Kasia77 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 paragon ze szczepienia przeciw wściekliźnie Za przejazd zapłaciłam 20zł - zawsze tyle płace,kiedy zmuszona jestem korzystać z wynajmowanego transportu, niezależnie z jakim psem bądź w jakiej innej sprawie jadę - ciężko znaleźć kogoś kto ma czas i chęć na takie wożenie. Pech chciał, że Atos tak zarzygał i zafajdolił samochód......jadąc do kliniki a potem to samo w drodze powrotnej, ciężka z nim jest jazda... Quote
kkasiiiar Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Kochane zapraszam do subskrybowania wątku Świeckiego Punktu Przetrzymań http://www.dogomania.pl/forum/thread...bo-%C5%9Bmierc -zaczynam tam działać i myśl ze ktoś chociaż obserwuje moje działania doda mi więcej sil :smile: Quote
Roland_De Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 ATOSek to przepiekny pies, wyglada jak moj labek, te same madre cieple i dobre oczy. Taki pies musi znależć dom, szkoda ze jeszcze czeka, ale cierpliwość zawsze sie opłaca. Dorzuce jeszcze +15 PLN do mojej miesiecznej deklaracji Quote
Beatkaa Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Roland_De']ATOSek to przepiekny pies, wyglada jak moj labek, te same madre cieple i dobre oczy. Taki pies musi znależć dom, szkoda ze jeszcze czeka, ale cierpliwość zawsze sie opłaca. Dorzuce jeszcze +15 PLN do mojej miesiecznej deklaracji[/QUOTE] dziękujemy pięknie w imieniu Atoska ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Dług Atoska za miesiąc czerwiec spłacony. Dotarły deklaracje od wujka Rolanda_de oraz basiek8 ślicznie dziękujemy :):):):):) Kasiu czyli 25 zł szczepienia + 20 zł transport ? ( przelane 50 zł ) czyli zostało 5 zł nadwyżki do hoteliku w lipcu ??? Quote
marea Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 W wątku cisza... podbiłam ogłoszenie na trojmiasto.pl i niezmiennie trzymam kciuki za domek! ;) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/?showAdvertisementOnList&id_ogl=5184869 Quote
toyota Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Atosek znowu dostał od mojej Mamy 30 zł :). Puściłam przelew. Z ogłoszeń totalna cisza :(. Quote
Kasia77 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Martika@Aischa napisał(a): Kasiu czyli 25 zł szczepienia + 20 zł transport ? ( przelane 50 zł ) czyli zostało 5 zł nadwyżki do hoteliku w lipcu ??? zgadza się :) Przepraszam, ze sie ostatnio w ogóle nie odzywam, ale jakiś czas byłam bez komputera a potem brak czasu... U Antoniego wszystko w porządku:) wesołe, szalone, miziaste ADHD :) Największą udręką są doły, ja zakopuje, on kopie nowe - korzenie drzew na wierzchu, w kojcu wykopał sobie basen, mam gdzieś chyba jakies zdjęcia, jutro powklejam ;) Quote
Kasia77 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='Kasia77'] U Antoniego wszystko w porządku:) wesołe, szalone, miziaste ADHD :) Największą udręką są doły, ja zakopuje, on kopie nowe - korzenie drzew na wierzchu, w kojcu wykopał sobie basen, mam gdzieś chyba jakies zdjęcia, jutro powklejam ;) Tutaj dół w kojcu, już zasypany... Tutaj inny dołeczek, jak widać nie wykopany na darmo, Gaja korzysta- schowała się przed upałem Dziś rozkopał grób Zorana, szłam z duszą na ramieniu w strone tej dziury, bo nie wiedziałam jak głęboko sie dokopał....na szczescie nie zdążył dokopać się dośc głęboko... Myśle że on tych dołów kopał nie będzie, pod warunkiem, ze będzie miał więcej poświęconego czasu i skupionej na sobie uwagi, czyli , to o czym wszyscy wiedzą - Antkowi potrzebny jest dom... Quote
Martika&Aischa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 toyota napisał(a):Atosek znowu dostał od mojej Mamy 30 zł :). Puściłam przelew. Z ogłoszeń totalna cisza :(. Asiu pieniążki już wpisuje w rozliczenie :) ogromne podziękowania dla mamy :loveu: Poczekam jeszcze chwilkę czy jakaś deklaracja wpłynie jeśli nie przelewam na konto hoteliku tyle ile mamy więc na minusie za lipiec będziemy 160 zł a już zaczął się sierpień :( na wątku cisza ....a Antoni wciąż czeka na swój wymarzony dom :( Cioteczki czy ktoś ma do przekazania jakieś fanty na bazarek ????? musimy jakoś wspomóc chłopaka bo długi będą nam rosły :( Quote
Kasia77 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Asiu pieniążki już wpisuje w rozliczenie :) ogromne podziękowania dla mamy :loveu: Poczekam jeszcze chwilkę czy jakaś deklaracja wpłynie jeśli nie przelewam na konto hoteliku tyle ile mamy więc na minusie za lipiec będziemy 160 zł a już zaczął się sierpień :( na wątku cisza ....a Antoni wciąż czeka na swój wymarzony dom :( Cioteczki czy ktoś ma do przekazania jakieś fanty na bazarek ????? musimy jakoś wspomóc chłopaka bo długi będą nam rosły :( oj cisza, cisza..... już nie ma komu pokazywać Antka .... ja mam tylko ogromną nadzieje, że on po wakacjach znajdzie dom , w każdym razie przed zimą, bo kolejna zima w kojcu to byłby koszmar:( Quote
