Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1244 napisał(a):
I co ja mam z tobą ślicznoto zrobić? Taka fajna, ładna , wesoła suczka i utknięta :(

Mam kogoś, kto szuka "szczekacza" na podwórko, jako para do wielkiego onka-milczka :)
ale Lady chyba nie należy do hałasników....

Chcieli mojego Misia.... po 3 latach mam oddać ????? :(

Posted

Szczekaczek trochę mamy!!! Duża ma być? Ja ci tu przekieruję do naszego eksperta Pawła - 883922126, powiedz, że ode mnie dzwonisz, on szybko i sprawnie szczekaczkę dostarczy!!!

Posted

mari23 napisał(a):
Mam kogoś, kto szuka "szczekacza" na podwórko, jako para do wielkiego onka-milczka :)
ale Lady chyba nie należy do hałasników....

Chcieli mojego Misia.... po 3 latach mam oddać ????? :(

do tego domku "na próbę" pojechała Diana, ale...

jakiegoś wilczura do pilnowania ( na długi bardzo łańcuch i do pobiegania z młodym panem) szuka młody człowiek..... ale nie znam go dobrze, więc nie wiem....

a Lady - taka cudna.... nie dowiary!
gdzie ludzie mają oczy? :(

Posted

Dziwne to to, ale mi cały czas wypisuje komunikat, że nie mogę wkleić drugiego banerka ???
Coś muszę robić źle. Zosia ja proszę o konkretną instrukcję, żebym miała tak jak ty w podpisie - jeden obok drugiego - plisss na maila albo pw.

Posted

Lady jest cudowna,czy to pewne że ma 12 lat?Zęby mogą być zniszczone mechanicznie,może ludzi wiek odstrasza,może tak ciut zaniżyć.Czy kompresy asymilacyjne,sprawdzą się też u dwóch piesków?

Posted

Lady jest prześliczna, w naturze dopiero to widać. I zachowuje się jak szczeniak, tylko ząbki ma starte. Miałam ją na DFF pół dnia i bawiła się z innymi psiakami bardzo wesoło, chociaż jak jej się coś nie spodoba, to potrafi to pokazać (aczkolwiek nie jest to bardzo agresywne).

Posted

[quote name='Syriusz']Chciałabym podsunąć pewien pomysł, zwróćcie uwagę na poniższy link i pojawiające się tam zdjęcia pewnej psiej rasy -berger picard , czy ona nie jest przypadkiem lekko podkundlonym psem tej rasy, bo jeśli tak to może warto podać to w ogłoszeniach, a może jakiś pasjonat dziewczynkę odnajdzie
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://members.aon.at/janes/Fotos/Ueber_unsAnimake.gif&imgrefurl=http://members.aon.at/janes/MainframeE.htm&usg=__-5AbKtRKnUtlUTujukoWtMdMVU0=&h=480&w=496&sz=1195&hl=pl&start=58&zoom=1&tbnid=e_pmTH4y-36Z-M:&tbnh=132&tbnw=137&ei=69YpTsK-F8ea-waOiMXfBg&prev=/search%3Fq%3Dfrench%2Bshepherd%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1440%26bih%3D785%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=542&vpy=287&dur=232&hovh=221&hovw=228&tx=145&ty=92&page=3&ndsp=30&ved=1t:429,r:17,s:58&biw=1440&bih=785

Dobry pomysł, dzięki :)
Nawet jeśli nie jest mieszańcem tej rasy, to berger picard bardzo dobrze brzmi :D

Posted

po naszemu to owczarek pikardyjski-wczoraj pierwszy raz w życiu widziałam takiego psa na żywca i znając Lady z tego wątku od razu mi się skojarzyło.Pogrzebałam w necie i według mnie podobieństwo jest bardzo duże że aż się zalogowałam na portalu :)