Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja ją na swoim nk.pl roześlę po znajomych z prośba o rozpowszechnienie, ale niestety jak do tej pory jak wszystkich kogo moge pytam to każdy na te jej 12 lat reaguje na nie -chociaż tłumaczę że to raczej zawyżone :(

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fochu']Zosiu a może ja jej zmienię ten wiek? Trochę dziewczynkę odmłodzę?
Bo jak dla mnie to ona 12 lat nie ma !

To pewnie przez te jej zęby, które są bardzo starte i żółte. Ale pewnie, może niech ma 8 lat??
Znalazłam tani bazarek ogloszeniowy, to zamówię jej ogloszonka:
http://www.dogomania.pl/threads/211329-Og%C5%82oszenia!-Og%C5%82oszenia!-A%C5%BC-40-za...-5-z%C5%82otych!-Do-31-lipca-br.

Posted

[quote name='fochu']lepiej 8 niż 12 :)
Zosiu tu chyba można darmo zamówić 30 ogłoszeń http://www.dogomania.pl/threads/210323-Oferuj%C4%99-po-30-og%C5%82osze%C5%84-dla-ka%C5%BCdego-potrzebuj%C4%85cego-psiaka-(INFO.-POST-2-3-4-5)

No widzisz, a ja oczywiście jestem w gorącej wodzie kąpana i już tam zamówiłam. Poprzednim razem płaciłam 10 zł za pakiet i to mi się wydało bardzo tanio.
Ale to nic, na tym też można zamówić - psiaków potrzebujących jest wiele.

Syriusz - no właśnie nikt nie chce starego psa... Ja mam na bdt Alfa i wszystkim naokoło go pokazuję i każdy się nim zachwyca, ale nikt go nie chce, bo stary...

Posted

niestety to jest ślepota emocjonalna, bo czasami trzeba pomyśleć i chcieć wziąsć psa nie dla swojej przyjemności tylko aby jemu życie polepszyć, uratować,a jak stary i kundel chociaż piękny to po co......i tak będąc nad morzem na wakacjach na 10 psów 9 to albo shih tzu albo yorki widzę (oczywiście do tychże pieskow nic nie mam):)

Posted

[quote name='Syriusz']niestety to jest ślepota emocjonalna, bo czasami trzeba pomyśleć i chcieć wziąsć psa nie dla swojej przyjemności tylko aby jemu życie polepszyć, uratować,a jak stary i kundel chociaż piękny to po co......i tak będąc nad morzem na wakacjach na 10 psów 9 to albo shih tzu albo yorki widzę (oczywiście do tychże pieskow nic nie mam):)

Dokładnie tak samo myślę!!!

Zamówiłam jej tutaj ogłoszenia:
http://www.dogomania.pl/threads/210323-Oferuj%C4%99-po-30-og%C5%82osze%C5%84-dla-ka%C5%BCdego-potrzebuj%C4%85cego-psiaka-%28INFO.-POST-2-3-4-5%29?p=17318669#post17318669

Posted

Zosiu, juz podeslalam watek dziewczynom.
Sluchajcie, ona zdecydowanie nie ma 12stu lat. Widzialam ją na festynie, zabki ma zniszczone ale to moze byc efekt zlego odżywiania, jednakze oczka są mlode, bystre i jej zywiolowosc przemawia za mlodszym wiekiem.
Trzeba ją wyslac w srode do GW, w piatek jak bedziemy mialy szczescie pokaża ją w gazecie. Ogloszenie w METRO wroclawskim kosztuje z VATem ok. 50zł. Jest to najdrozsza emisja, piątkowa, w inne dni jest taniej. Moze sie zrzucimy? Deklaruje 10zł, kto sie dorzuci?

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Zosiu, juz podeslalam watek dziewczynom.
Sluchajcie, ona zdecydowanie nie ma 12stu lat. Widzialam ją na festynie, zabki ma zniszczone ale to moze byc efekt zlego odżywiania, jednakze oczka są mlode, bystre i jej zywiolowosc przemawia za mlodszym wiekiem.
Trzeba ją wyslac w srode do GW, w piatek jak bedziemy mialy szczescie pokaża ją w gazecie. Ogloszenie w METRO wroclawskim kosztuje z VATem ok. 50zł. Jest to najdrozsza emisja, piątkowa, w inne dni jest taniej. Moze sie zrzucimy? Deklaruje 10zł, kto sie dorzuci?

Dzięki Edytko!
OK to ja też 10 zł daję! Kto da więcej? :)

Jeszcze tu ją zgłosiłam - 40 ogłoszeń za piątaka:
http://www.dogomania.pl/threads/211329-Og%C5%82oszenia!-Og%C5%82oszenia!-A%C5%BC-40-za...-5-z%C5%82otych!-Do-31-lipca-br.?p=17318781#post17318781

Posted

Kiedy chcecie umiescic ogloszenie, poniewaz cennik wyglada mniej wiecej tak:
Ogłoszenie w wydaniu wrocławskim od poniedziałku do czwartku kosztuje 30 zł netto, w piątek zaś 40 zł netto.

My oglaszalismy psiaka w piatek, sadzac, że przed weekendem wiecej ludzi kupi wydanie M i beda mieli czas aby przejrzec gazetke na spokojnie.
Po emisji ogloszenia GW wysyla fakture VAT. Kto udostepni konto do wplat i ureguluje platnosc?

Posted

Jestem na zaproszenie. CatAngel robi 130 ogłoszeń za 15 zł, tylko trzeba do niej napisać PW. Nie wiem, czy sunia ma allegro? Podobno wyróżnienie gumtree też daje efekty. Jakieś gazety regionalne? W Metro kiedyś można było wykupić, ale to kosztowało ok 50 zł. W Moim Psie ze zdjęciem - 100-150 zł, zależy ile znaków oczywiście.

Posted

paulinken napisał(a):
Jestem na zaproszenie. CatAngel robi 130 ogłoszeń za 15 zł, tylko trzeba do niej napisać PW. Nie wiem, czy sunia ma allegro? Podobno wyróżnienie gumtree też daje efekty. Jakieś gazety regionalne? W Metro kiedyś można było wykupić, ale to kosztowało ok 50 zł. W Moim Psie ze zdjęciem - 100-150 zł, zależy ile znaków oczywiście.

To jest super oferta - szkoda że wcześniej nie wiedziałam, teraz już wykupiłam ogłoszenia na tamtym bazarku.
Chyba, że ktoś inny jeszcze dodatkowe zamówi??? :)

Edytko, może Ty zamówisz to ogłoszenie, skoro już to robiłaś? Przelejemy Ci pieniążki.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']A moze pominiemy: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Ślazowa 2, Wrocław. Nr schroniskowy 497/11, nr naszyi: 766 i podamy same nry tel?

Ja bym zostawiła - może akurat ktoś będzie chciał zobaczyć ją na żywo?
Nie wiem, czy ja sama tak bym nie zrobiła (co innego opinia wolontariusza, a co innego własne odczucia).
A może przyjadą i jeśli jej nie wezmą, to wezmą innego psa?