,80zł - wypisanych na pierwszej stronie. 14go.08 za lipiec wpłynęło 228,80 , następnie 27go.08 wyrównanie- 126,20zł , a tych za sierpień nie widze, którego były przesłane?[/QUOTE] Kasiu chciałam przelać całość 360 zł po rozliczeniu mojego bazarku żeby już nie dzielić na 2 lub 3 przelewy. Myślę że na początku przyszłego tygodnia będę mogła już w całości rozliczyć .....jeśli natomiast wolisz na dwa razy nie ma sprawy .... Quote
Kasia77 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Kasiu chciałam przelać całość 360 zł po rozliczeniu mojego bazarku żeby już nie dzielić na 2 lub 3 przelewy. Myślę że na początku przyszłego tygodnia będę mogła już w całości rozliczyć .....jeśli natomiast wolisz na dwa razy nie ma sprawy ....[/QUOTE] nie , nie, moze być później, nie ma sprawy, tylko zobaczyłam ostatnio wpis na pierwszej stronie - przelew za sierpień i sprawdzałam w tą i z powrotem ten swój wykaz wpłat wrześniowych i znaleźć nie mogłam :) Quote
Martika&Aischa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Kasia77']nie , nie, moze być później, nie ma sprawy, tylko zobaczyłam ostatnio wpis na pierwszej stronie - przelew za sierpień i sprawdzałam w tą i z powrotem ten swój wykaz wpłat wrześniowych i znaleźć nie mogłam :)[/QUOTE] Bo się rozpędziłam a potem stwierdziłam że jak rozliczam bazarek to lepiej przelać całość bo jest mi już wstyd że przelewamy ciągle w ratach :shake: Już poprawiam pierwszy post :) I w przyszłym tygodniu wysyłam całość czyli 360 zł :) Quote
Martika&Aischa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Na koncie deklaracja od wujaszka Rolanda_de 40 zł :multi: pierwszy post uzupełniony ...bardzo się cieszę bo po rozliczeniu zostanie nam choć pare złotych na opłatę wrześniowego hoteliku :multi: Quote
dominikabankert Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 prosze o numer konta bo skasowalam juz niestety Twój mail z kontem:([quote name='Martika@Aischa']Na koncie deklaracja od wujaszka Rolanda_de 40 zł :multi: pierwszy post uzupełniony ...bardzo się cieszę bo po rozliczeniu zostanie nam choć pare złotych na opłatę wrześniowego hoteliku :multi:[/QUOTE] Quote
Martika&Aischa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='dominikabankert']prosze o numer konta bo skasowalam juz niestety Twój mail z kontem:([/QUOTE] Domi kochana pięknie Ci dziękujemy :loveu: i wracaj do nas ciocia wreszcie !!!!!!!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 W dniu dzisiejszym poleciała opłata za hotel za miesiąc sierpień w kwocie 360 zł Dokładam z bazarku dla Atoska 76,20 gr abyśmy nie miały długu w miesiącu sierpniu. Mam nadzieję że uda nam się jak najszybciej rozliczyć bazarek i wpłacić w najbliższych dniach choć za połowę miesiąca września. A na koncie deklaracja stała od cioci basiek8 ( grudzień) 20 zł :loveu: Pięknie wszystkim dziękujemy za wsparcie naszego chłopaka. Antoni do domu najwyższa pora chłopaku !!!!!!!!!!!!!!! Quote
toyota Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Fajnie, że Domi jest znowu na dogo. Quote
Roland_De Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Czesc, ostatnio miałem duzo szczescia bo w tygodnie znalazłem dom dla 2óch labradorów. Dwie rodziny adoptowały psy i mysle ze mozna ogłosić Atoska w firmie gdzie obie dziewczyny pracują. Potrzebuje zdjecia Atosa i opis psa oraz gdzie można go zobaczyć. Podeslijcie mi proszę na bzielinski@wp.pl. Ogłosimy go w duzej firmie, moze coś drgnie. Bądźcie dobrej mysli i nie traćcie nadziei Quote
Martika&Aischa Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Roland_De']Czesc, ostatnio miałem duzo szczescia bo w tygodnie znalazłem dom dla 2óch labradorów. Dwie rodziny adoptowały psy i mysle ze mozna ogłosić Atoska w firmie gdzie obie dziewczyny pracują. Potrzebuje zdjecia Atosa i opis psa oraz gdzie można go zobaczyć. Podeslijcie mi proszę na bzielinski@wp.pl. Ogłosimy go w duzej firmie, moze coś drgnie. Bądźcie dobrej mysli i nie traćcie nadziei Obyś miał wujek szczęśliwą rękę :) Asiu czy ktoś przesłał dane Rolandowi na @ ??? A na koncie 30 zł od naszej kochanej Dominiki i 100 zł deklaracja stała od cioci Winter7. Przelałam na konto hoteliku : 130 zł ( wrzesień) Quote
Kasia77 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Roland_De']Czesc, ostatnio miałem duzo szczescia bo w tygodnie znalazłem dom dla 2óch labradorów. Dwie rodziny adoptowały psy i mysle ze mozna ogłosić Atoska w firmie gdzie obie dziewczyny pracują. Potrzebuje zdjecia Atosa i opis psa oraz gdzie można go zobaczyć. Podeslijcie mi proszę na bzielinski@wp.pl. Ogłosimy go w duzej firmie, moze coś drgnie. Bądźcie dobrej mysli i nie traćcie nadziei może w końcu przyjdzie pora na Antka , bo sił mi chwilami brakuje do niego - w przenośni bo domu od roku nie widać i dosłownie, bo ostatnio wywinął mi znowu numer- zagryzłby dwa koty sąsiadów . Wracalismy ze spaceru, zobaczył kota szybciej niż ja, rzucił sie w jego kierunku, złapał za futro, miałam przy tym pierwszym kocie jeszcze tyle siły żeby go odciągać i kotu życie ratować - udało się, tyle że ja nie zdążyłam złapać oddechu nawet a on drugiego zobaczył i dorwał, wpadł oczywiscie w ten swój "koci amok" i koniec,wstępują w niego w takim momencie "nadprzyrodzone" siły:sad: .Powalił mnie na kamienie że nie miałam nawet jak sie pozbierać . gdyby nie wybiegła z domu właścicielka kotów, i nie pomogła w ratowaniu, to by miała o jednego kota mniej :sad: Quote
toyota Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Wysłałam już do wujka Rolanda info. Nie mogłam się zdecydowac, bo poprosił o tylko jedno zdjęcie, w końcu wybrałam to: Quote
Kasia77 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Jeśli chodzi o smycz, to on nie chodzi wcale źle na smyczy, ale ciągnie mocno, na spacerach głuchy jest , nie obchodzi go z kim idzie, gdzie idzie, najważniejsze żeby droga była przed nim a wtedy nos przy ziemi i hej przed siebie, wszystko można w nim zmienić, ale energii i "miłosci " do kotów sie nie umniejszy ;) Quote
toyota Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Kasia77']może w końcu przyjdzie pora na Antka , bo sił mi chwilami brakuje do niego - w przenośni bo domu od roku nie widać i dosłownie, bo ostatnio wywinął mi znowu numer- zagryzłby dwa koty sąsiadów . Wracalismy ze spaceru, zobaczył kota szybciej niż ja, rzucił sie w jego kierunku, złapał za futro, miałam przy tym pierwszym kocie jeszcze tyle siły żeby go odciągać i kotu życie ratować - udało się, tyle że ja nie zdążyłam złapać oddechu nawet a on drugiego zobaczył i dorwał, wpadł oczywiscie w ten swój "koci amok" i koniec,wstępują w niego w takim momencie "nadprzyrodzone" siły:sad: .Powalił mnie na kamienie że nie miałam nawet jak sie pozbierać . gdyby nie wybiegła z domu właścicielka kotów, i nie pomogła w ratowaniu, to by miała o jednego kota mniej :sad:[/QUOTE] Wstępują w niego nadprzyrodzone siły i głęboko ukryta agresja :shake:. Też widziałam go w akcji, w jednej chwili z ciepłej kluchy zmienił się nie do poznania. Ja miałam go na smyczy, więc nie pokazał do czego jest zdolny, ale był bardzo nakręcony. Quote
Recommended Posts