Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ pięknie się wszystko układa :) Bardzo się cieszę, że Leila ma taką szansę. A tak na marginesie ;) z naszych zamojskich suczek robią się wielkomiejskie damulki. :evil_lol: Jak nie Kraków to Warszawa :evil_lol:

Posted

Owieczka napisał(a):
Jak by co to moge wiytę przeprowadzić bo pracuje na Ursynowie :) Dajcie znać :P

To ja zastanawiam się do kogo tu "uderzyc", bo juz mam problem z wizytą na Pradze, a tu taka niespodzianka:-o
No jasne ze skorzystam:lol:
Juz wysyłam dane

Posted

Owieczka napisał(a):
Jak by co to moge wiytę przeprowadzić bo pracuje na Ursynowie :) Dajcie znać :P

Bardzo,bardzo dziekuję.Jak do tej pory wszystko przebiega błyskawicznie.

Posted

jagpie napisał(a):
To bardzo dobra nowina Zadro :-) nie mogę się już doczekać kiedy ją zobaczę :-) Może dzisiaj zajrzy do mnie owieczka.

To trzymamy kciuki:cool3:

Posted

jagpie napisał(a):
To bardzo dobra nowina Zadro :-) nie mogę się już doczekać kiedy ją zobaczę :-) Może dzisiaj zajrzy do mnie owieczka.

Nie dałam rady wczoraj, przepraszma ... Obowiązki ;/

Dzisiaj postaram sie jakoś ogarnąc papiery i moze uda się spotkać , jak nie to juro na pewno !! :)

Posted

Owieczka napisał(a):
Nie dałam rady wczoraj, przepraszma ... Obowiązki ;/

Dzisiaj postaram sie jakoś ogarnąc papiery i moze uda się spotkać , jak nie to juro na pewno !! :)

To czekamy na wieści.

Posted

jagpie napisał(a):

Ja rownież:lol:

Posted

Iskiereczka z tej naszej Leili; w schronie siadziała taka przerazona, wcisnieta w siatkę, a u zadry czuje sie jak w domciu:cool3:
A koty uznaje tylko obecnosci zadry:evil_lol:

Posted

Miło to słyszeć :-) a dzisiaj poznałam Owieczkę i jej przecudnego małego przyjaciela. Dziękujemy Ci z Kubą za wizytę!!
I Leilo do zobaczenia ......w niedziele? :):):)

Posted

jagpie napisał(a):
Miło to słyszeć :-) a dzisiaj poznałam Owieczkę i jej przecudnego małego przyjaciela. Dziękujemy Ci z Kubą za wizytę!!
I Leilo do zobaczenia ......w niedziele? :):):)

Bardzo miło bylo Was poznać !!! Abiśka dziękuje za misia :D właśnie z nim usnęła :P

Wszytsko Ok cioteczki kochane :)
To psiarze więc nic dodac nic ująć :D Przeszli chrzest bojowy bo ja sprawdzałam ich cierpliwość swoim gadulstwem a Abiśka skakała po meblach, zjadła im misia ( którego dostała potem na wynos) opluła podłogę, zwiedziła wszystkie kąty i w ogóle czuła się jak u siebie, czyli bardzo swobodnie w ich towarzystwie :) A psiak jest najlepszym testerem ( szczególnie moja mała diablica :diabloti: )

Posted

:Cool!::Cool!:
Ale wiadomosci:multi:
No to trzeba dziewczynke pakowac:cool3:
Owieczko - Bardzo dziekujemy za wizytę:lol:
No a jagpie za taki dom:lol:

Posted

jagpie napisał(a):
No to teraz już "byle do niedzieli"
Owieczko następnym razem Abiśka dostanie od nas maskotkę doga niemieckiego i to 1:1 ;-D

Hahahahahahaha Ona nie z takimi potworami już walczyła :D :D :D Na pewno była by bardzo szczęśliwa bo lubi atakować coś większego od siebie :D

Posted

Tola napisał(a):
:Cool!::Cool!:
Ale wiadomosci:multi:
No to trzeba dziewczynke pakowac:cool3:
Owieczko - Bardzo dziekujemy za wizytę:lol:
No a jagpie za taki dom:lol:

Wiedziałam,że tak będzie.Wizyta u Jagpie to tylko formalnośc.
Szykuję Leilę na wyjazd w niedzielę.Jagpie wracając do Warszawy ma po nią zajechać do Zamościa.