Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj Pati851 podarowała karmę dla Cezara:multi: Jesteśmy bardzo wdzięczni i bardzo wzruszeni:roll: Właściciel obniżył koszt pobytu na 300 zł, to i tak jest dużo, ale póki co to dla mnie poważna ulga. DZIĘKI PATI851:roll:

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cezar biega cały dzień i prawie nie jest zamykany ale taki chudy, może taka jego uroda. Potrzebne allegro cegiełkowe, jeśli ktoś może i ma czas to będę bardzo wdzięczna:roll:

Posted

Ten cegiełkowy to chyba nie jest trudny?? pewnie można coś podpatrzeć. Taki bazarek rzeczowy (fantowy) to Cezar już miał (wystarczyło na opłacenie jednego miesiąca)

Posted

W TEN WIGILIJNY WIECZÓR CHCĘ ZŁOŻYĆ ŻYCZENIA WSZYSTKIM TYM,KTÓRZY WALCZĄ O LEPSZY LOS NASZYCH CZWORONOGÓW- KOCHANI RAZEM MOŻEMY WIĘCEJ! niech nam nie zabraknie wytrwałości i wrażliwości:)
Cezarku! mam nadzieję,że dzisiaj o 24.00 powiesz czy jesteś szczęśliwy??

• 2 weeks later...
Posted

Nic nowego w jego sprawie nie wiem. Miał szansę jechać do domku ale ci ludzie mają owczarka i mówią,że dwa owczarki to zbyt duży dla nich kłopot, i czekamy na jakiś cud:))

Posted

Selegne jesteś kochana i bardzo Ci dziękuję.:loveu: To fantastyczny pomysł z tym wieńcem laurowym dla Cezara! Ave Cezar! :) teraz wierzę,że moja sierota ma cioteczki kochane,które nie zostawią nas w potrzebie:roll:

• 2 weeks later...
Posted

Hej Cezarku! cioteczki kochane kupowaly wience laurowe dla ciebie:) i troszke zlotowek sie uzbieralo, choc to nadal malo( bo hotel chce 300zl+karma) ale to dowod,ze nie jestesmy sami ty moj CEZARZE:loveu::loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Byłam u Cezara w niedzielę, wyglądał na zdrowego i zadowolonego:roll: idzie wiosna i mam nadzieję,że Selegne znajdzie chwilkę żeby zrobić mu dobre fotki;)

Posted

Chciałam już w tym tygodniu może, ale mama mi nie pozwoliła pod zarzutem, że za mało się uczę :oops: Ale będzie wałkowanie, może jak teraz przysiądę, to mi pozwoli w przyszłym tygodniu...

• 3 weeks later...
Posted

selegne napisał(a):
Trzymam kciuki! Oby to był TEN domek ;) :kciuki:

Jest jeszcze druga opcja ale nad tą drugą się zastanawiam bardzo ostrożnie, oby :)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Coś się dzieje bo zniknęły posty, ja napisałam o bezradności i braku kasy! po mnie Ty Selegne ( coś o bazarku ).
JAKIEŚ CZARY??? Dzisiaj dzwonili ludzie z Bochni w sprawie adopcji Cezara.....ale jestem sceptyczna co do motywacji tej Rodziny, mają już owczarka kaukazkiego, twierdzą ,że mają duże boksy ale ja nie wiem....mają dzwonić w poniedziałek, Nie mam zaufania do nich.