hes. Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Hej!!! Wiem, że topik trochę nie na miejscu, ale chciałabym się dowiedzieć kto z Was jedzie na światówkę ze swoimi Złotkami? Czy znacie może liczby psów w klasach? Ja niby jestem zgłoszona- niby, bo nie mogę się dodzwonić do zk i zapytać o to czy przyjeli Algidę (zgłoszenie wysyłałam faxem, powinien dojść w sumie, opłaciłam w terminie). Może ktoś ma jakieś "wtyki" :evil_lol: i wie jakie pieski przyjeli? Albo czy ktoś byłby tak miły i przy okazji, gdyby dodzwonił się do zk, mógłby spytać o sierotkę Algę? :lol: BTW. Już nie trzeba- dostałam e-maila. :-) Ale głównie chodzi mi o to kto bedzie i czy ktoś wie jakie są liczby psów w danych klasach? ;-) Quote
Gazuś Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Stawki ilościowe będą na necie już niedługo - o ile się dobrze orientuję - za tydzień ;) My z Docem jedziemy, wiele osób złotowych z dogomani również :) Quote
penelopa Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ja będę, bez Bazyla, ale żeby trzymać za Was i psiaczki kciuki:cool3: Quote
Tolutkowa Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 I my będziemy. Potwierdzenie dostałam mailem, poprosiłam ich o to. Stawki powyżej 50 szt w klasie to chyba będzie normal :cool3: . Quote
Gazuś Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Tolutkowa napisał(a):I my będziemy. Potwierdzenie dostałam mailem, poprosiłam ich o to. Stawki powyżej 50 szt w klasie to chyba będzie normal :cool3: . Wydaje mi się, że nawet troche więcej! :) To z kim się spotykamy w otwartej? Ja z Docem, Tolutkowa, z Tolkiem (KONIECZNIE powiedzcie jaki macie numerek jak już przyślą! To sie odnajdziemy ;))...Ktoś jeszcze? No, a idzie ktoś może w pośredniej? :) My, z Jantasiem walczyć będziemy :D Quote
Tolutkowa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Właśnie otrzymałam info (czytaj: plotkę ;) ), że stawka w otwartej w okolicach 90 szt. Znaczy się, że jak pies załapie się do pierwszej pięćdziesiątki to olbrzymi sukces bedzie! Można powiedzieć sama szpica:evil_lol:! Quote
hes. Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 No nieźle!!!!!!!!!!!!!!! :-o :-o To my podziękujemy. :lol: Ale liczy się zabawa! :D Mam nadzieję że to PLOTKA hihihi Dzisiaj dostałam maila, że nas przyjeli. ;-)) Spróbuję wysłać maila do zk o zapytanie o stawki... :-) Quote
Dorota_Fiszer Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Mialabym prosbe,jak otrzymacie potwierdzenia to moglibyscie napisac jakie numery macie ? Quote
Ania_Carmen Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 My też będziemy. Tosca w młodzieży, Carmen w użytkach. Normalnie już się zaczynam bać... byle nie wylecieć w pierwszym sorcie :diabloti: Quote
Gazuś Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Dorota_Fiszer napisał(a):Mialabym prosbe,jak otrzymacie potwierdzenia to moglibyscie napisac jakie numery macie ? Dorotko, numerki juz do nas powoli dochodzą :lol: Bokserka, koleżanki - mieszkającej 20 minut od nas już ma :lol: ja musże ejchać na drugi koniec miasta, zeby sprawdzić skrzynkę... Quote
Adsum Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 numery suka mlodz. 16141 suka open 16219 pies open 16920 pies work 16060 Quote
cuciola Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 nieoficjalna wiadomosc..pisano na labradory.info ze ponoc goldenow jest n swiadowce ok 380 Quote
Ania_Carmen Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Mamy, mamy :multi: Tosca 16153 Carmen 16287 Quote
Gazuś Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Hihi, też mamy piękny psiowy numerek :lol: 16031 :cool3: Troche nas będzie, co nie? ;) Quote
hes. Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 hm... to oznacza, że ile jest suczek w otwartej...? :lol: Ja nie mam numerka jeszcze. :-( Quote
cuciola Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 hes. nie martw sie do wielu osob jeszcze numerek nie doszedl z tego co labowicze pisali.. Quote
Gazuś Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 A my już dzisiaj zaczelismy trenowanie - z Docem i Janterem :) Doc to Doc, dla niego to nuudne - woli iść np. na śmietnik ;) jantarem jestem mile zaskoczona - w miare spokojnym miejscu, w którym jednak już troche nie był, zachowywał się naprawdę fajnie - ślicznie biegął i stał spokojnie :) Póxniej jeszcze spacerek po mieście, wizyta na dworcu... No i za weekend znowo ćwiczymy :) Quote
Martyna Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 na stronie Poznania sa juz statystyki :D Quote
cuciola Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 432 labradory,myslalam ze bedzie jeszcze wiecej,a nawet nie jest tak zle! Quote
Gazuś Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Światówka uchodzi za dużą - bo w porównaniu do dortmundu - u nas moga występować wszelkie psy kopiowane - tam nie. A ras, których się nie kopiuje itp, przyjedzie mniej... Quote
hes. Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Nie no ja odpadam!!!! 64 suki w klasie. :shake: Dlaczegoooo? :lol: Jak tak patrzę to goldenów akurat otwarta suk jest najwięcej spośród wystawy. Ehhh, ja to mam szczęście, zawsze w naszej klasie najwięcej suk. :P Quote
Recommended Posts