Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

toyota napisał(a):
No jakiś obłęd - znowu dzwonił fajny domek z KOTEM.

No i znowu z pd Polski, ale to i tak nie ma znaczenia :(.

Asiu Tosiek musi znaleźć domek i go znajdzie na pewno!!!!!!!!!! Tosiek jest wręcz nie do poznania. Wspaniały ...kochany psiak.
Domku bez Kotów odezwij się .................

Posted

wyrobekj napisał(a):
Dzwonią z południa Polski bo ja jestem z Krakowa. Dopiszę w aukcji że Tosiu jest w Sopocie.

Tosiu jest pod Słupskiem :)
Gdyby tak cudem trafił sie dom z pomorza... mógłby najpierw poznać Tośka przed ewentualna adopcją

Posted

[quote name='wyrobekj']Allegro usunęło moją aukcję uzasadniając to tym, że nie jest zgodna z zasadami Allegro. Może ktoś inny teraz wystawi następną aukcję?[/QUOTE]
Moze trzeba zaznaczyc ze pies jest za darmo do adopcji bo przed chwila toyota pisala na watku Duni ze usuneli ogloszenie na gumtree bo wlasnie trzeba zaznaczyc ze pies do adopcji za darmo.
Ja moge zrobic nowe allegro Atoskowi ale pod koniec stycznia bo nadal mam nie aktywna usluge wystawiania "przedmiotów."

Posted (edited)

[quote name='kikka']a co z małym czarnym kundelkiem?[/QUOTE]

No niestety Kajuś jest teraz bardzo biedny, bo ta fajna pani stróżująca zasłabła podczas pracy, trafiła do szpitala i już nie wróci do pracy. Kajtek biega po wsi jak zawsze, ale straciłam niestety "wtyczkę", która by mnie powiadomiła jakby jego też chcieli się pozbyć.

Tekst z allegro fajny, szkoda że usunęli :(.

Edited by toyota
Posted

oj oj oj....widze tu też krucho z pieniędzmi....niedobrze :( Atosek to cudowny chłopak,do domku mu już czas iść.....przy dobrej reklamie nie wątpie w to,że domek sie szybko znajdzie ;)

Guest Ryniu123
Posted

Witam, Atosik cały czas czeka, czy można mu zrobić allegro z tekstem poniżej?

Tekst do ogłoszeń:

Atos to młody piękny pies, mieszaniec labradora. Duży pluszowy misiek, łagodny dla ludzi i innych piesków. Bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem i szybko się uczy. Na pewno szybko pozna zasady życia w rodzinie. Atos to psiak o wielkim sercu, potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Będzie na pewno wiernym i oddanym przyjacielem. Zachowuje czystość w domu i sygnalizuje konieczność wyjścia. Zna podstawowe komendy. Uwielbia zabawy z innymi psami, przy czym, pomimo swej postury, jest dla nich bardzo delikatny.
Miał zostać uśpiony, bo przestał być potrzebny swemu pierwszemu panu. Na szczęście trafił do weterynarza, który nie zgodził się poddać eutanazji zdrowego, młodego psa.
Nieszczęściem Atosa zainteresowali się wrażliwi, psiolubni ludzie. Kupili coś do jedzenia, przewieźli w bezpieczne miejsce, w którym nie może jednak pozostać na stałe.
Atos szuka nowej rodziny, nowego domu i swojego człowieka do kochania, tak na zawsze.
Kontakt w sprawie adopcji – tel. 605060617 suzuki@autograf.pl
Jesteśmy gotowi pomóc w transporcie Atosa w dowolne miejsce w Polsce.

Posted

[quote name='izatemka']Czy macie jakieś zadłużenie "na Atosku"
Od razu przepraszam, że sama nie usiłuję dojść: roll:[/QUOTE]

Nie ciocia zadłużenia całe szczęście nie mamy :) ale pozostało nam na nieco więcej jak miesiąc hoteliku :( brak w tej chwili 180 zł stałych deklaracji :(

Posted

[quote name='Beatkaa'] Atosek to cudowny chłopak,do domku mu już czas iść.....przy dobrej reklamie nie wątpie w to,że domek sie szybko znajdzie ;)[/QUOTE]

cudowny, cudowny,
domek będzie miał fantastycznego psa ;)

Atoniu w domu grzeczniutki, dziś został sam na całe popołudnie(to znaczy nie całkiem sam, bo w towarzystwie innych psów),
jak wróciłam, to leniwie zwlókł się z kanapy, merdnął ogonem i poszedł dalej spać :) a potem trzeba było iść na noc do kojca a tak strasznie zimno na dworzu:(

Posted

Czy oferty oddania za darmo też są blokowane ?

Usunęli ogłoszenie Duni z potralu tablica, ale się odwołałam i napisałam w tytule " za darmo " i mogłam zamieścić.