toyota Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 [quote name='Martika@Aischa']adopcje stoją w miejscu .......mam nadzieję że jak zrobi się cieplej coś się w końcu ruszy ....... Atoskowi życzymy słodkich snów :* Jeśli chodzi o mojego ON- ka Bosmana to jest bardzo duży odzew - wszyscy chcą go umieścić na tym mrozie, żeby pilnował podwórka. Zajrzyj na jego wątek i zobacz co on o tym myśli ;): http://www.dogomania.pl/threads/219650-ON-ek-JESTEM-GŁODNY-!!!?p=18614591#post18614591 Quote
Martika&Aischa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='toyota']Jeśli chodzi o mojego ON- ka Bosmana to jest bardzo duży odzew - wszyscy chcą go umieścić na tym mrozie, żeby pilnował podwórka. Zajrzyj na jego wątek i zobacz co on o tym myśli ;): http://www.dogomania.pl/threads/219650-ON-ek-JESTEM-GŁODNY-!!!?p=18614591#post18614591 No to lecę do Bosmanka :) Quote
Martika&Aischa Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Na koncie oczywiście deklaracje stałe od cioci Toyota (20zł styczeń) (20zł luty) oraz wyrobekj (20zł luty) Pięknie dziękujemy :loveu: I już się przelewam za hotelik dla Atoska : Luty 360 zł Quote
wyrobekj Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) Na konto przelałam wpływy z bazarku dla Atosa - 145 zł. Jak umiałam, tak napisałam rozliczenie bazarku na stronie bazarkowej (w przedostatnim poście). Edited February 17, 2012 by wyrobekj Quote
Martika&Aischa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 wyrobekj napisał(a):Na konto J. Winter (takie miałam) przelałam wpływy z bazarku dla Atosa - 145 zł. Jak umiałam, tak napisałam rozliczenie bazarku na stronie bazarkowej (w przedostatnim poście). Jak tylko pieniążki dolecą zaraz ciocia oficjalnie napiszę i uzupełnię rozliczenie :) Piękny wynik :multi:Ślicznie dziękujemy :loveu: Quote
_Goldenek2 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 A ja zapraszam na wypasiony i tani bazarek http://www.dogomania.pl/threads/2230...rek-dla-Tinusi Quote
Martika&Aischa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 wyrobekj napisał(a):Na konto J. Winter (takie miałam) przelałam wpływy z bazarku dla Atosa - 145 zł. Jak umiałam, tak napisałam rozliczenie bazarku na stronie bazarkowej (w przedostatnim poście). Pieniążki już księguję na konto Atoska :) pięknie jeszcze raz dziękujemy :):):) Quote
Martika&Aischa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ciocia podaj mi proszę link do bazarku to potwierdzę że wszystko w porządku i bazarek będzie można zamknąć :) Quote
wyrobekj Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Tutaj link do bazarku. Rozliczenie zrobiłam na końcu. http://www.dogomania.pl/threads/222004-ROZLICZAMY-Du%C5%BCo-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-r%C4%99kawiczki-smycz-odtwarzacz-CD-i-inne-na-Atoska-do-5.02/page4 Quote
Beatkaa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Dobranoc Atosku !!! :*:*:* Fajna kwota się uzbierała z bazarku :):):) Quote
Martika&Aischa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Asiu jest jakiś odzew z ogłoszeń ??? Quote
toyota Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Cisza jak makiem zasiał :(. Nie wiem, może dlatego, że jest zimno i ludziom nie chce się wychodzić z domu na spacery :( ? Quote
Martika&Aischa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 toyota napisał(a):Cisza jak makiem zasiał :(. Nie wiem, może dlatego, że jest zimno i ludziom nie chce się wychodzić z domu na spacery :( ? Ech....byle by do wiosny :( No nic mam nadzieję że w końcu się Atosek doczeka kochającego ludzia ;) Quote
kkasiiiar Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ktoś MUSI wkoncu Atoska wypatrzeć!!!! pytanko mam czy ktos z Was cos slychal o Nich? http://www.strazzwierzat.republika.pl/ Quote
toyota Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Sama nie wiem czy jest dla niego szansa, zwłaszcza, że mamy Atosa jeszcze na głowie, ale jest to jego jedyna deska ratunku, że go pokażę :( : http://www.dogomania.pl/threads/223297-Jego-dni-są-policzone-prawie-dalmat-czeka-na-eutanazję-(. Quote
Beatkaa Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Pokazuj się Atosku...gdzie ten Twój domek??? :shake: Quote
Martika&Aischa Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Beatkaa napisał(a):Pokazuj się Atosku...gdzie ten Twój domek??? :shake: Atosek do domu !!!!!!! Quote
Beatkaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Odwiedzam Atoska..leży mi chłopak na sercu...żeby taki piękny,kochany psiak nie miał domu....:shake: Quote
Martika&Aischa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Beatkaa']Odwiedzam Atoska..leży mi chłopak na sercu...żeby taki piękny,kochany psiak nie miał domu....:shake:[/QUOTE] Prawda ???? Sama patrzę i nie wierzę że taki piękny psiak mimo tylu ogłoszeń nie ma jeszcze domu :( ech...ludzie ...ludzie otwórzcie oczy!!!!!! Quote
