toyota Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 wyrobekj napisał(a):Przesyłam na konto Atosa 25 zł na PA. Bardzo proszę rozejrzeć się czy u tych Państwa faktycznie nie stoi na podwórku żaden samochód. Pan nie ma prawa jazdy. Serio. Quote
Kasia77 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Asia, telefon dostałam, dzięki;) , na oficjalną wizytę z Danusią nie damy rady wcześniej niż w wekend (brak dojazdu), więc może i płot będzie już gotowy, to sobie wszystko dokładnie pooglądamy :diabloti: Quote
Martika&Aischa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Na koncie deklaracja kwietniowa od cioci basiek8 bardzo dziękujemy :) Też czekam na wyniki tej wizyty ......ciągle mam nadzieję że to w końcu ten wymarzony dom....ech.... Quote
Martika&Aischa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 wyrobekj napisał(a):Przesyłam na konto Atosa 25 zł na PA. Bardzo proszę rozejrzeć się czy u tych Państwa faktycznie nie stoi na podwórku żaden samochód. Pieniążki już na koncie :) Ogromnie dziękujemy jak zwykle Asiu :* Zaksięgowane w 2 poście :) Quote
Kasia77 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Asia, jeszcze raz numer telefonu do tego warblewa, bo mi telefon wszystkie sms-y wczoraj wykasował, chciałyśmy jechać dzis wieczorem, ale najpierw zadzwonić musze... Quote
Martika&Aischa Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 I ja zaglądam z nadzieją na relacje z wizyty ....... Quote
Kasia77 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Ta dzisiejsza wizyta to masakra.... Pan, widać nie potraktował naszej umówionej wizyty szczególnie poważnie - był pod wpływem alkoholu, innymi słowy- śmierdziało wódą, zresztą po otwarciu drzwi do domu, również nie pachniało...w oczy raził wszechobecny bajzel , tam dosłownie było wszystko,korytarz zawalony brudnymi słoikami po majonezie itp , lampy, worki, śmieci, buty, wszystko razem wymieszane, w obejściu to samo.... no i płot -co prawda był, ale na znacznej długosci, wysoki około 1 metra. Najlepsze było to, że ten człowiek nawet nie wiedział czy Antek to pies czy suka, prowadząc Nas na podwórze zapytał czy ten pies to suka?.......... Koszt przejazdu - zwrot dla Danusi/ Danka1234 Quote
Martika&Aischa Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Masakra!!! Czyli szukamy dalej!!! Nie takiego domu szukamy dla naszych podopiecznych !!! ech ....ręcę mi czasami opadają:shake: Quote
winter7 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 To może wrzućić go na czarne kwiatki, bo to chyba nie jest dobry dom dla żadnego psa.... Quote
toyota Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 (edited) Kasiu, wyobraź sobie, że pani z miejscowości Poddąbie chce zaadoptować dobermana z dogo ! Właśnie wyczytałam na wątku. Jest to doberman znaleziony przez wspaniałą osobę- Mortes i znajduje się teraz pod opieką fundacji. Bardzo Ciebie proszę, żebyś się wypowiedziała na temat tego domu: http://www.dogomania.pl/threads/214791-Nuka-w-cudownym-DS!-ONEK-Niko-Dyzio-Dobcio-zbierają-na-HOTELIK-i-szukają-DS!-POMOCY!?p=18898301#post18898301 Edited March 25, 2012 by toyota Quote
Beatkaa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Kasia77 napisał(a):Ta dzisiejsza wizyta to masakra.... Pan, widać nie potraktował naszej umówionej wizyty szczególnie poważnie - był pod wpływem alkoholu, innymi słowy- śmierdziało wódą, zresztą po otwarciu drzwi do domu, również nie pachniało...w oczy raził wszechobecny bajzel , tam dosłownie było wszystko,korytarz zawalony brudnymi słoikami po majonezie itp , lampy, worki, śmieci, buty, wszystko razem wymieszane, w obejściu to samo.... no i płot -co prawda był, ale na znacznej długosci, wysoki około 1 metra. Najlepsze było to, że ten człowiek nawet nie wiedział czy Antek to pies czy suka, prowadząc Nas na podwórze zapytał czy ten pies to suka?.......... Koszt przejazdu - zwrot dla Danusi/ Danka1234 szok,po prostu szok :crazyeye::crazyeye: niestety tacy ludzie też się zdarzają,szkoda właśnie na takich się trafia:angryy::shake: Quote
