Tolutkowa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Wszyscy łysi, zaniedbani, bidule ostatnie, a potem to kto zgarnia te tytuły ja sie pytam :razz: !? To ja też się pożalę! A co?! Tolek TEŻ gubi włos, TEŻ nie jest w szczytowej formie, a do tego odmawia żarcia i pewnie schudnie! Tłusty nigdy nie był więc możecie sobie wyobrazić. Ufffffffff! Może nie jechać jednak :shake: ? Quote
Gazuś Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Tolek to akurat zawsze bardzo owłosiony był, szczególnie na ogonie :D cudo ;) Doc ma ogon jak szczeniaczek :evil_lol: Quote
amokk Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Figo tez marudzi przy misce, ale on juz taki rozkapryszony ksieciunio.. :p a do grubaskow nie nalezy... a czy wylysial hmm.. jakos ciezko mi to zawsze okreslic, jesli juz wylysieje to inni mi o tym mowia, bo ja nigdy nie widze :) Quote
hes. Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 No cóż, nikt nie powiedział, że Algida NIE jest łysa... :evil_lol: Alga ma coprawda trochę sierściuchy, ale to i tak na nią za mało. :roll: Przede wszystkim sierść się strasznie skróciła, troszkę przerzedniała boję się dosłownie jej czesać, bo na światówce wyskoczy jako nagi meksykańczyk. Aktualnie tak wygląda- jak myślicie nada się na światówkę? :roll: (krzywo stoi...) A chciałabym żeby tak wyglądała... :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wy to macie fajnie- Wasze psy chudną BO CHCĄ, a mój nie chce i nawet o tym nie myśli i w tym problem... :roll: :lol: Quote
Tolutkowa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 hahahahhaha!!!!! Rewelacja! To może przedłużanie włosów ta metodą co to dowiązują jakiś kłaki :evil_lol: ! Ty to wyrodna matka jesteś! Taka cudna córcia, a ta wybrzydza! Wstyd matka! Wstyd! ;) Quote
Dorota_Fiszer Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Gazuś napisał(a):Hihi, Twoje zawsze łyse w wygrywają ;) I miałam dzisja proroczy sen, że Pepita skończy Ch w Kielcach :evil_lol: :loveu: Ja tak o dziwo w tym śnie na ringu goldenim mopsa wystawiałam.. :roll: Jasne ;-) To tylko Fiszowy ma takiego farta ;-) Ty mi lepiej nie opowiadaj snow,bo sie okaze ze bedzie odwrotnie i wylecimy z bdb :evil_lol: Quote
hes. Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Ja wyrodna? Skąąążde, Algidka jest najcudowniejsza dla mnie obok pozostałych suczydł. :loveu: :lol: No ale nie wiem po co my w sumie jedziey na tą światówke... :lol: Tolutkowa- to się nazywa odżywka z najnowszej kolekcji Iv san Bernard zwana Photoshop. :evil_lol: Quote
aleb Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Dziewczyny, będę za was trzymała kciuki i będę robiła fotki :) Quote
Gazuś Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Dorota_Fiszer napisał(a):Jasne ;-) To tylko Fiszowy ma takiego farta ;-) Ty mi lepiej nie opowiadaj snow,bo sie okaze ze bedzie odwrotnie i wylecimy z bdb :evil_lol: Chyba niespotkałam jeszcze właścicielki z mniejszą wiarą w swojego psa :evil_lol: A ja Ci mówie, że Jantarowemu tacie się uda. PS - dostałaś fotki na gg? Quote
penelopa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jeszcze tydzień, trzymam kciuki za Was wszystkich (ludzi i psy), będę przy ringach, w razie czego oferuję swoją pomoc: przynieś, podaj, pozmaiataj:) ...właściwie za tydzień o tej godzinie to już będzie PO! strasznie się cieszę i nie mogę się doczekać... Quote
Gazuś Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 penelopa napisał(a):Jeszcze tydzień, trzymam kciuki za Was wszystkich (ludzi i psy), będę przy ringach, w razie czego oferuję swoją pomoc: przynieś, podaj, pozmaiataj:) ...właściwie za tydzień o tej godzinie to już będzie PO! strasznie się cieszę i nie mogę się doczekać... A nie chciałabyś nam porobić może fotek? ;) ;) Quote
aleb Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 gazuś jezeli zdążę, bo idę na też na labki ;), to porobię fotki, tylko powiedz mi w jakiej klasie będziesz i jaki nr katalogowy.. Quote
