Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej!!! Wiem, że topik trochę nie na miejscu, ale chciałabym się dowiedzieć kto z Was jedzie na światówkę ze swoimi Złotkami? Czy znacie może liczby psów w klasach?
Ja niby jestem zgłoszona- niby, bo nie mogę się dodzwonić do zk i zapytać o to czy przyjeli Algidę (zgłoszenie wysyłałam faxem, powinien dojść w sumie, opłaciłam w terminie).
Może ktoś ma jakieś "wtyki" :evil_lol: i wie jakie pieski przyjeli? Albo czy ktoś byłby tak miły i przy okazji, gdyby dodzwonił się do zk, mógłby spytać o sierotkę Algę? :lol:
BTW.
Już nie trzeba- dostałam e-maila. :-)

Ale głównie chodzi mi o to kto bedzie i czy ktoś wie jakie są liczby psów w danych klasach? ;-)

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stawki ilościowe będą na necie już niedługo - o ile się dobrze orientuję - za tydzień ;)
My z Docem jedziemy, wiele osób złotowych z dogomani również :)

Posted

Tolutkowa napisał(a):
I my będziemy. Potwierdzenie dostałam mailem, poprosiłam ich o to. Stawki powyżej 50 szt w klasie to chyba będzie normal :cool3: .

Wydaje mi się, że nawet troche więcej! :)

To z kim się spotykamy w otwartej?
Ja z Docem, Tolutkowa, z Tolkiem (KONIECZNIE powiedzcie jaki macie numerek jak już przyślą! To sie odnajdziemy ;))...Ktoś jeszcze?
No, a idzie ktoś może w pośredniej? :) My, z Jantasiem walczyć będziemy :D

Posted

Właśnie otrzymałam info (czytaj: plotkę ;) ), że stawka w otwartej w okolicach 90 szt. Znaczy się, że jak pies załapie się do pierwszej pięćdziesiątki to olbrzymi sukces bedzie! Można powiedzieć sama szpica:evil_lol:!

Posted

No nieźle!!!!!!!!!!!!!!! :-o :-o
To my podziękujemy. :lol: Ale liczy się zabawa! :D Mam nadzieję że to PLOTKA hihihi

Dzisiaj dostałam maila, że nas przyjeli. ;-))

Spróbuję wysłać maila do zk o zapytanie o stawki... :-)

Posted

Dorota_Fiszer napisał(a):
Mialabym prosbe,jak otrzymacie potwierdzenia to moglibyscie napisac jakie numery macie ?

Dorotko, numerki juz do nas powoli dochodzą :lol:
Bokserka, koleżanki - mieszkającej 20 minut od nas już ma :lol:
ja musże ejchać na drugi koniec miasta, zeby sprawdzić skrzynkę...

Posted

A my już dzisiaj zaczelismy trenowanie - z Docem i Janterem :)
Doc to Doc, dla niego to nuudne - woli iść np. na śmietnik ;)
jantarem jestem mile zaskoczona - w miare spokojnym miejscu, w którym jednak już troche nie był, zachowywał się naprawdę fajnie - ślicznie biegął i stał spokojnie :) Póxniej jeszcze spacerek po mieście, wizyta na dworcu... No i za weekend znowo ćwiczymy :)

Posted

Światówka uchodzi za dużą - bo w porównaniu do dortmundu - u nas moga występować wszelkie psy kopiowane - tam nie. A ras, których się nie kopiuje itp, przyjedzie mniej...

Posted

Nie no ja odpadam!!!! 64 suki w klasie. :shake: Dlaczegoooo? :lol: Jak tak patrzę to goldenów akurat otwarta suk jest najwięcej spośród wystawy. Ehhh, ja to mam szczęście, zawsze w naszej klasie najwięcej suk. :P