Martika&Aischa Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [quote name='Kasia77']Ta dzisiejsza wizyta to masakra.... Pan, widać nie potraktował naszej umówionej wizyty szczególnie poważnie - był pod wpływem alkoholu, innymi słowy- śmierdziało wódą, zresztą po otwarciu drzwi do domu, również nie pachniało...w oczy raził wszechobecny bajzel , tam dosłownie było wszystko,korytarz zawalony brudnymi słoikami po majonezie itp , lampy, worki, śmieci, buty, wszystko razem wymieszane, w obejściu to samo.... no i płot -co prawda był, ale na znacznej długosci, wysoki około 1 metra. Najlepsze było to, że ten człowiek nawet nie wiedział czy Antek to pies czy suka, prowadząc Nas na podwórze zapytał czy ten pies to suka?.......... Koszt przejazdu - zwrot dla Danusi/ Danka1234 Poproszę o numer rachunku oraz podanie kwoty którą należy zwrócić. Pokazujemy się Atosku !!! Quote
Beatkaa Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Atos.....jejku...i Ty wciąż bez domku..:shake: podrzucę Cię chociaż... Quote
Monisiaczek Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 toyota, wysłałam Ci sms. Przepraszam, ale w pracy gadać nie mogę. Daj znać, czy coś z tego wyszło. Quote
toyota Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Monisiaczek napisał(a):toyota, wysłałam Ci sms. Przepraszam, ale w pracy gadać nie mogę. Daj znać, czy coś z tego wyszło. Dziękuję, jutro zadzwonię, bo dzisiaj już za późno zlądowałam do domu. Quote
Martika&Aischa Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Uzupełniłam post rozliczeniowy : Ciocia : Basiek8 oraz Winter7 deklaracje stałe :) Pięknie dziękujemy w imieniu Atoska :* Quote
Martika&Aischa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Wpłynęła deklaracja stała w kwocie 25 zł od wujaszka Rolanda_de :) ślicznie dziękujemy :) Tośku ....Tośku gdzie ten Twój domek piękny psiaku ? :( Quote
toyota Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 (edited) Nie udało mi się skontaktować ponownie z Patrycją. Dostawałam za to od niej sms-y z pytaniem cyt. "kto ty". Czy ona próbowała się skontaktować ponownie z "labardorami info." ? Moim zdaniem jednak o adopcję powinny starać się osoby dorosłe, bo utrzymanie tak dużego psa to są duże koszty i oni powinni brać za to odpowiedzialność. Dziewczyna nie odpowiedziała mi ile ma lat. Ma 2- letniego braciszka. Edited April 23, 2012 by toyota Quote
Kasia77 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 toyota napisał(a):Nie udało mi się skontaktować ponownie z Patrycją. Dostawałam za to od niej sms-y z pytaniem cyt. "kto ty". Czy ona próbowała się skontaktowąć ponownie z "labardorami info." ? Moim zdaniem jednak o adopcję powinny starać sie osoby dorosłe, bo utrzymanie tak dużego psa to są duże koszty i oni powinni brać za to odpowiedzialność. Dziewczyna nie odpowiedziała mi ile ma lat. Ma 2- letniego braciszka. ......chyba w ogóle nie warto zawracać sobie głowy... Antoni to cudowny pies i oby równie cudowny dom go pokochał... Quote
Kasia77 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Antek, jaka cisza u ciebie Są jakieś telefony o niego?,ma aktualne ogłoszenia? to już tyle m-cy.... gdzie ten jego dom:sad: Quote
Martika&Aischa Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Oby znalazł go Tosiu jak najszybciej :( Taki piękny psiak a wciąż bez domu :( Quote
Recommended Posts