Jump to content
Dogomania

ATOS w DS :)))))))))))) !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atos juz na miejscu...jaki on jest sliczny a jaki kochaniutki:lol: Podwórko juz pozaznaczane,z kolega mikrusem zapoznany:lol: .Szkoda,że juz ciemno było.W najbliższych dniach podjadę do niego i zrobimy sesje zdjęciową:lol:
Dziewczyny dopiero wracają...

Posted

Ja dopiero teraz na wątku,ponieważ jak w nocy przyjechaliśmy to padłam jak kawka.A wcześnie rano jechałam ze znajoma na chemie pierwszą bo ma raka złośliwego.Więc troche jestem jeszcze taka zmęczona .Ale się opłacało Atosek był taki kochany spokojny ani nie narobił ani nie szczekał ,tylko se chłopak zwiedzał .:)). Zwymiotował ale to normalne bo stres towarzyszył jazda autem zapachy w nim po naszym STEFKU który jeżdzi tym autem zrobiły swoje.Ale gdybym miala warunki Atos by został u nas. A teraz czekamy na zdjęcia z nowego miejsca. :))

Posted

Atos rano zwiedzał podwórko juz bez smyczy,był bardzo nieśmiały,ale na głaski podchodził i ogonek merdał...mam narazie tylko wieści z poranka :)

Posted

wiolabiszop napisał(a):
Ja dopiero teraz na wątku,ponieważ jak w nocy przyjechaliśmy to padłam jak kawka.A wcześnie rano jechałam ze znajoma na chemie pierwszą bo ma raka złośliwego.Więc troche jestem jeszcze taka zmęczona .Ale się opłacało Atosek był taki kochany spokojny ani nie narobił ani nie szczekał ,tylko se chłopak zwiedzał .:)). Zwymiotował ale to normalne bo stres towarzyszył jazda autem zapachy w nim po naszym STEFKU który jeżdzi tym autem zrobiły swoje.Ale gdybym miala warunki Atos by został u nas. A teraz czekamy na zdjęcia z nowego miejsca. :))

:multi::multi::multi: Kochana tak się cieszę że zgodziliście się go zawieźć :loveu::multi:

Posted

Dziewczyny nie ma za co, to jest oczywiste że jak można pomóc to sie poprostu pomaga.:)))Atos jest przepiękny w rzeczywistości taki łagodny pychol od ucha do ucha.Takich pasażerów moge wozic non stop.:))))

Posted

kaja69 napisał(a):
U Atoska wszystko w porządeczku...Nie miałam czasu w tygodniu podskoczyc do niego,zrobię to w wekend...

Pięknie prosimy o foteczki chłopaka ;) i garść świeżych informacji weekendowych ;)