himba Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Niestety jest bardzo chudy, skóra i kości i muszę tam pojechać z Jackiem i poszukać kleszczy, mam nadzieję,że w przyszłym tygodniu zawieziemy go do hotelu i wtedy będę spokojnie robić ogłoszenia dla Cezarka:) Quote
AnnaA Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Patrząc na te fotki to powiedziałabym, że on nie jest "w typie", a jest owczarkiem niemieckim. Quote
himba Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 AnnaA napisał(a):Patrząc na te fotki to powiedziałabym, że on nie jest "w typie", a jest owczarkiem niemieckim. Tak Aniu, dokładnie, on jest owczarkiem niemieckim ale bardzo zaniedbanym,skóra i kości!!! Mimo to jest silny i dostojny:) Quote
himba Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Uff! zawieźliśmy Cezara do hotelu, i tak mi przykro bo nadal czeka...ale na szczęście już na swojego człowieka:roll:teraz ogłoszenia! i cierpliwe czekanie. Quote
himba Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Byłam wczoraj z dostrotą w odwiedzinach u Cezara,jest niesamowity :roll: biegał, cieszył się, potem bawił się zabawką ( tak jakby nigdy nic się nie stało) tylko czasami jak pytam go po cichu: "kto ci to zrobił piesku?" to jest nieruchomy i smutny:-( czyżby rozumiał?? Kocham cię Cezarku i zrobię wszystko , żebyś już nigdy nie zaznał przemocy ze strony człowieka. Quote
lizard Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Dużo się ostatnio dzieje... ale nie można zapominać o jednych zajmując się drugimi... Cezar jest w hoteliku więc to kosztuje - jutro popołudniu obiecuję przygotować i udostępnić bazarek dla Cezara :) Quote
himba Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 lizard napisał(a):Dużo się ostatnio dzieje... ale nie można zapominać o jednych zajmując się drugimi... Cezar jest w hoteliku więc to kosztuje - jutro popołudniu obiecuję przygotować i udostępnić bazarek dla Cezara :) Ano Lizard co byśmy bez Ciebie zrobiłły, ten bazarek pozwoli Cezarowi żyć w godziwych warunkach:) Quote
Agnieszka_K Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 wiem, że Cezarek przyjaźni się z Ninką - mam pytanie gdzie umieszczacie go po zamknięciu hoteliku u Tattoi? Quote
himba Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Agnieszka_K napisał(a):wiem, że Cezarek przyjaźni się z Ninką - mam pytanie gdzie umieszczacie go po zamknięciu hoteliku u Tattoi? Mamy chyba problem, u Jamora nie ma miejsc, może u Donki koło Białobrzegów (ale to nie jest pewne) może w Dąbrówce Warszawskiej koło Radomia. Fajnie byłoby,gdyby były razem:) a Wy macie miejsce? Quote
lizard Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/209674-Markowe-Torebki-Bi%C5%BCuteria-Kasi%C4%85%C5%BCki-stan-idealny!-dla-Cezara!-do-30.06.11-godz.20-00 zapraszam na bazarek przeznaczony dla Cezara :) jeśli możecie - rozsyłajcie :) Quote
Agnieszka_K Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='himba']Mamy chyba problem, u Jamora nie ma miejsc, może u Donki koło Białobrzegów (ale to nie jest pewne) może w Dąbrówce Warszawskiej koło Radomia. Fajnie byłoby,gdyby były razem:) a Wy macie miejsce? Ninka prawdopodobnie jedzie do megii1 - bardzo dobry i sprawdzony hotelik kojcowy w Serocku - tu macie linka: http://www.dogomania.pl/threads/139888-Hotelik-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-psiak%C3%B3w-w-potrzebie-Serock-ko%C5%82o-Warszawy-%29 właśnie myślałam o tym, żeby byli razem Quote
himba Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 A co sądzisz o hoteliku w Teresinie Mokry Nosek?? Quote
Agnieszka_K Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 himba napisał(a):A co sądzisz o hoteliku w Teresinie Mokry Nosek?? nie znam:) Quote
lizard Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 dostrota napisał(a):serdecznie zapraszamy na bazarek:cool3: przypominamy adres do bazarku http://www.dogomania.pl/threads/209674-Markowe-Torebki-Bi%C5%BCuteria-Kasi%C4%85%C5%BCki-stan-idealny!-dla-Cezara!-do-30.06.11-godz.20-00 :) Quote
himba Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Tak,tak przypominamy o bazarku dla Cezara:razz: Prawdopodobnie w sobotę przewieziemy Cezara z hotelu w Józefowie do hoteliku znajomego we Wrzosowie, jak mu tam będzie?? Quote
Agnieszka_K Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 himba napisał(a):Tak,tak przypominamy o bazarku dla Cezara:razz: Prawdopodobnie w sobotę przewieziemy Cezara z hotelu w Józefowie do hoteliku znajomego we Wrzosowie, jak mu tam będzie?? wszystiego najlepszego dla Cezarka w nowym miejscu! Nineczka przeprowadza się czwartek na Lubelszczyznę aż ale do znanego mi i dobrego hoteliku:) Quote
himba Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Żałuję,że Cezar nie może być razem z Niną:( to przykre,że i w takich sytuacjach jesteśmy bezradni Quote
himba Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Cezar przywitał nas bardzo serdecznie, potem podróż znosił dzielnie, to mnie zastanowiło jak stawaliśmy na siusiu,że potem nerwowo biegł do auta i pakował się do niego:crazyeye: to pewnie wielki lęk,żeby go nie zostawić. Całą drogę tłumaczyłam mu,że nigdy go nie zostawię,że jestem po to żeby się nim opiekować do chwili kiedy znajdzie swój nowy dobry dom na zawsze! Jest mi przykro,że nie mogę uratowanych psów przygarnąć:-(w tym nowym miejscu nie powinno mu być źle,gdyż Właściciel kocha zwierzaki i traktuje je jak swoje dzieci:lol: to jest ważne dla naszych podopiecznych po przejściach. Będziemy u niego za parę dni. trzymaj się Cezarku:cool3: Quote
Recommended Posts