Martika&Aischa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Kasia77 napisał(a):oj cisza, cisza..... już nie ma komu pokazywać Antka .... ja mam tylko ogromną nadzieje, że on po wakacjach znajdzie dom , w każdym razie przed zimą, bo kolejna zima w kojcu to byłby koszmar:( Też mam taką nadzieję .....Antoni to taki fajny psiak a wciąż bez domu :( ech .... Zdecydowanie już za długo czeka .......... Quote
Martika&Aischa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Przelewam tyle ile mam za miesiąc lipiec bo już najwyższa pora 208.80 więc jesteśmy na [COLOR=#ff0000]minusie za miesiąc lipiec 146.20 [/COLOR]a mamy już sierpień :( ech Tośku obyś jak najszybciej znalazł swojego człowieka :( Asiu czy telefon nadal milczy ??????? Quote
Martika&Aischa Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Przelewam tyle ile mam za miesiąc lipiec bo już najwyższa pora 208.80 więc jesteśmy na [COLOR=#ff0000]minusie za miesiąc lipiec 146.20 [/COLOR]a mamy już sierpień :( ech Tośku obyś jak najszybciej znalazł swojego człowieka :( Asiu czy telefon nadal milczy ???????[/QUOTE] Ponieważ wpłynęła wczoraj jeszcze deklaracja od cioci basiek8 na konto Atoska wysłałam 228.80 gr więc na minusie jesteśmy [COLOR=#ff0000]126.20 gr.[/COLOR] Quote
kkasiiiar Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 O matulo! Zrobie Atosowi wydarzenie na fb Quote
Martika&Aischa Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Na koncie deklaracja stała od cioci winter 7 pięknie dziękujemy :) w tej chwili wychodzimy powolutku na prostą i coraz mniej mamy na minusie. Poczekam chwilkę może jeszcze coś wpłynie i przelewam nasz dług na konto hoteliku. Quote
Martika&Aischa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Dotarły kolejne wpłaty od niezawodnej i zawsze pamiętającej o naszym Atosku cioci basiek 8 oraz Rolanda_de pięknie dziękujemy tym samym możemy spłacić w całości dług lipcowy :multi::multi: w kwocie 126.20 gr. W tej chwili jesteśmy na plusie całe 33, 80 gr :) Pięknie wszystkim dziękujemy :) Quote
evita2000 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Skleciłam bazarek dla Atoska. Zapraszam: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230961-Nowe-m-inVictoria-s-Secret-Bath-body-works-Royal-Canin-dla-Atosa-do30-08-do-god%C5%BA-22?p=19546935#post19546935[/url] Quote
Martika&Aischa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='evita2000']Skleciłam bazarek dla Atoska. Zapraszam: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230961-Nowe-m-inVictoria-s-Secret-Bath-body-works-Royal-Canin-dla-Atosa-do30-08-do-godź-22?p=19546935#post19546935"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230961-Nowe-m-inVictoria-s-Secret-Bath-body-works-Royal-Canin-dla-Atosa-do30-08-do-godź-22?p=19546935#post19546935[/URL][/QUOTE] Ciocia pięknie dziękujemy :multi::loveu: i ja po cichutku mam w przygotowaniu bazarek dla chłopaka :) Jutro ruszamy i my ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Mysza2']taki piękny psiak dalej bez domku[/QUOTE] Prawda ? :( wręcz nie do uwierzenia :( Quote
toyota Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 (edited) Nad Atosem wisi jakieś fatum. Po bardzo długiej ciszy, miałam telefon w jego sprawie: "-Dzień dobry, czy ten pies -labrador lubi dzieci i nie zrobi dziecku krzywdy ? - ( Ja- już się boję, ale odpowiadam bardzo uprzejmie)- Nie, nie zrobi krzywdy, jest bardzo łagodnym psem w stosunku do ludzi i także dzieci. A w jakim wieku jest dzieciątko ? -4 miesiące, ale bardzo lubi pieski, jak jesteśmy u Teściów, to aż przebiera nóżkami na widok barnardyna. -Proszę pana, Atos jest psem przyzwyczajonym do mieszkania w domu, pozostawiony na podwórku będzie się domagał, by go wpuścić, może drapać w drzwi i wyć. W domu natomiast jest bardzo grzeczny. Jednak może być problem jak dzieciątko zacznie raczkować, Atos jest większy od typowego labradora, waży ok. 50 kg, a labrador w granicach 30 kg.... Mógłby niechcący nadepnąć raczkującemu dziecku na rączkę, jest też żywiołowy i może dziecko przewrócić. - Mamy swój dom i możemy tam wpuszczać psa. Nie szkodzi, że jest duży, dzwoniłem już po podhalana, ale został już wydany. Żona nie pracuje i jest cały czas z dzieckiem w domu to jakoś przecież upilnuje. Synek tak lubi pieski ! - Proszę się jeszcze zastanowić i porozmawiać z żoną, czy rzeczywiście da radę z tak małym dzieckiem i dużym psem w domu." Pan więcej nie zadzwonił.... Uważacie, że źle prowadzę rozmowy przedadopcyjne ? Może nie powinnam zniechęcać ludzi ? Edited August 21, 2012 by toyota Quote
Recommended Posts