Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety jest bardzo chudy, skóra i kości i muszę tam pojechać z Jackiem i poszukać kleszczy, mam nadzieję,że w przyszłym tygodniu zawieziemy go do hotelu i wtedy będę spokojnie robić ogłoszenia dla Cezarka:)

• 2 weeks later...
Posted

AnnaA napisał(a):
Patrząc na te fotki to powiedziałabym, że on nie jest "w typie", a jest owczarkiem niemieckim.

Tak Aniu, dokładnie, on jest owczarkiem niemieckim ale bardzo zaniedbanym,skóra i kości!!! Mimo to jest silny i dostojny:)

Posted

Uff! zawieźliśmy Cezara do hotelu, i tak mi przykro bo nadal czeka...ale na szczęście już na swojego człowieka:roll:teraz ogłoszenia! i cierpliwe czekanie.

• 2 weeks later...
Posted

Byłam wczoraj z dostrotą w odwiedzinach u Cezara,jest niesamowity :roll: biegał, cieszył się, potem bawił się zabawką ( tak jakby nigdy nic się nie stało) tylko czasami jak pytam go po cichu: "kto ci to zrobił piesku?" to jest nieruchomy i smutny:-( czyżby rozumiał?? Kocham cię Cezarku i zrobię wszystko , żebyś już nigdy nie zaznał przemocy ze strony człowieka.

• 3 weeks later...
Posted

Dużo się ostatnio dzieje... ale nie można zapominać o jednych zajmując się drugimi... Cezar jest w hoteliku więc to kosztuje - jutro popołudniu obiecuję przygotować i udostępnić bazarek dla Cezara :)

Posted

lizard napisał(a):
Dużo się ostatnio dzieje... ale nie można zapominać o jednych zajmując się drugimi... Cezar jest w hoteliku więc to kosztuje - jutro popołudniu obiecuję przygotować i udostępnić bazarek dla Cezara :)

Ano Lizard co byśmy bez Ciebie zrobiłły, ten bazarek pozwoli Cezarowi żyć w godziwych warunkach:)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
wiem, że Cezarek przyjaźni się z Ninką - mam pytanie gdzie umieszczacie go po zamknięciu hoteliku u Tattoi?

Mamy chyba problem, u Jamora nie ma miejsc, może u Donki koło Białobrzegów (ale to nie jest pewne) może w Dąbrówce Warszawskiej koło Radomia. Fajnie byłoby,gdyby były razem:) a Wy macie miejsce?

Posted

[quote name='himba']Mamy chyba problem, u Jamora nie ma miejsc, może u Donki koło Białobrzegów (ale to nie jest pewne) może w Dąbrówce Warszawskiej koło Radomia. Fajnie byłoby,gdyby były razem:) a Wy macie miejsce?

Ninka prawdopodobnie jedzie do megii1 - bardzo dobry i sprawdzony hotelik kojcowy w Serocku - tu macie linka:

http://www.dogomania.pl/threads/139888-Hotelik-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-psiak%C3%B3w-w-potrzebie-Serock-ko%C5%82o-Warszawy-%29

właśnie myślałam o tym, żeby byli razem

Posted

Tak,tak przypominamy o bazarku dla Cezara:razz: Prawdopodobnie w sobotę przewieziemy Cezara z hotelu w Józefowie do hoteliku znajomego we Wrzosowie, jak mu tam będzie??

Posted

himba napisał(a):
Tak,tak przypominamy o bazarku dla Cezara:razz: Prawdopodobnie w sobotę przewieziemy Cezara z hotelu w Józefowie do hoteliku znajomego we Wrzosowie, jak mu tam będzie??

wszystiego najlepszego dla Cezarka w nowym miejscu!
Nineczka przeprowadza się czwartek na Lubelszczyznę aż ale do znanego mi i dobrego hoteliku:)

Posted

Cezar przywitał nas bardzo serdecznie, potem podróż znosił dzielnie, to mnie zastanowiło jak stawaliśmy na siusiu,że potem nerwowo biegł do auta i pakował się do niego:crazyeye: to pewnie wielki lęk,żeby go nie zostawić. Całą drogę tłumaczyłam mu,że nigdy go nie zostawię,że jestem po to żeby się nim opiekować do chwili kiedy znajdzie swój nowy dobry dom na zawsze! Jest mi przykro,że nie mogę uratowanych psów przygarnąć:-(w tym nowym miejscu nie powinno mu być źle,gdyż Właściciel kocha zwierzaki i traktuje je jak swoje dzieci:lol: to jest ważne dla naszych podopiecznych po przejściach. Będziemy u niego za parę dni. trzymaj się Cezarku:cool3: