toyota Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 To było oficjalne obwieszczenie ;). Przecież wiesz ciotka, że się do Ciebie wybieram z córką, co by było widać, że Atos to przytulanka. Chciałam wziąć jakąś ładną obrożę i smycz, żeby na zdjęciach wyszedł bardziej cywilizowany ;). No i chciałam, żebyś miała pomocnika, żeby foty może jakieś bardziej pozowane mu zrobić. Ale kiedy dotrę to nie wiem, musi być lepsza pogoda. Pewnie, że im szybciej będą nowe foty tym lepiej i super jak uda Ci się zrobić. Tylko, żeby nie lało... Quote
kaja69 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 toyota napisał(a):To było oficjalne obwieszczenie ;). Przecież wiesz ciotka, że się do Ciebie wybieram z córką, co by było widać, że Atos to przytulanka. Chciałam wziąć jakąś ładną obrożę i smycz, żeby na zdjęciach wyszedł bardziej cywilizowany ;). No i chciałam, żebyś miała pomocnika, żeby foty może jakieś bardziej pozowane mu zrobić. Ale kiedy dotrę to nie wiem, musi być lepsza pogoda. Pewnie, że im szybciej będą nowe foty tym lepiej i super jak uda Ci się zrobić. Tylko, żeby nie lało... Nooo,masz szczęście,że tak ładnie sie usprawiedliwiłaś :) U nas z krótkimi przerwami prawie ciagle pada,dzisiaj nie lało,ale za to miałam inne atrakcje...A Twoje dziecko to wiesz ,ze chcę wykorzystac tez do swoich psów,pamietasz chyba,ze mi obiecałaś :) Quote
toyota Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Zależy mi, żebyśmy razem zrobiły mu jakieś zdjęcia zanim opuści ten DT, bo nie wiadomo czy znów nie będzie kłopotu z fotami w nowym DT, a do Fiery to ja na pewno w tym celu nie pojadę. I oczywiście, że będziemy kombinować z innymi psiakami. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie ;). Moja córka oszaleje ze szczęścia jak zobaczy tyle psów :). A tam do Atosa to dasz radę dotrzeć na piechotę ? Bo u mnie tereny podmokłe. Nie mogę wychodzić z psami na łąki, bo ugrzęzłabym w mokradłach :(. Quote
toyota Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Dziś dzwoniłam do Fiery, bo szczerze mówiąc pozapominałam już jakie zrobiłyśmy ustalenia :roll:. Oczywiście Fiera nadal o Atosie pamięta. Jednak Atos będzie mógł do niej pojechać dopiero jak dom znajdzie Graf. Jest już chętny domek dla Grafa, Pani ma go w najbliższym czasie odwiedzić w hotelu , ale umówiła się, że go weźmie dopiero na początku września. Jeszcze raz przypominam cenę za hotelik, wstawię to także w pierwszy post, żeby nie umknęło - 250 zł / miesiąc+ karma. Karma kosztuje ok. 80 zł, więc możemy chyba przyjąć kwotę 320 zł- zależy ile Atos będzie jadł. Wypadało by zrobić zrzutę na karmę do obecnego BDT, bo tamten worek to Atos już pewnie 3 razy zjadł :razz:. Ja wpłacę na ten cel chociaż 20 zł. Jeszcze kaja69 musi się wypowiedzieć, czy BDT, w którym jest Atos wytrzyma jeszcze miesiąc ? Quote
Martika&Aischa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Najważniejsze że będzie gdzie Atoska zabrać :) musimy w takim razie zadbać o finanse Atoska żebyśmy mieli z czego zakupić mu karmę i opłacić na spokojnie hotelik :( ech...może po wakacjach się coś ruszy:roll: a może któraś cioteczka wystawiła by bazarek dla Atoska ??? Quote
Martika&Aischa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Cioteczki jak podejmiecie decyzję zaraz zamówię karmę i jak zwykle poleci do Ani kurierem bezpłatnym :)No i najważniejsze czy kupujemy tą samą co ostanio ??? Atosek chyba nie bardzo chciał ją jeść z tego co pamiętam:roll: Quote
kaja69 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Przykro mi ,ale dzisiejsza sesja odwołana i to nie z mojej winy,koleżanka musiała wyjechać,przełożyłyśmy na jutro ...i nawet lepiej ,bo mam juz moje autko :) Quote
