Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atos będzie miał w tym miesiącu dodatkowe 50 zl od mojej Mamy na szczepienie.

Niestety ciągle jeszcze brakuje mu na hotel ok. 170 zł oraz na odrobaczenie i na szczepienie może 50 zł nie wystarczyć :(.

Posted

toyota napisał(a):
Atos będzie miał w tym miesiącu dodatkowe 50 zl od mojej Mamy na szczepienie.

Niestety ciągle jeszcze brakuje mu na hotel ok. 170 zł oraz na odrobaczenie i na szczepienie może 50 zł nie wystarczyć :(.

Wiem Asiu wiem ......dlatego cały czas pytam o choć najmniejszy bazarek dla Atosa ???
Trzeba rozesłać trochę wątek ......ale dużego odzewu nie ma się co spodziewać.
Jest tyle potrzebujących i chorych psiaków na dogo ....Antoni piękny, młody, zdrowy tylko pechowy i wciąż bez domu :(

Posted

Niestety coś trudno wyadoptować nam Atoska... :( Sama się borykam z adopcją psiaka z mojej sygnaturki,tyle,że on już starszy, z dysplazją i ponad rok w hotelu....za miesiąc nie będzie kasy dla niego na utrzymanie.Co wątek to długi i mega potrzeby..
Atosek zdrowy,śliczny i młody a bez domu .... aż czasami trudno mi w to uwierzyć:(

Posted (edited)

Jakiś czas temu forum labradora przyjęło pod swoją opiekę sunię Biankę z mojego schronu. Zupełnie bezproblemowa suczka, spokojna jak na labka, miała ciężkie życie -była m.in. przypalana papierosami. Już drugi raz wróciła z adopcji. Raz z powodu alergii dziecka, za drugim razem właścicielka stwierdziła, że nie radzi sobie z Bianką, bo słucha ona tylko pana domu. Z opinii behawiorysty: "pies ma zrównoważony, stabilny charakter, jednak brak możliwości zmiany podejścia emocjonalnego właścicielki skazuje jakiekolwiek szkolenie na niepowodzenie".

I jak tu wyadoptować Atosa, skoro zupełnie bezproblemowa labka jest zwracana po kilku miesiącach przez ludzi, którzy zalogowali się nawet na forum by piać nad nią z zachwytu ? I to zdażyło się dwukrotnie.

Edited by toyota
Posted

Niepojęte jak nieodpowiedzialni mogą być ludzie :( Labek to wymarzony psiak, spokojna suczka ujojoj moje marzenie, gdybym tylko chciała i mogła mieć obecnie psa....

Posted

toyota napisał(a):
Przelałam 50 zł na szczepienie od mojej Mamy oraz 20 zł mojej stałej deklaracji na lipiec.

Asiu pieniążki oczywiście dotarły! Specjalne podziękowania dla Twojej mamy :loveu:
Jutro wszystko uzupełnię i wyślę tyle ile mamy za hotel + 50 zł na szczepienia.

Posted

Uzupełniłam rozliczenie :
Hotel czerwiec 360 zł ( na koncie 229.80) i tą kwotę przelewam! + 50 zł na szczepienie Antoniego
Razem : 279,80 gr.
Dług w hotelu za miesiąc czerwiec to 130,20 gr :( i tyle jesteśmy na MINUSIE :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Uzupełniłam rozliczenie :
Hotel czerwiec 360 zł ( na koncie 229.80) i tą kwotę przelewam! + 50 zł na szczepienie Antoniego
Razem : 279,80 gr.
Dług w hotelu za miesiąc czerwiec to 130,20 gr :( i tyle jesteśmy na MINUSIE :(

Potwierdzam, że za czerwiec wpłynęło 229.80 + 50zł na szczepienie i dojazd do kliniki(- tak mam to rozumieć?)

Brakujące 130zł może zbierać bazarkami?

Posted

[quote name='Kasia77']Potwierdzam, że za czerwiec wpłynęło 229.80 + 50zł na szczepienie i dojazd do kliniki(- tak mam to rozumieć?)

Brakujące 130zł może zbierać bazarkami?

Ciocia jaśniej proszę bo ja dziś mam strasznie ciężkie myślenie!!! :shake:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ciocia jaśniej proszę bo ja dziś mam strasznie ciężkie myślenie!!! :shake:[/QUOTE]

pisałyście, ze Antoni dostał 50zł na szczepienie -szczepienie na wścieklizne kosztuje 25zł + dojazd do kliniki 20zł - koszt paliwa , ja samochód mam zepsuty, więc musimy o przysługe prosić kogoś z samochodem....

Posted

[quote name='Kasia77']pisałyście, ze Antoni dostał 50zł na szczepienie -szczepienie na wścieklizne kosztuje 25zł + dojazd do kliniki 20zł - koszt paliwa , ja samochód mam zepsuty, więc musimy o przysługe prosić kogoś z samochodem....[/QUOTE]

Czyli jak mam to rozliczyć ? 25 zl szczepienia i 25 zl transport do weta ???
Na koncie deklaracja czerwiec i lipiec od cioci Winter7 bardzo bardzo dziękujemy :)
Jak tylko dostanę kartę kodów prześle brakujące 130.20 gr które byliśmy na minusie.
W tej chwili Antoś na koncie będzie miał 68.80 groszy ( całe szczęście na plusie) ;)