Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszyscy łysi, zaniedbani, bidule ostatnie, a potem to kto zgarnia te tytuły ja sie pytam :razz: !? To ja też się pożalę! A co?! Tolek TEŻ gubi włos, TEŻ nie jest w szczytowej formie, a do tego odmawia żarcia i pewnie schudnie! Tłusty nigdy nie był więc możecie sobie wyobrazić. Ufffffffff! Może nie jechać jednak :shake: ?

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figo tez marudzi przy misce, ale on juz taki rozkapryszony ksieciunio.. :p a do grubaskow nie nalezy...
a czy wylysial hmm.. jakos ciezko mi to zawsze okreslic, jesli juz wylysieje to inni mi o tym mowia, bo ja nigdy nie widze :)

Posted

No cóż, nikt nie powiedział, że Algida NIE jest łysa... :evil_lol: Alga ma coprawda trochę sierściuchy, ale to i tak na nią za mało. :roll: Przede wszystkim sierść się strasznie skróciła, troszkę przerzedniała boję się dosłownie jej czesać, bo na światówce wyskoczy jako nagi meksykańczyk.

Aktualnie tak wygląda- jak myślicie nada się na światówkę? :roll:

(krzywo stoi...)

A chciałabym żeby tak wyglądała... :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol:

:lol:

Wy to macie fajnie- Wasze psy chudną BO CHCĄ, a mój nie chce i nawet o tym nie myśli i w tym problem... :roll: :lol:

Posted

hahahahhaha!!!!! Rewelacja! To może przedłużanie włosów ta metodą co to dowiązują jakiś kłaki :evil_lol: ! Ty to wyrodna matka jesteś! Taka cudna córcia, a ta wybrzydza! Wstyd matka! Wstyd! ;)

Posted

Gazuś napisał(a):
Hihi, Twoje zawsze łyse w wygrywają ;)

I miałam dzisja proroczy sen, że Pepita skończy Ch w Kielcach :evil_lol: :loveu: Ja tak o dziwo w tym śnie na ringu goldenim mopsa wystawiałam.. :roll:

Jasne ;-) To tylko Fiszowy ma takiego farta ;-)
Ty mi lepiej nie opowiadaj snow,bo sie okaze ze bedzie odwrotnie i wylecimy z bdb :evil_lol:

Posted

Ja wyrodna? Skąąążde, Algidka jest najcudowniejsza dla mnie obok pozostałych suczydł. :loveu: :lol: No ale nie wiem po co my w sumie jedziey na tą światówke... :lol:

Tolutkowa- to się nazywa odżywka z najnowszej kolekcji Iv san Bernard zwana Photoshop. :evil_lol:

Posted

Dorota_Fiszer napisał(a):
Jasne ;-) To tylko Fiszowy ma takiego farta ;-)
Ty mi lepiej nie opowiadaj snow,bo sie okaze ze bedzie odwrotnie i wylecimy z bdb :evil_lol:

Chyba niespotkałam jeszcze właścicielki z mniejszą wiarą w swojego psa :evil_lol: A ja Ci mówie, że Jantarowemu tacie się uda.
PS - dostałaś fotki na gg?

Posted

Jeszcze tydzień, trzymam kciuki za Was wszystkich (ludzi i psy), będę przy ringach, w razie czego oferuję swoją pomoc: przynieś, podaj, pozmaiataj:) ...właściwie za tydzień o tej godzinie to już będzie PO! strasznie się cieszę i nie mogę się doczekać...

Posted

penelopa napisał(a):
Jeszcze tydzień, trzymam kciuki za Was wszystkich (ludzi i psy), będę przy ringach, w razie czego oferuję swoją pomoc: przynieś, podaj, pozmaiataj:) ...właściwie za tydzień o tej godzinie to już będzie PO! strasznie się cieszę i nie mogę się doczekać...

A nie chciałabyś nam porobić może fotek? ;) ;)

Posted

Gazuś napisał(a):
A nie chciałabyś nam porobić może fotek? ;) ;)

No wiesz! to się rozumie samo przez się;) oczywiście że będę pstrykać, szkoda tylko że nie mogę się rozdwoić... Gazuś zdjęcia masz jak w banku! i tak będę warować przy psach, tylko jak to zrobić żeby obejrzeć młodzież, pośrednią i otwartą, itd. w psach? nie wiem jeszcze - logistyka na miejscu , bo będę już od piątku.

Posted

penelopa napisał(a):
No wiesz! to się rozumie samo przez się;) oczywiście że będę pstrykać, szkoda tylko że nie mogę się rozdwoić... Gazuś zdjęcia masz jak w banku! i tak będę warować przy psach, tylko jak to zrobić żeby obejrzeć młodzież, pośrednią i otwartą, itd. w psach? nie wiem jeszcze - logistyka na miejscu , bo będę już od piątku.

Oooo, jak chces z "powarować" przy psach, to ja b.chętnię Cię zaangazuję w "wybieganie" Doca - zeby przed sędziowaniem nie spał jak w Sopocie (:diabloti: ) - a ja tego zrobić nie mogę, bo najpierw z Jantarem sie pokazujemy.
My bedziemy od piątku, może nawet od czwartku, więc się spotkamy i zgadamy ;)

Aleb - ring 23, hala 3A, numeru teraz nie pamietam ;)

Posted

Ojojoj, dawno mnie tu nie bylo;) Oczywiscie bede na swiatowce prawie w kazdy dzien (no baa w koncu w Poznaniu mieszkam i grzech byloby nie skorzystac!!!) psow jednak nie zglosilam, zeby moc wiecej poogladac. A nie watpie w to ze moze byc interesujaco:roll:

Posted

ale wam dziewczyny zazdroszcze!
wracajcie z milionem fotek i z pieknym spisem staweczki! no i labiszkonki oczywiscie fotografujcie!
no i POWODZENIA WYSTAWIAJACYM!

Posted

cuciola napisał(a):
ale wam dziewczyny zazdroszcze!
wracajcie z milionem fotek i z pieknym spisem staweczki! no i labiszkonki oczywiscie fotografujcie!
no i POWODZENIA WYSTAWIAJACYM!

Bedzie może Yoghiego rodzinka? Postaram się obfocić choć trochę

Posted

skad wiesz ze bedzie wystawiany Taco? sa jakies wstepne stawki?
haha ja do aleb pisze a ona juz pojechala!
no nic..kubicowac Roll a Taco of Tintagel Winds..
mam nadzieje ze nie bedzie Loch Mor Sugar z Wloch bo juz mi sie opatrzyla..na wszystkich wystawach wloskich jest i wygrywa..

Posted

cuciola napisał(a):
skad wiesz ze bedzie wystawiany Taco? sa jakies wstepne stawki?
haha ja do aleb pisze a ona juz pojechala!
no nic..kubicowac Roll a Taco of Tintagel Winds..
mam nadzieje ze nie bedzie Loch Mor Sugar z Wloch bo juz mi sie opatrzyla..na wszystkich wystawach wloskich jest i wygrywa..

cuci ja piszę z Poznania, mam neta w tej kwaterze ;)
Wiem, że Taco będzie, bo coś mi się o uszy obiło