Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oki.zdaję się na Ciebie:) był chętny do adopcji, ale Właściciel hotelu zdenerwował się,że wszedł na posesję bez "zaproszenia" .....i po szansie.
Biedny Cezar.....czy go ktoś dobry wypatrzy???

• 4 weeks later...
Posted

jeśli nie uda mi się pozyskać stałych deklaracji na hotel dla cezara (ja mogę dawać 100 zł) to będę zmuszona odwieźć go do schronu.....to straszne, ale musiałabym kraść żeby go utrzymać,
hotel kosztuje 400 zł, on siedzi tam rok.do chwili obecnej pomagała w płaceniu dostrota,dzisiaj postanowiła,że już nie będzie(przyczyny te same co u mnie) koniec????
Uratowałyśmy go....ale nie jesteśmy milionerkami, bez waszej pomocy wróci do bardzo przykrego miejsca.....walczyłam o niego jak lwica, teraz jestem bez wyjścia.......

Posted

Nie dobrze...
Himba może wydarzenie na fb z prośbą o stałe deklaracje na utrzymanie psiaka w hotelu? Ty sama nie dasz rady finansować bo to nie jedyny psiak na Twoim utrzymaniu:placz:

Posted

D O R K A dzięki, myślę o fb ale on już miał wydarzenie.....i nic, teraz będzie troche grosików z bazarku,który zrobiła Selegne ( ta dziewczyna ratuje mi życie) ale potem znowu ta sama sytuacja, gdyby mi sie trafiła jakaś praca dodatkowa....

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='himba']Jak tu tłoczno......straszne, nikogo prócz Selegne nie obchodzi los tego biednego psa c,est la wie

Rzeczywiście, nikt nie zagląda do tego biedaka, a himba jest sama z problemem.:(

Moge przesłać wskazanej osobie paczkę z fantami na bazarek. Postaram sie wybrać jakieś sensowne ciuszki i gadżety. Coś sie z tego zawsze uzbiera. Oczywiście pod warunkiem, ze ktos jest chętny zrobic bazarek dla Cezara. Jezeli tak, to prosze adres na priv.

Posted

szabsi napisał(a):

Rzeczywiście, nikt nie zagląda do tego biedaka, a himba jest sama z problemem.:(

Moge przesłać wskazanej osobie paczkę z fantami na bazarek. Postaram sie wybrać jakieś sensowne ciuszki i gadżety. Coś sie z tego zawsze uzbiera. Oczywiście pod warunkiem, ze ktos jest chętny zrobic bazarek dla Cezara. Jezeli tak, to prosze adres na priv.

Witaj szabsi! dzięki,że jesteś:) to świetna propozycja, dziewczyny mają robić bazarek i ja też dorzucę fanty, skontaktuj się z selegne:)

Posted

[quote name='himba']Witaj szabsi! dzięki,że jesteś:) to świetna propozycja, dziewczyny mają robić bazarek i ja też dorzucę fanty, skontaktuj się z selegne:)[/QUOTE]

Paczka ekonomiczna (waga 5,92kg) została wysłana na adres selegne. 27szt. ciuszkow rożnych. Kilka nowych z metkami,reszta używana sporadycznie.
Mam nadzieje, ze bazarek przyniesie Cezarkowi troche kasy. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Posted

Cezarku....nie zostawię cię:roll: choć tu nigdy nie było i niestety nadal nie ma tłumów.....to ja wciąż jestem. Będę u ciebie piesku w sobotę:roll:

Posted

[quote name='Diegula']Hej. Mam kilka ciuchów nie potrzebnych więc tez mogę wysłać na bazarek dla Cezarka.
Śliczny chłopak :):).
Czy wiadomo jaki on ma stosunek do dzieci?
Dzięki kochana:) bazarkami zajmuje się selegne, więc do niej:)
Jeśli chodzi o Cezara to śliczny,dostojny i bardzo sympatyczny pies!!! dzieci bardzo lubi, gorzej z innymi psami:( już rok czeka w hotelu na swój dom.....

Posted

Byłam w hotelu u Cezara:) posmutniał bo nie biega tyle ile chce (są nowe psy hotelowe) na szczęście one wyjadą i wtedy będzie więcej przestrzeni dla psów, które są na dłużej:) Zaczynam się martwić o Cezara bo jeśli nawet ktoś go zechce to po tak długim pobycie w hotelu(rok)nie będzie mu łatwo:(

• 2 weeks later...
Posted

dzięki mojej determinacji i pomocy selegne Cezar nadal zostaje w hotelu!!! ale powiem szczerze,że już nie wierzę w cuda i muszę polegać jedynie na sobie!!! Od roku było kilka telefonów w sprawie Cezara....a zainteresowanie Dogomaniaczek....niestety znikome!!! i jak tu pomagać???
muszę liczyć tylko na siebie:(

• 2 weeks later...
Posted

Znów pojawiła się nadzieja dla Cezara, napisała miła Pani ale......niestety maja kota a Cezar nie pała miłośćią do kotów:(( i ten jego wiek !! ale nie mogę napisać,ze ma mniej lat:( chyba zostaniesz w hotelu do końca życia:placz:

Posted

A co z tym kotem? Czy Cezar gania je na dworzu czy też w pomieszczeniu zamkniętym?
Pytam bo mam znalezioną husky która na początku też próbowała ganiać koty w mieszkaniu ale jeden dał jej na dzień dobry po pysku a z drugim to my musieliśmy popracować aby go nie ganiała i efekt jest taki że w domu ją wogóle nie interesują koty natomiast na dworzu aż się wyrywa i płacze do każdego napotkanego kota więc może i z Cezarem tak by było.

Posted

[quote name='Diegula']A co z tym kotem? Czy Cezar gania je na dworzu czy też w pomieszczeniu zamkniętym?
Pytam bo mam znalezioną husky która na początku też próbowała ganiać koty w mieszkaniu ale jeden dał jej na dzień dobry po pysku a z drugim to my musieliśmy popracować aby go nie ganiała i efekt jest taki że w domu ją wogóle nie interesują koty natomiast na dworzu aż się wyrywa i płacze do każdego napotkanego kota więc może i z Cezarem tak by było.[/QUOTE]
Wiesz, ja myślę,że można zapobiec tragedii i na początku dobrze jest obserwować zwierzaki:) ja widziałam jak Cezar bardzo nerwowo szczekał na kota Wł. hotelu, ale jakby nad taką relacja popracować to pewnie udałoby się wypracować consensus:)) ale widać wyraźnie ,że ludzie boją się odpowiedzialności:(