Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawaliłam sprawę...dzisiaj miałam bardzo napiety dzień,zwolniłam sie z pracy ,zeby skoczyc do Atoska,fotki wyszły super.Atos pierwsze co zrobił to karme zaznaczył :)Był tez gratis ,ciasteczka,bardzo smaczne,bo od razu otworzyłyśmy.Poczęstowałam tez Gufiego i Murzyna,nie wypadało tak dac tylko Atoskowi jak tamte patrzyły,prawda ??Kazdy dostał po ciasteczki i każdy poszedł w inna strone rozprawic się z nim,Atos miał problem,bo mu sie w faflach gubiło:)Miałam wszystko uwiecznione na zdjęciach,ale ,ze sama nie potrafie zgrywać,nie zgrałam od razu,potem musiałam jechac do wetki,a jeszcze potem umówiłam sie na wywiad i fotki u pani,która ma 9 psów ,jest samotną bezrobotną.Praktycznie całe popołudnie mnie nie było w domu i w tym czasie moje dziecko wykasowało wszystkie zdjęcia,jedno jedyne ocalało,chyba cudem...przepraszam,ze tak wyszło,ja juz po prostu nie ogarniam wszystkiego...
Oto ocalałe zdjęcie

Atos uwielbia tarzac się w błocie,taki brudasek z niego.Podobno jak go najdzie głupawka jest tak ubrudzony,że do psa nie podobny :)

Posted

Dziękuję dziewczyny :loveu:,

Atos jeszcze nigdy nie jadł tak profesjonalnej karmy.

Ja też dorzucę się oczywiście do jego utrzymania jak tylko pozbędę się watachy szczeniaków :razz: .

Posted

Kaju super i dzięki za choć to jedno ocalałe zdjęcie:loveu:
Pewnie, że chłopaków trzeba było poczęstować:D

Jak będziesz jeszcze mogła i będziesz z wizytą, to proszę porób kolejne zdjęcia Naszego Atosa i tych mniejszych Przyjacieli od niego - też nam pokaż:)

Posted

toyota napisał(a):
Dziękuję dziewczyny :loveu:,

Atos jeszcze nigdy nie jadł tak profesjonalnej karmy.

Ja też dorzucę się oczywiście do jego utrzymania jak tylko pozbędę się watachy szczeniaków :razz: .

Zapomniałam wojtuś o Tobie :oops:.

Powinno być :

Dziękuję dziewczyny i chłopaki :loveu: ;)

Posted

Nie ma sprawy,tylko akurat w tym tygodniu ledwo zipię,moze w przyszłym bede wolniejsza i juz tak na spokojnie...
Jednego kumpla juz widzieliście,to takie cos małego pod nogami Atosa,mozna przeoczyć :) Drugi kumpel jest bardziej widoczny,ale zawsze czyms zajęty jak pojadę...Wiecie jak to jest,każdy ma swoje sprawy do załatwienia :Murzyn dba o to,zeby gnata mu nie gwizdnęli,Atos sprawdza poziom wody w stawku,potem musi sie biedny w ziemię wytrzeć,bo mokry biegac nie bedzie przecież,a Gufi kocha Atoska i pilnuje ,zeby nie stracić go z oczu,bo nadarzyc mu trudno....

Posted

toyota napisał(a):
Zapomniałam wojtuś o Tobie :oops:.

Powinno być :

Dziękuję dziewczyny i chłopaki :loveu: ;)

Asiu Kochana :loveu:.... co tam... spokojnie wszystko przyjmuję i już nawet nie zwracam uwagi :D
Ważne Nasze Psiaki:loveu:

Posted

super:):)
Atosek w koncu moze sie nacieszyc swoboda - nie dziwie sie, ze lubi wode i tarzanko:evil_lol::evil_lol:
trzebaby ruszyc z ogloszeniami...Kto tu umie teksty pisac??? bo ja do tego absolutnie sie nie nadaje:oops:

Posted

kaja69 napisał(a):
Nie ma sprawy,tylko akurat w tym tygodniu ledwo zipię,moze w przyszłym bede wolniejsza i juz tak na spokojnie...
Jednego kumpla juz widzieliście,to takie cos małego pod nogami Atosa,mozna przeoczyć :) Drugi kumpel jest bardziej widoczny,ale zawsze czyms zajęty jak pojadę...Wiecie jak to jest,każdy ma swoje sprawy do załatwienia :Murzyn dba o to,zeby gnata mu nie gwizdnęli,Atos sprawdza poziom wody w stawku,potem musi sie biedny w ziemię wytrzeć,bo mokry biegac nie bedzie przecież,a Gufi kocha Atoska i pilnuje ,zeby nie stracić go z oczu,bo nadarzyc mu trudno....

Niesamowite sa te Psiaki :loveu:
To Atos jest hersztem bandy :loveu:, a Gufi go pokochał - straszne cuda w tym towarzystwie :D

Posted

Ja się oczywiście nie znam, ale tak się zastanawiam, może Atos ma jakieś problemy ze skórą że się tarza w ziemi? A może po prostu nikt go dawno nie szczotkował? Mój Mały (mój piesek) miał podobną sierść (długość, grubość) i co 3 dni czesaliśmy go zgrzebłem dla koni a potem specjalną szczotką (zaznaczam, że nikt mu krzywdy nie robił, ale dobrze to zgrzebło wyczesywało martwy podszerstek).
Nie wiem, oczywiście, jak by Atos na takie zabiegi zareagował, bo nasz piesio był uczony od szczeniaka i mycia zębów i szczotkowania i przycinania pazurów (i kąpania).