himba Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Dzisiaj Pati851 podarowała karmę dla Cezara:multi: Jesteśmy bardzo wdzięczni i bardzo wzruszeni:roll: Właściciel obniżył koszt pobytu na 300 zł, to i tak jest dużo, ale póki co to dla mnie poważna ulga. DZIĘKI PATI851:roll: Quote
himba Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Cezar biega cały dzień i prawie nie jest zamykany ale taki chudy, może taka jego uroda. Potrzebne allegro cegiełkowe, jeśli ktoś może i ma czas to będę bardzo wdzięczna:roll: Quote
selegne Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 A co myślisz himba o allegro lub bazarku cegiełkowym dla Cezara? Quote
pati851 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Nie ma sprawy, polecam się na przyszłość Quote
himba Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 selegne napisał(a):A co myślisz himba o allegro lub bazarku cegiełkowym dla Cezara? Będę bardzo,bardzo wdzięczna:)) Quote
selegne Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Nigdy jeszcze bazarków nie robiłam, ale zawsze musi być ten pierwszy raz ;) Postaram się coś w niedługim czasie skombinować Quote
himba Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Ten cegiełkowy to chyba nie jest trudny?? pewnie można coś podpatrzeć. Taki bazarek rzeczowy (fantowy) to Cezar już miał (wystarczyło na opłacenie jednego miesiąca) Quote
himba Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 W TEN WIGILIJNY WIECZÓR CHCĘ ZŁOŻYĆ ŻYCZENIA WSZYSTKIM TYM,KTÓRZY WALCZĄ O LEPSZY LOS NASZYCH CZWORONOGÓW- KOCHANI RAZEM MOŻEMY WIĘCEJ! niech nam nie zabraknie wytrwałości i wrażliwości:) Cezarku! mam nadzieję,że dzisiaj o 24.00 powiesz czy jesteś szczęśliwy?? Quote
himba Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Nic nowego w jego sprawie nie wiem. Miał szansę jechać do domku ale ci ludzie mają owczarka i mówią,że dwa owczarki to zbyt duży dla nich kłopot, i czekamy na jakiś cud:)) Quote
selegne Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 no i jest bazarek dla Cezara :) http://www.dogomania.pl/threads/220352-Kup-wieniec-laurowy-Cezarowi-z-Radomia!-do-20.01.2012r Liczę na Waszą pomoc w reklamowaniu i cenne uwagi. Quote
himba Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Selegne jesteś kochana i bardzo Ci dziękuję.:loveu: To fantastyczny pomysł z tym wieńcem laurowym dla Cezara! Ave Cezar! :) teraz wierzę,że moja sierota ma cioteczki kochane,które nie zostawią nas w potrzebie:roll: Quote
selegne Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Zapraszam wszystkich na wątek i bazarek Cezara! Quote
himba Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Jestem tysiace mil od ciebie Cezarku,ale nie zapomnialam, wciaz mysle o tobie piesku:) Quote
himba Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Hej Cezarku! cioteczki kochane kupowaly wience laurowe dla ciebie:) i troszke zlotowek sie uzbieralo, choc to nadal malo( bo hotel chce 300zl+karma) ale to dowod,ze nie jestesmy sami ty moj CEZARZE:loveu::loveu: Quote
himba Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Byłam u Cezara w niedzielę, wyglądał na zdrowego i zadowolonego:roll: idzie wiosna i mam nadzieję,że Selegne znajdzie chwilkę żeby zrobić mu dobre fotki;) Quote
selegne Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Chciałam już w tym tygodniu może, ale mama mi nie pozwoliła pod zarzutem, że za mało się uczę :oops: Ale będzie wałkowanie, może jak teraz przysiądę, to mi pozwoli w przyszłym tygodniu... Quote
himba Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Pojawiła się szansa dla CEZARA:roll: Zadzwonił Pan w sprawie adopcji....ale nie chcę zapeszać. Quote
selegne Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Trzymam kciuki! Oby to był TEN domek ;) :kciuki: Quote
himba Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 selegne napisał(a):Trzymam kciuki! Oby to był TEN domek ;) :kciuki: Jest jeszcze druga opcja ale nad tą drugą się zastanawiam bardzo ostrożnie, oby :) Quote
selegne Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 I jak u Cezara? Bo cały czas trzymam kciuki!;) Quote
himba Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Coś się dzieje bo zniknęły posty, ja napisałam o bezradności i braku kasy! po mnie Ty Selegne ( coś o bazarku ). JAKIEŚ CZARY??? Dzisiaj dzwonili ludzie z Bochni w sprawie adopcji Cezara.....ale jestem sceptyczna co do motywacji tej Rodziny, mają już owczarka kaukazkiego, twierdzą ,że mają duże boksy ale ja nie wiem....mają dzwonić w poniedziałek, Nie mam zaufania do nich. Quote
selegne Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Nie wiem, tak na całym dogo jest. A co do rodziny, to myślę, ze trzeba na razie czekać jak rozwinie się sytuacja. Bazarek jest dalej aktualnym tematem ;) Quote
Recommended Posts