Martika&Aischa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 kkasiiiar napisał(a):Poprosze o dane do wpłaty kwoty 47,50 zł :) Potwierdzam że pieniążki już na koncie Atoska :) Pięknie dziękujemy :loveu: Quote
toyota Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Atos będzie miał w tym miesiącu dodatkowe 50 zl od mojej Mamy na szczepienie. Niestety ciągle jeszcze brakuje mu na hotel ok. 170 zł oraz na odrobaczenie i na szczepienie może 50 zł nie wystarczyć :(. Quote
Martika&Aischa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 toyota napisał(a):Atos będzie miał w tym miesiącu dodatkowe 50 zl od mojej Mamy na szczepienie. Niestety ciągle jeszcze brakuje mu na hotel ok. 170 zł oraz na odrobaczenie i na szczepienie może 50 zł nie wystarczyć :(. Wiem Asiu wiem ......dlatego cały czas pytam o choć najmniejszy bazarek dla Atosa ??? Trzeba rozesłać trochę wątek ......ale dużego odzewu nie ma się co spodziewać. Jest tyle potrzebujących i chorych psiaków na dogo ....Antoni piękny, młody, zdrowy tylko pechowy i wciąż bez domu :( Quote
PaulinKa030894 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Przepraszam że się wetnę ale sytuacja MEGA PILNA [COLOR=#000000]Dramatyczna sytuacja w schronisku w Ruskiej Wsi !! W związku z tą sytuacją zaczeliśmy akcję mailingową , proszę wejdźcie zapoznajcie się z sytuacją i pomóżcie Nam. http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19257460 Quote
Beatkaa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Niestety coś trudno wyadoptować nam Atoska... :( Sama się borykam z adopcją psiaka z mojej sygnaturki,tyle,że on już starszy, z dysplazją i ponad rok w hotelu....za miesiąc nie będzie kasy dla niego na utrzymanie.Co wątek to długi i mega potrzeby.. Atosek zdrowy,śliczny i młody a bez domu .... aż czasami trudno mi w to uwierzyć:( Quote
toyota Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 (edited) Jakiś czas temu forum labradora przyjęło pod swoją opiekę sunię Biankę z mojego schronu. Zupełnie bezproblemowa suczka, spokojna jak na labka, miała ciężkie życie -była m.in. przypalana papierosami. Już drugi raz wróciła z adopcji. Raz z powodu alergii dziecka, za drugim razem właścicielka stwierdziła, że nie radzi sobie z Bianką, bo słucha ona tylko pana domu. Z opinii behawiorysty: "pies ma zrównoważony, stabilny charakter, jednak brak możliwości zmiany podejścia emocjonalnego właścicielki skazuje jakiekolwiek szkolenie na niepowodzenie". I jak tu wyadoptować Atosa, skoro zupełnie bezproblemowa labka jest zwracana po kilku miesiącach przez ludzi, którzy zalogowali się nawet na forum by piać nad nią z zachwytu ? I to zdażyło się dwukrotnie. Edited June 23, 2012 by toyota Quote
marea Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 http://tablica.pl/oferta/antos-piekny-wielki-niczyj-ID1eKnx.html http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/antos-piekny-wielki-niczyj-ogl5184869.html Trzeba wierzyć dziewczyny i się nie poddawać, że w końcu znajdzie ten swój dom! bo jak Wy zwątpicie to już nic nie pozostanie Quote
marea Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Niepojęte jak nieodpowiedzialni mogą być ludzie :( Labek to wymarzony psiak, spokojna suczka ujojoj moje marzenie, gdybym tylko chciała i mogła mieć obecnie psa.... Quote
