Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lady jest mieszańcem rasy berger picard o niepowtarzalnej urodzie! Jest suczką średniej wielkości, zdrową, energiczną, przyjazną i wesołą. Ma około 8 lat. Czeka na ciebie w boksie nr 6 we Wrocławskim Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Ślazowa 2, jej nr schroniskowy to 497/11. Kontakt: Paweł: 883922126; Basia: 661293967.

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłoszenie zakupione, emisja w piątek 5 sierpnia we wrocławskim Metrze. Zdjęcie dołaczylam powyższe, bo rzeczywiscie najlepiej widac na nim wielkość Lady.
Wrocławskie cioteczki, jak bedziecie mialy mozliwosc, sprawdzcie w piatkowym wydaniu czy jest ogloszenie.

Prosze jeszcze o wpłacenie deklarowanych kwot, wpłynelo 10zł od Syriusz :)

Posted

Witam na wątku pięknej Lady :)
Wiecie, mnie ona przypomina grzywacza chińskiego powder puff- z tej oto racji pozwolę sobie podrzucić jej wątek dziewczynom od grzywaczy w potrzebie- mam nadzieję że nie będziecie złe, że bez pytania ;)

Posted

arielka186 napisał(a):
Witam na wątku pięknej Lady :)
Wiecie, mnie ona przypomina grzywacza chińskiego powder puff- z tej oto racji pozwolę sobie podrzucić jej wątek dziewczynom od grzywaczy w potrzebie- mam nadzieję że nie będziecie złe, że bez pytania ;)

Tyle, ze grzywacze wahają sie ok. 5 kg, a dla mnie Lady jest znacznie większa...

Posted

[quote name='fiorsteinbock']

Ogłoszenie zakupione, emisja w piątek 5 sierpnia we wrocławskim Metrze. Zdjęcie dołaczylam powyższe, bo rzeczywiscie najlepiej widac na nim wielkość Lady.
Wrocławskie cioteczki, jak bedziecie mialy mozliwosc, sprawdzcie w piatkowym wydaniu czy jest ogloszenie.

Prosze jeszcze o wpłacenie deklarowanych kwot, wpłynelo 10zł od Syriusz :)
Super! ogromnie dziękuję! Mam nadzieję, że wreszcie ktoś ją zauważy!

Posted

[quote name='Basia1244']Lady waży ponad 20 kilo, to dość spory średniak. Na dodatek ma teraz cieczkę i zachowuje się jak szurnięta nastolatka - na bank nie ma 12 lat!
To dobre wieści, hihihihi :)
A ona w boksie ma faceta?

Posted

Hmmm... Wrzuciłam ją na grzywacze w potrzebie, a ona jest sporo większa :D Ale nie zaszkodzi- zawsze może się komuś spodobać ;) Zapytam jeszcze- czy była strzyżona (chodzi mi o to, że włos normalnie chyba byłby jeszcze dłuższy?)...

Posted

Edytko, przelew zleciłam mojemu tz-towi, pewnie dlatego jeszcze nie doszło... Dzisiaj go pogonię, nie denerwuj się! :)

Lady dzisiaj:

Tu Lady podrywa chłopaka:

Posted

Nie jest to chińska dama. Na pierwszy rzut oka, to Lady przypomina mi briarda ale to jest moje odczucie. Fakt nigdy nie widziałam tak wystrzyżonego briarda. Tylko coś faktura włosa mi u Lady nie leży bo ona chyba w dotyku jest mięciutki i delikatny ?? Super wygląda na tych fociach. A co do wieku to nie dałabym jej tyle :)

Posted

no jak też przy okazji Antka zajrzałam do niej i jak ją zobaczyłam pierwszy raz w warunkach schroniskowych to aż przykro było patrzeć,wyszła na chwilkę z budy, taka smętna,ale może to na tą beznadziejną pogodę która i psom daje się we znaki.Poza tym to czekam do tego piątku, do następnej nadziei.Myślę że ona ma właśnie większe szanse przy takich gazetowych ogłoszeniach, bo dużo starszych ludzi, emerytów, nie ma pojęcia o obsłudze internetu,a tak mają szanse zawiesić oko i skruszyć serce