Owieczka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Jak by co to moge wiytę przeprowadzić bo pracuje na Ursynowie :) Dajcie znać :P Quote
handzia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ależ pięknie się wszystko układa :) Bardzo się cieszę, że Leila ma taką szansę. A tak na marginesie ;) z naszych zamojskich suczek robią się wielkomiejskie damulki. :evil_lol: Jak nie Kraków to Warszawa :evil_lol: Quote
Tola Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Owieczka napisał(a):Jak by co to moge wiytę przeprowadzić bo pracuje na Ursynowie :) Dajcie znać :P To ja zastanawiam się do kogo tu "uderzyc", bo juz mam problem z wizytą na Pradze, a tu taka niespodzianka:-o No jasne ze skorzystam:lol: Juz wysyłam dane Quote
zadra Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Owieczka napisał(a):Jak by co to moge wiytę przeprowadzić bo pracuje na Ursynowie :) Dajcie znać :P Bardzo,bardzo dziekuję.Jak do tej pory wszystko przebiega błyskawicznie. Quote
Tola Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Owieczko - daj znac, jak wizyta będzie umówiona:cool3: Quote
zadra Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Leila to cudowna sunieczka.Jest bardzo pojętna i bystra.Rana na brzuszku goi się pięknie. Quote
jagpie Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 To bardzo dobra nowina Zadro :-) nie mogę się już doczekać kiedy ją zobaczę :-) Może dzisiaj zajrzy do mnie owieczka. Quote
Tola Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 jagpie napisał(a):To bardzo dobra nowina Zadro :-) nie mogę się już doczekać kiedy ją zobaczę :-) Może dzisiaj zajrzy do mnie owieczka. To trzymamy kciuki:cool3: Quote
Owieczka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 jagpie napisał(a):To bardzo dobra nowina Zadro :-) nie mogę się już doczekać kiedy ją zobaczę :-) Może dzisiaj zajrzy do mnie owieczka. Nie dałam rady wczoraj, przepraszma ... Obowiązki ;/ Dzisiaj postaram sie jakoś ogarnąc papiery i moze uda się spotkać , jak nie to juro na pewno !! :) Quote
zadra Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Owieczka napisał(a):Nie dałam rady wczoraj, przepraszma ... Obowiązki ;/ Dzisiaj postaram sie jakoś ogarnąc papiery i moze uda się spotkać , jak nie to juro na pewno !! :) To czekamy na wieści. Quote
zadra Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 jagpie napisał(a):To bardzo dobra nowina Zadro :-) nie mogę się już doczekać kiedy ją zobaczę :-) Może dzisiaj zajrzy do mnie owieczka. Ja rownież:lol: Quote
handzia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało :) Żeby sunia w końcu zaznała co to znaczy kochający domek :) Quote
Tola Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Iskiereczka z tej naszej Leili; w schronie siadziała taka przerazona, wcisnieta w siatkę, a u zadry czuje sie jak w domciu:cool3: A koty uznaje tylko obecnosci zadry:evil_lol: Quote
jagpie Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Miło to słyszeć :-) a dzisiaj poznałam Owieczkę i jej przecudnego małego przyjaciela. Dziękujemy Ci z Kubą za wizytę!! I Leilo do zobaczenia ......w niedziele? :):):) Quote
handzia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Bardzo się cieszę, że Leila tak fajnie trafiła :loveu: Quote
Owieczka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 jagpie napisał(a):Miło to słyszeć :-) a dzisiaj poznałam Owieczkę i jej przecudnego małego przyjaciela. Dziękujemy Ci z Kubą za wizytę!! I Leilo do zobaczenia ......w niedziele? :):):) Bardzo miło bylo Was poznać !!! Abiśka dziękuje za misia :D właśnie z nim usnęła :P Wszytsko Ok cioteczki kochane :) To psiarze więc nic dodac nic ująć :D Przeszli chrzest bojowy bo ja sprawdzałam ich cierpliwość swoim gadulstwem a Abiśka skakała po meblach, zjadła im misia ( którego dostała potem na wynos) opluła podłogę, zwiedziła wszystkie kąty i w ogóle czuła się jak u siebie, czyli bardzo swobodnie w ich towarzystwie :) A psiak jest najlepszym testerem ( szczególnie moja mała diablica :diabloti: ) Quote
Tola Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 :Cool!::Cool!: Ale wiadomosci:multi: No to trzeba dziewczynke pakowac:cool3: Owieczko - Bardzo dziekujemy za wizytę:lol: No a jagpie za taki dom:lol: Quote
jagpie Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 No to teraz już "byle do niedzieli" Owieczko następnym razem Abiśka dostanie od nas maskotkę doga niemieckiego i to 1:1 ;-D Quote
Owieczka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 jagpie napisał(a):No to teraz już "byle do niedzieli" Owieczko następnym razem Abiśka dostanie od nas maskotkę doga niemieckiego i to 1:1 ;-D Hahahahahahaha Ona nie z takimi potworami już walczyła :D :D :D Na pewno była by bardzo szczęśliwa bo lubi atakować coś większego od siebie :D Quote
Joodith Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ależ się poszczęściło, tylko nie wiem komu bardziej Leili czy jej nowej rodzince ;) Pięknie! Quote
zadra Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Tola napisał(a)::Cool!::Cool!: Ale wiadomosci:multi: No to trzeba dziewczynke pakowac:cool3: Owieczko - Bardzo dziekujemy za wizytę:lol: No a jagpie za taki dom:lol: Wiedziałam,że tak będzie.Wizyta u Jagpie to tylko formalnośc. Szykuję Leilę na wyjazd w niedzielę.Jagpie wracając do Warszawy ma po nią zajechać do Zamościa. Quote
karolciasz28 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ale nowinki!:multi::multi: Teraz już tylko można życzyć powodzenia.:lol::lol: Quote
jagpie Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Zadro, jak się ma malutka? My już żyjemy niedzielą :-) Quote
Recommended Posts