Martika&Aischa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='marea']http://tablica.pl/oferta/antos-piekny-wielki-niczyj-ID1eKnx.html http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/antos-piekny-wielki-niczyj-ogl5184869.html Trzeba wierzyć dziewczyny i się nie poddawać, że w końcu znajdzie ten swój dom! bo jak Wy zwątpicie to już nic nie pozostanie Nie tracimy nadziei !!!!!!!!!!!!!! :) Antoni musi znaleźć dom!!! Nie może być inaczej !!! :) Quote
toyota Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Przelałam 50 zł na szczepienie od mojej Mamy oraz 20 zł mojej stałej deklaracji na lipiec. Quote
Martika&Aischa Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 toyota napisał(a):Przelałam 50 zł na szczepienie od mojej Mamy oraz 20 zł mojej stałej deklaracji na lipiec. Asiu pieniążki oczywiście dotarły! Specjalne podziękowania dla Twojej mamy :loveu: Jutro wszystko uzupełnię i wyślę tyle ile mamy za hotel + 50 zł na szczepienia. Quote
Martika&Aischa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Doszła również deklaracja stała od cioci basiek 8 :) pięknie dziękujemy :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Uzupełniłam rozliczenie : Hotel czerwiec 360 zł ( na koncie 229.80) i tą kwotę przelewam! + 50 zł na szczepienie Antoniego Razem : 279,80 gr. Dług w hotelu za miesiąc czerwiec to 130,20 gr :( i tyle jesteśmy na MINUSIE :( Quote
dominikabankert Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 odwiedzam Atosa brak mi słow bo nie moge wciaz pomagac:( Quote
Beatkaa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 ehh i przeszedł ten miesiąc kiedy już jest dług :(:( Quote
Kasia77 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Uzupełniłam rozliczenie : Hotel czerwiec 360 zł ( na koncie 229.80) i tą kwotę przelewam! + 50 zł na szczepienie Antoniego Razem : 279,80 gr. Dług w hotelu za miesiąc czerwiec to 130,20 gr :( i tyle jesteśmy na MINUSIE :( Potwierdzam, że za czerwiec wpłynęło 229.80 + 50zł na szczepienie i dojazd do kliniki(- tak mam to rozumieć?) Brakujące 130zł może zbierać bazarkami? Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='Kasia77']Potwierdzam, że za czerwiec wpłynęło 229.80 + 50zł na szczepienie i dojazd do kliniki(- tak mam to rozumieć?) Brakujące 130zł może zbierać bazarkami? Ciocia jaśniej proszę bo ja dziś mam strasznie ciężkie myślenie!!! :shake: Quote
Martika&Aischa Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Atos psiaku kochany gdzie ten Twój wymarzony dom ???? Asiu ja się powtórzę ale trudno .....żadnych telefonów ??? Quote
Kasia77 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Ciocia jaśniej proszę bo ja dziś mam strasznie ciężkie myślenie!!! :shake:[/QUOTE] pisałyście, ze Antoni dostał 50zł na szczepienie -szczepienie na wścieklizne kosztuje 25zł + dojazd do kliniki 20zł - koszt paliwa , ja samochód mam zepsuty, więc musimy o przysługe prosić kogoś z samochodem.... Quote
Martika&Aischa Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Kasia77']pisałyście, ze Antoni dostał 50zł na szczepienie -szczepienie na wścieklizne kosztuje 25zł + dojazd do kliniki 20zł - koszt paliwa , ja samochód mam zepsuty, więc musimy o przysługe prosić kogoś z samochodem....[/QUOTE] Czyli jak mam to rozliczyć ? 25 zl szczepienia i 25 zl transport do weta ??? Na koncie deklaracja czerwiec i lipiec od cioci Winter7 bardzo bardzo dziękujemy :) Jak tylko dostanę kartę kodów prześle brakujące 130.20 gr które byliśmy na minusie. W tej chwili Antoś na koncie będzie miał 68.80 groszy ( całe szczęście na plusie) ;) Quote
toyota Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Moja Mama przekazała dla Atosa w tym miesiącu 30 zł. Już puściłam przelew. Quote
Recommended Posts