penelopa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Gazuś napisał(a):A nie chciałabyś nam porobić może fotek? ;) ;) No wiesz! to się rozumie samo przez się;) oczywiście że będę pstrykać, szkoda tylko że nie mogę się rozdwoić... Gazuś zdjęcia masz jak w banku! i tak będę warować przy psach, tylko jak to zrobić żeby obejrzeć młodzież, pośrednią i otwartą, itd. w psach? nie wiem jeszcze - logistyka na miejscu , bo będę już od piątku. Quote
Gazuś Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 penelopa napisał(a):No wiesz! to się rozumie samo przez się;) oczywiście że będę pstrykać, szkoda tylko że nie mogę się rozdwoić... Gazuś zdjęcia masz jak w banku! i tak będę warować przy psach, tylko jak to zrobić żeby obejrzeć młodzież, pośrednią i otwartą, itd. w psach? nie wiem jeszcze - logistyka na miejscu , bo będę już od piątku. Oooo, jak chces z "powarować" przy psach, to ja b.chętnię Cię zaangazuję w "wybieganie" Doca - zeby przed sędziowaniem nie spał jak w Sopocie (:diabloti: ) - a ja tego zrobić nie mogę, bo najpierw z Jantarem sie pokazujemy. My bedziemy od piątku, może nawet od czwartku, więc się spotkamy i zgadamy ;) Aleb - ring 23, hala 3A, numeru teraz nie pamietam ;) Quote
penelopa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 OK, jakby co, mam chyba Twój tel., będe dzwonić. Quote
aleb Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 numeru teraz nie pamietam ;-) To sprawdz, bo trudno będzie mi ciebie znaleźć :lol: Quote
Gazuś Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 aleb napisał(a):To sprawdz, bo trudno będzie mi ciebie znaleźć :lol: Jedziesz z Magdą przeciez, a Ona wie jak wyglądam ;) Quote
aleb Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Aha, chyba, że tak ;) Dobra, to jak coś to cykam fotki :) Quote
manifesto Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ojojoj, dawno mnie tu nie bylo;) Oczywiscie bede na swiatowce prawie w kazdy dzien (no baa w koncu w Poznaniu mieszkam i grzech byloby nie skorzystac!!!) psow jednak nie zglosilam, zeby moc wiecej poogladac. A nie watpie w to ze moze byc interesujaco:roll: Quote
cuciola Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ale wam dziewczyny zazdroszcze! wracajcie z milionem fotek i z pieknym spisem staweczki! no i labiszkonki oczywiscie fotografujcie! no i POWODZENIA WYSTAWIAJACYM! Quote
Gazuś Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 cuciola napisał(a):ale wam dziewczyny zazdroszcze! wracajcie z milionem fotek i z pieknym spisem staweczki! no i labiszkonki oczywiscie fotografujcie! no i POWODZENIA WYSTAWIAJACYM! Bedzie może Yoghiego rodzinka? Postaram się obfocić choć trochę Quote
cuciola Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 wlasnie sie dowiaduje.. powinien byc tatus :) Quote
aleb Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 cuci tak tatuś będzie, więc zerknę na niego, gdy zdążę, bo labki idą aż na 5 ringach :crazyeye: Quote
cuciola Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 skad wiesz ze bedzie wystawiany Taco? sa jakies wstepne stawki? haha ja do aleb pisze a ona juz pojechala! no nic..kubicowac Roll a Taco of Tintagel Winds.. mam nadzieje ze nie bedzie Loch Mor Sugar z Wloch bo juz mi sie opatrzyla..na wszystkich wystawach wloskich jest i wygrywa.. Quote
aleb Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 cuciola napisał(a):skad wiesz ze bedzie wystawiany Taco? sa jakies wstepne stawki? haha ja do aleb pisze a ona juz pojechala! no nic..kubicowac Roll a Taco of Tintagel Winds.. mam nadzieje ze nie bedzie Loch Mor Sugar z Wloch bo juz mi sie opatrzyla..na wszystkich wystawach wloskich jest i wygrywa.. cuci ja piszę z Poznania, mam neta w tej kwaterze ;) Wiem, że Taco będzie, bo coś mi się o uszy obiło Quote
Recommended Posts