Martika&Aischa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 toyota napisał(a):Przesłałam Atosowi 20 zł. Jak tylko dojdą zaraz poinformuję i uzupełnię w rozliczeniach :) Quote
Fiera Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Odwiedzam Atoska - trzymaj się psinko, niedługo Graf ( nie Grafit, chociaż też mu tego z całego serca życzę ) pojedzie do swojego nowego domku, a wtedy będziesz mógł przyjechać do cioci Fiery, a tu fajni koledzy, cieplutka buda i żadnych łańcuchów :) Quote
toyota Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Fiera napisał(a):Odwiedzam Atoska - trzymaj się psinko, niedługo Graf ( nie Grafit, chociaż też mu tego z całego serca życzę ) pojedzie do swojego nowego domku, a wtedy będziesz mógł przyjechać do cioci Fiery, a tu fajni koledzy, cieplutka buda i żadnych łańcuchów :) O ! Przepraszam za pomyłkę. Takie podobne imiona... Quote
ANETTTA Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 berneńczyk błaga o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/2118...wiele.../page2 Quote
Fiera Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 toyota napisał(a):O ! Przepraszam za pomyłkę. Takie podobne imiona... Też mi się czasem mylą ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Jak tylko dojdą zaraz poinformuję i uzupełnię w rozliczeniach :) Pieniążki dla Atoska dotarły oczywiście ......jestem ostatnio nieprzytomna :( wczoraj po długiej walce zmarła mi babcia na raka i nie funkcjonuje :( Przepraszam ale w tym tygodniu nie będę zbyt często na dogomani. Quote
Fiera Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Była dziś u mnie w odwiedzinach nowa Pani Grafka, zabierze go do domku 20.09. Cieszę sie bardzo, że kolejny "mój" psiak znalazł swojego człowieka:), tylko że Atosek czeka :( A wiadomo co u psiaka? Może jakieś moje szczeniorki znajdą domek szybciej, to będzie wcześniej m-ce. Ech, już sama nie wiem, szkoda psiaka:( Quote
Martika&Aischa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Fiera napisał(a):Była dziś u mnie w odwiedzinach nowa Pani Grafka, zabierze go do domku 20.09. Cieszę sie bardzo, że kolejny "mój" psiak znalazł swojego człowieka:), tylko że Atosek czeka :( A wiadomo co u psiaka? Może jakieś moje szczeniorki znajdą domek szybciej, to będzie wcześniej m-ce. Ech, już sama nie wiem, szkoda psiaka:( Fiero kochana czas szybko leci najważniejsze że trzymasz dla niego miejsce i będzie mógł do Ciebie pojechać. Goldenek2 bardzo Ci dziękuję :( Quote
Fiera Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Fiero kochana czas szybko leci najważniejsze że trzymasz dla niego miejsce i będzie mógł do Ciebie pojechać. Niby tak, ale źle mi jakoś jak pomyślę, że on tam biedny przywiązany i bez budy, a dobrze wiem, że nie dam rady kolejnego psiaka wziąć, i tak mam już trzy szczeniorki "nadprogamowe". Bezsilność czasem bardzo męczy... Quote
Fiera Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 No dobra, już przestaję smędzić... Będzie dobrze:) Quote
Fiera Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Na dogo mnóstwo biednych psiaków w potrzebie i cioteczki pukają do mnie o miejsca dla psiaków, więc szybciutko robię kojce, żebym miała gdzie przechować chociaż króciutko biedaki w tragicznej sytuacji, więc może i Atosek będzie mógł troszkę wcześniej do mnie przyjechać :) Quote
Martika&Aischa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Na konto dotarły pieniążki od Kasi na karmę .......dziękujemy :* Quote
Recommended Posts