Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowych fotek jeszcze nie mam ale podsyłam link gdzie był ogłaszanyhttp://www.dogomania.pl/threads/213924-Bazarek-og%C5%82oszeniowy!-NIE-PRZYJMUJE-JUZ-ZGLOSZEN-Zapraszam.

• 2 weeks later...
Posted

Byłam dzisiaj z Dostrotą u Fuksji i Cezara, obydwa pieski mają się świetnie:) gdyż Jacek(Właściciel hotelu) bardzo się o nie troszczy,oby inne psy potrzebujące miejsca w hotelu trafiły do takiego jak Jacek człowieka, on ma podejście i serce:) Cezar wesoły, biegał sobie beztrosko a Fuksja tak zaaferowana kością którą jej zawiozłam zapomniała,że jesteśmy:eviltong: Będziemy potrzebowały deklaracji lub jednorazowych datków, ponieważ koszt w hotelu naszych piesków to 400 zł za jednego. Teraz każda płaci za jednego.

Posted

[quote name='selegne']Ja zadeklarowałam stałe 10 zł. Tylko muszą uzupełnić w poczcie druczki do przelewu, bo jak chciałam wczoraj wziąć to nie było[/QUOTE]
Dzięki Selegne! przyda się każda złotówka:)

Posted

Bardzo Ci jestem wdzięczna:) byłam u Cezara w poprzednią sobotę, ale byłam tak zakręcona,że zapomniałam o zdjęciach! Nie mogłam się nadziwić jaki on jest żywotny, ciągle by biegał i bawił się:) wcale nie przypomina starszego psa. Boję się tylko co będzie jak zostanę sama z jego utrzymaniem:(( Muszę pozapraszać ciotki na ten wątek, ale tak mi brakuje czasu.

Posted

Niestety nie mogę nic więcej jak tylko wesprzeć pieska jednorazową drobną cegiełką w wys. 5,00 zł. Jeśli może być, to bardzo bym prosiła o nr konta na pw; z góry dziękuję.

Posted

[quote name='asl']Niestety nie mogę nic więcej jak tylko wesprzeć pieska jednorazową drobną cegiełką w wys. 5,00 zł. Jeśli może być, to bardzo bym prosiła o nr konta na pw; z góry dziękuję.[/QUOTE]
Bardzo dziękuję:) liczy się serce,wyślę numer konta na pw

Posted

[quote name='himba']Bardzo dziękuję:) liczy się serce,wyślę numer konta na pw[/QUOTE]

Ja również dziękuję :) Nr konta dotarł i przelew właśnie zrobiłam.

Posted

asl napisał(a):
Ja również dziękuję :) Nr konta dotarł i przelew właśnie zrobiłam.

Przelew dotarł:) bardzo dziękuję. Niech to będzie miły dobrego początek:):) dzięki ASL

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Stary, nikomu niepotrzebny pies! jakaś bestia ludzka chciała go zabić!! uratowałyśmy go...i nikogo nie obchodzi co się z nim stanie. Czasami trudno jest uzbierać na hotel w kilka osób a co dopiero w jedną???? nie dam rady....

• 2 weeks later...
Posted

pati851 napisał(a):
ja moge podeslac karme dla Cezara.

Super Pati851, może wtedy hotel obniży mi koszt utrzymania. A jak się możemy umówić Pati851?

Posted

potrzebne nowe aktualne fotki Cezara a ja mam słaby aparat i chyba nie sprostam oczekiwaniom, potrzebne fotki portretowe, zupełnie nie wiem kto mógłby takie zrobić.