Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A było to tak:
Pewna sympatyczna pani szukała lady sklepowej , więc wpisała w przeglądarkę słowo......:lady :D
i zakochała się w naszej Lady!
O 15 zadzwonił do mnie Paweł, że pani już jedzie, więc ja ponagliłam fochu i z piskiem opon wjechałyśmy pod schron :D
Pani z Wrocławia, dom w porządku, kobieta świetna, mam nadzieje, że to będzie najszczęśliwszy pies na świecie ;)
No i ..... pojechała !!!

Posted

Bo to było przeznaczenie!
na własne oczy widziałam jak panienka opuszcza schron ,wzrusz normalnie! :)
a teraz zabieram się za foty tych co pozostały w boksach

Posted

[quote name='Basia1244']A było to tak:
Pewna sympatyczna pani szukała lady sklepowej , więc wpisała w przeglądarkę słowo......:lady :D
O 15 zadzwonił do mnie Paweł, że pani już jedzie, więc ja ponagliłam fochu i z piskiem opon wjechałyśmy pod schron :D
Pani z Wrocławia, dom w porządku, kobieta świetna, mam nadzieje, że to będzie najszczęśliwszy pies na świecie ;)
No i ..... pojechała !!![/QUOTE]

Cudowna wiadomość !!!!! Imię, przyniosło naszej psiej księżniczce szczęście !!!! Oby już na zawsze !!!! Powodzenia sunieczko !!!

Posted

[quote name='Basia1244']A było to tak:
No i ..... pojechała !!![/QUOTE]

Ale numer:laugh2_2::megagrin:z ta lada sklepowa:lol:Wiedzialam ze taka pieknote w koncu ktos dostrzeze:lol:

Posted

[quote name='pikola']Ale numer:laugh2_2::megagrin:z ta lada sklepowa:lol:Wiedzialam ze taka pieknote w koncu ktos dostrzeze:lol:[/QUOTE]

aż mi zabrakło słów z radości !!!!!!!!!!!!!!!!
i jaki przypadek.... lady sklepowej pani szukała......

Posted

Wlazłam jak co dzień na stronkę mojego "wyrzutu sumienia" a tu taki wspaniały news, że aż się poryczałam :placz:,mój Antek-Astro jest cudowny, ale jakby ona nie znalazła domu to chyba by mi serce pękło że to nie ją mogłam wziąć......cudo wiadomość,jak tylko znajdę pracę to deklaruję się na jakąś stałą wpłatę na inne bidy....

Posted

Kochana fochu napisala smska, ze Lady ma dom w momencie jak stałam w piekarni przy ladzie :) Potem dopisala historie o "ladzie" i wszystko ulozylo sie w piekna calosc!
Bardzo sie ciesze!
Trzymam kciuki za slicznotke i za jej kolezanke, ktora nadal w schronie, Tine.