katarzyna09 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Zaraz zrobię przelew,dzięki! Pieniążki wysłane;) Quote
toyota Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Nie mogę wznowić ogłoszenia Atosa w serwisie " Znajdź to", a dostałam info, że jutro wygaśnie. Poproszę osobę, która je robiła o wznowienie: http://www.znajdzto.pl/login/L3ByemVkbHV6X2VtaXNqZSwyNDY5NDc2Lw Quote
Martika&Aischa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Ech Atosku i gdzie ten Twój domek wymarzony ? :( Quote
dominikabankert Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 bedzie domek bedzie nie ryczec mi tu bo atosek bedzie smutny:) Quote
toyota Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Telefonów zero. Owszem dzwonią ludzie, ale w sprawie Prezesa (szczeniaka) i nawet nie chcą rozmawiać jak chcę zaproponować inne maluchy. Quote
Martika&Aischa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Smutne że nikt nie dzwoni w sprawie naszego Atoska :( ale wierzę że po wakacjach Atosek znajdzie dom......... Quote
kaja69 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 A ja myslałam,ze taki piekny pies szybko znajdzie domek :( Quote
Lu_Gosiak Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 czy jest szansa na nowe zdjecia Atoska?? wykupilabym Mu pakiet ogloszen Quote
Beatkaa Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):czy jest szansa na nowe zdjecia Atoska?? wykupilabym Mu pakiet ogloszen Ooo super gdyby miał nowe ogłoszenia :) Quote
mtf zalesie Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 czy nie mozna podac adresu tego skladu budowlanego gdzie byl pies chetnie bym sobie ulzyla Quote
Martika&Aischa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Też jestem ciekawa co słychać u naszego Atoska i czy choć troszeczkę się uspokoił i nie sprawia problemu .......ech...oby po wakacjach się ruszyło i znalazł domek :( Quote
toyota Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 mtf zalesie napisał(a):czy nie mozna podac adresu tego skladu budowlanego gdzie byl pies chetnie bym sobie ulzyla To jest mój najbliższy sąsiad i przyjaciel mojego Ojca :p. Rodzina by mi tego nie darowała. Quote
mtf zalesie Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 jak odejdzie za tm dziadek z mojego stada to wezme go bede szukala psa ktory nie pryska poza brame jak wjezdzam samochodem ani nie bedzie sie chcial tego nauczyc od innego mojego lobuza Quote
toyota Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 mtf zalesie napisał(a):jak odejdzie za tm dziadek z mojego stada to wezme go bede szukala psa ktory nie pryska poza brame jak wjezdzam samochodem ani nie bedzie sie chcial tego nauczyc od innego mojego lobuza Zawsze to jakaś szansa dla Atosa, chociaż trudno oczekiwać śmierci Twojego staruszka. Niech żyje jak najdłużej ! A nie wolisz spróbować jako DT za zwrotem kosztów ? Quote
Beatkaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 mtf zalesie napisał(a):jak odejdzie za tm dziadek z mojego stada to wezme go bede szukala psa ktory nie pryska poza brame jak wjezdzam samochodem ani nie bedzie sie chcial tego nauczyc od innego mojego lobuza Jakaś szansa dla Atoska...tyle,że wiadomo nikt nie czeka na śmierć staruszka... Quote
Recommended Posts