Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

wyrobekj napisał(a):
Przesyłam na konto Atosa 25 zł na PA. Bardzo proszę rozejrzeć się czy u tych Państwa faktycznie nie stoi na podwórku żaden samochód.

Pan nie ma prawa jazdy. Serio.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia, telefon dostałam, dzięki;) , na oficjalną wizytę z Danusią nie damy rady wcześniej niż w wekend (brak dojazdu),
więc może i płot będzie już gotowy, to sobie wszystko dokładnie pooglądamy :diabloti:

Posted

wyrobekj napisał(a):
Przesyłam na konto Atosa 25 zł na PA. Bardzo proszę rozejrzeć się czy u tych Państwa faktycznie nie stoi na podwórku żaden samochód.

Pieniążki już na koncie :) Ogromnie dziękujemy jak zwykle Asiu :* Zaksięgowane w 2 poście :)

Posted

Asia, jeszcze raz numer telefonu do tego warblewa, bo mi telefon wszystkie sms-y wczoraj wykasował,
chciałyśmy jechać dzis wieczorem, ale najpierw zadzwonić musze...

Posted

Ta dzisiejsza wizyta to masakra.... Pan, widać nie potraktował naszej umówionej wizyty szczególnie poważnie -
był pod wpływem alkoholu, innymi słowy- śmierdziało wódą, zresztą po otwarciu drzwi do domu,
również nie pachniało...w oczy raził wszechobecny bajzel , tam dosłownie było wszystko,korytarz zawalony
brudnymi słoikami po majonezie itp , lampy, worki, śmieci, buty, wszystko razem wymieszane, w obejściu
to samo.... no i płot -co prawda był, ale na znacznej długosci, wysoki około 1 metra.
Najlepsze było to, że ten człowiek nawet nie wiedział czy Antek to pies czy suka,
prowadząc Nas na podwórze zapytał czy ten pies to suka?..........

Koszt przejazdu - zwrot dla Danusi/ Danka1234

Posted (edited)

Kasiu, wyobraź sobie, że pani z miejscowości Poddąbie chce zaadoptować dobermana z dogo !

Właśnie wyczytałam na wątku. Jest to doberman znaleziony przez wspaniałą osobę- Mortes i znajduje się teraz pod opieką fundacji. Bardzo Ciebie proszę, żebyś się wypowiedziała na temat tego domu: http://www.dogomania.pl/threads/214791-Nuka-w-cudownym-DS!-ONEK-Niko-Dyzio-Dobcio-zbierają-na-HOTELIK-i-szukają-DS!-POMOCY!?p=18898301#post18898301

Edited by toyota
Posted

Kasia77 napisał(a):
Ta dzisiejsza wizyta to masakra.... Pan, widać nie potraktował naszej umówionej wizyty szczególnie poważnie -
był pod wpływem alkoholu, innymi słowy- śmierdziało wódą, zresztą po otwarciu drzwi do domu,
również nie pachniało...w oczy raził wszechobecny bajzel , tam dosłownie było wszystko,korytarz zawalony
brudnymi słoikami po majonezie itp , lampy, worki, śmieci, buty, wszystko razem wymieszane, w obejściu
to samo.... no i płot -co prawda był, ale na znacznej długosci, wysoki około 1 metra.
Najlepsze było to, że ten człowiek nawet nie wiedział czy Antek to pies czy suka,

szok,po prostu szok :crazyeye::crazyeye:
niestety tacy ludzie też się zdarzają,szkoda właśnie na takich się trafia:angryy::shake:

Posted

[quote name='Kasia77']Ta dzisiejsza wizyta to masakra.... Pan, widać nie potraktował naszej umówionej wizyty szczególnie poważnie -

Poproszę o numer rachunku oraz podanie kwoty którą należy zwrócić.
Pokazujemy się Atosku !!!

Posted

Monisiaczek napisał(a):
toyota, wysłałam Ci sms. Przepraszam, ale w pracy gadać nie mogę. Daj znać, czy coś z tego wyszło.

Dziękuję, jutro zadzwonię, bo dzisiaj już za późno zlądowałam do domu.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Nie udało mi się skontaktować ponownie z Patrycją. Dostawałam za to od niej sms-y z pytaniem cyt. "kto ty".

Czy ona próbowała się skontaktować ponownie z "labardorami info." ?

Moim zdaniem jednak o adopcję powinny starać się osoby dorosłe, bo utrzymanie tak dużego psa to są duże koszty i oni powinni brać za to odpowiedzialność. Dziewczyna nie odpowiedziała mi ile ma lat. Ma 2- letniego braciszka.

Edited by toyota
Posted

toyota napisał(a):
Nie udało mi się skontaktować ponownie z Patrycją. Dostawałam za to od niej sms-y z pytaniem cyt. "kto ty".

Czy ona próbowała się skontaktowąć ponownie z "labardorami info." ?

Moim zdaniem jednak o adopcję powinny starać sie osoby dorosłe, bo utrzymanie tak dużego psa to są duże koszty i oni powinni brać za to odpowiedzialność. Dziewczyna nie odpowiedziała mi ile ma lat. Ma 2- letniego braciszka.

......chyba w ogóle nie warto zawracać sobie głowy...
Antoni to cudowny pies i oby równie cudowny dom go pokochał...