wyrobekj Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Licytuję smycz. Jeżeli ją wygram to zastanawiam się czy nie wystawić aukcji na Allegro od 1 zł z ceną minimalną 30 zł (za tyle planuję tę smycz kupić) i zaproponować że do smyczy jest dodatek w postaci pięknego psa w typie labradora, ale wydanie dodatku wiąże się z rozmową przedadopcyjną i spełnieniem określonych wymagań (m.in. pies zostanie wydany tylko do domu z ogrodem, nie na łańcuch, musi spać w nocy w domu a nie w budzie). No i potem zdjęcie smyczy oraz opis Atosa. Dobry pomysł czy zły? Tylko pytam, więc proszę nie bić i nie wiadomo czy wylicytuję smycz. Quote
Kasia77 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) [quote name='Martika@Aischa']Prawda ???? Sama patrzę i nie wierzę że taki piękny psiak mimo tylu ogłoszeń nie ma jeszcze domu :( ech...ludzie ...ludzie otwórzcie oczy!!!!!! tez bym strasznie chciała zeby Antek miał juz własny dom... On traktuje ten nasz jak jego własny:sad: - kilka dni temu przyjechała do Nas sunia z Palucha, starsza rotkowata dziewczyna,przyznam szczerze, ze nie przewidywałam żadnych problemów na lini Antek- Gaja, ale Antek uznaje dom za swój osobisty, i niestety jako że Gaja nowa, to szurnął do niej, na ogrodzie było ok, ale w domu niestety.... więc mam bardzo duży problem:sad: W niedziele była u Nas danka1234, poznała Atosa i może potwierdzic, ze Antek to w tysiącu procentach pies domowy, a zachowanie na widok gościa? - miłość, duuuuużo miłości, jak to Danusia mówi a ja w pełni potwierdzam - Antek to takie wielkie dziecko. To jest cały Antek: Podsumowując : potrzebny dom z ogrodem na którym Antek bedzie mógł sie wyszaleć, jeśli chodzi o spacery, to nie wierciłabym o to dziury, Antek od kilku m-cy prowadzi tryb życia domowo - ogródkowy i jest szcześliwy. On potrzebuje domu , ludzi i miłości, to mu do szczęścia wystarczy, poza domem, w kojcu od rana siedzi na budzie ,wypatruje czy ktoś idzie do niego i ujada A żeby było mi mało utrudnień, musiałam (no nie musiałam, ale przecież nie zostawie....) zabrać z ulicy takiego psa: http://www.dogomania.pl/threads/223522-Chory-owczarek-z-rakiem-zag%C5%82odzony-na-ulicy?p=18692406#post18692406 Edited February 22, 2012 by Kasia77 Quote
Martika&Aischa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 za dużo tego psiego nieszczęścia :( zdecydowanie za dużo :( A na koncie Atoska wpłata 25 zł od wujka Roland_de :) pięknie dziękujemy :) Quote
marea Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 (edited) Na dogo sie nie udzielam, raczej aktywna kociara za mnie :p ale z okazji choroby i przymusowego przykucia do łózka ostatnio podczytuję afery na dogo :cool3: Wątek Atosa gdzieś przypadkiem dorwałam, zobaczylam pierwszy post, pomyślałam jaki piękny pies, pierwsza myśl, pewnie niewiele będzie miał stron, i czytania niewiele...adopcja będzie szybka i nowy wspaniały domek. Uwierzyć nie mogę że tyle czasu już go szuka :shake: taki wspaniały pies :crazyeye: no jedyny mankament te koty i agresja do nich :shake: Naprawdę myślicie że do mieszkania absolutnie się nie nadaje, przy częstych spacerach, oddanych właścicielach? drugim psiaku do towarzystwa i zabijania nudy...kurcze, uwierzyć nie mogę, że nikt go nie dostrzegł jeszcze :angryy: Tak w ogóle to powinien się nazywać Marley, jak ten psiak z filmu :evil_lol: kochany i zbzikowany. Ogłaszałyście go na trojmiasto.pl ? Mam pomysł na tekst do ogłoszenia, coś pokombinuję :cool3: tyle kotów się już naogłaszałam że i Marleyowi / ups Atosowi mam chęć pomóc. Moi rodzice mają sunię mix labka, znalezioną pod blokiem jako szczeniak 7 tyg :angryy: zwariowana, adhd, ale jest grzeczna, ma drugiego psiaka małego do towarzystwa i kota z którym się tarmosi i fiksację z piłkami tenisowymi :evil_lol: zamęcza wszytskich...a rodzice 50m2, 2 pokoje, 2ch braci, jakoś żyją i zwierzaki też szczęśliwe, a w sezonie siedzą na działce daleko za miastem i psy wylatane na cały rok :p Ogromne kciuki za pieska trzymam, bo serce się kraja że on nie ma swojego człowieka na własność, z takim charakterem. Napewno porządna tresura posłuszeństwa mu się przyda w nowym domu. ogloszonko ;) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/atos-to-o-mnie-zawsze-marzyles-ogl4715268.html Mam nadzieję że nic nie pomerdałam z faktów, nie jestem pewna co do tej kastracji... Edited February 24, 2012 by marea Quote
danka1234 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='wyrobekj']Licytuję smycz. Jeżeli ją wygram to zastanawiam się czy nie wystawić aukcji na Allegro od 1 zł z ceną minimalną 30 zł (za tyle planuję tę smycz kupić) i zaproponować że do smyczy jest dodatek w postaci pięknego psa w typie labradora, ale wydanie dodatku wiąże się z rozmową przedadopcyjną i spełnieniem określonych wymagań (m.in. pies zostanie wydany tylko do domu z ogrodem, nie na łańcuch, musi spać w nocy w domu a nie w budzie). No i potem zdjęcie smyczy oraz opis Atosa. Dobry pomysł czy zły? Tylko pytam, więc proszę nie bić i nie wiadomo czy wylicytuję smycz.[/QUOTE] na allegro mozna juz ponoć wystawiać aukcje psów,przynajmniej tak pisza na innnych watkach i juz wystawiają jak kiedys. Quote
toyota Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Ząbek jaki wpatrzony w Atosa :) No nie mogę z tych zdjęć :). Czy oni zawsze chodzą razem :evil_lol:? Quote
Recommended Posts