Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1244 napisał(a):
I bardzo ładne zwięzłe i tematyczne ogłoszenia - mam nadzieję, że będą skuteczne, dziękuję!

Dzięki Basiu. Na tablicy jest już 130 wejść !!!

Posted

i jeszcze kilka zdjęć panienki

oby jakiś domek się odezwał bo mała cudna aż wierzyć się nie chce że ma tyle lat,to chyba jakaś pomyłka ;)

Posted

Basia1244 napisał(a):
Z tym wiekiem to różnie w schronisku bywa :) - ale ona ma mocno zęby zniszczone i dlatego taki wiek jej wpisali.

tylko zęby to ona zniszczone może mieć przez gryzienie np kości,kamieni (widać że patyczki lubi :) )
Mój dziadzio miał 13 lat a zęby prawie nie zniszczone :) po ogólnej kondycji było widać że staruszek
a Lady dziarsko się zachowuje jak na 12 lat :P

Posted

Cioteczki, Na tablicy jest ponad 260 wejść !! Basiu, jeżeli nikt nie zadzwonił, to dziś, wieczorem, zmieniam województwo na wielkopolskie.
Tylko na kogo namiar, bo wyczytałam w Twojej sygnaturce, że w dniach 23-26 nie ma Cię nigdzie.

Posted

Dzwonią, ale trzeba wyraźnie mówic, że pies we wrocławskim schronisku, bo z Kędzierzyna, Bydgoszczy, Radomia - to myślę, że warto jednak zdecydowanie zaprosic do wrocławskiego schroniska dla bezdomnych zwierząt, ul. Ślazowa 2, niech mają rozeznanie - gdzie jest pies. :) zaraz zgram foty i ci podeślę biszkopty ze schronu, tylko może maila daj? i też mów, dokładnie nr schroniskowy, nr boksu, żeby mogli samodzielnie podjechac i adoptować, bo ja całego schronu sama nie wyadoptuję :)

Posted

A ja dostałam cudnego maila przed chwilką! Muszę sprawdzić, jak Lady żyje z kotami i jeśli wszystko pójdzie dobrze, to Lady będzie miała dom :) we Wrocławiu - pani ją już na DDF wypatrzyła, ale ponieważ jeszcze jedzie na urlop, to adopcja przesunęła się w czasie - no i te koty! Lady nie jedz kotów! Są absolutnie niesmaczne! Czyli teraz wszyscy trzymają kciuki, żeby Lady kochała koty :)

Posted

[quote name='Basia1244']A ja dostałam cudnego maila przed chwilką! Muszę sprawdzić, jak Lady żyje z kotami i jeśli wszystko pójdzie dobrze, to Lady będzie miała dom :) we Wrocławiu - pani ją już na DDF wypatrzyła, ale ponieważ jeszcze jedzie na urlop, to adopcja przesunęła się w czasie - no i te koty! Lady nie jedz kotów! Są absolutnie niesmaczne! Czyli teraz wszyscy trzymają kciuki, żeby Lady kochała koty :)[/QUOTE]
Basiu, co to za skrót DDF ? Jam nie kumata, a ta informacja może być przydatna w przyszłości.