zadra Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Leila po kapieli prezętuje się cudownie.Dziewczyna jest bardzo miła i radosna.Chętnie się kąpała i czesała.Z wyczyszczeniem uszu poszło trudniej.Leila ładnie chodzi na smyczy,doskonale toleruje inne psy i jest przyjazna w stosunku do ludzi.Bardzo lubi dzieci,co widac na zdjęciach..Nienawidzi natomiast kotow.Moje trzy muszą mieć się na baczności.Leilia atakuje koty "na serio". Juto rano sterylka.Trzymajcie kciuki. Quote
handzia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Prześliczna sunia :loveu: Super zdjęcia :) No i to, że psinka ma taki fajny charakterek to już w ogóle świetnie :lol: Oczywiście :thumbs: Quote
Jo37 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Mam nadzieję ,ze będzie wszystko Ok. Sunia fajna tylko szkoda,że goni koty. Quote
Tola Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Ale do psów jest przyjaznie nastawiona; szukamy więc domu bez kota:) Quote
zadra Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Leila po sterylce czuje się dobrze.Szybko doszla do siebie po narkozie.Została zabezpieczona fronline przeciwko pchłom i kleszczom.Sunia jest bardzo pojętna i kontaktowa.Widać,że szybko się uczy.Zdecydowanie posiada cechy charakteru jamnika.Obwachuje wszystkiwe norki i jamki.Jest ruchliwa i żywa.Na widok kota cała drży.Jest ciekawska.Interesuje ją wszystko. Quote
Owieczka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Dobre wieści :) Oby teraz dobry domek się trafił... Quote
karolciasz28 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Zapisuję ślicznotke. Jutro zrobię małej ogłoszenia. :) Quote
Tola Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 karolciasz28 napisał(a):Zapisuję ślicznotke. Jutro zrobię małej ogłoszenia. :) Bardzo dziękuję:loveu: Byłam dzisiaj u zadry, widziałam lalunię - węszyła, biegała, machała ogonkiem do wszystkich. Ma zupełnie inny wyraz pyszczka niz w schronie:lol: Dziewczynka ma ok 2 - 3 lat Quote
handzia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Tola napisał(a):Bardzo dziękuję:loveu: Byłam dzisiaj u zadry, widziałam lalunię - węszyła, biegała, machała ogonkiem do wszystkich. Ma zupełnie inny wyraz pyszczka niz w schronie:lol: Dziewczynka ma ok 2 - 3 lat Więc jest młodziutka :loveu: super, dziewczynka szybciej domek znajdzie. Widocznie życie jej nie rozpieszczało do tej pory...Ale teraz będzie już tylko lepiej :) Quote
Tola Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 handzia napisał(a):Więc jest młodziutka :loveu: super, dziewczynka szybciej domek znajdzie. Widocznie życie jej nie rozpieszczało do tej pory...Ale teraz będzie już tylko lepiej :) Ta siwa mordka wychodzi taka na zdjęciach; w rzeczywistości sunia wydaje się młodziutka i bardzo Żywiołowa. No i zrobi wszytsko, zeby byc z człowiekiem:cool3: Quote
Joodith Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Muszę się pochwalić, że ja również miałam zaszczyt poznać Leilę i pod słowami Toli podpisuję się obiema łapkami ;) Quote
zadra Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Dodam,że Leila jest bardzo wybredna.Nie "rzuca się" nawet na Cesartka.Doskonale utrzymuje czystość.Na spacerach bardzo ciągnie do blokowych klatek schodowych,czyzby mieszkała w bloku? Quote
jagpie Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Witajcie Dogomaniaczki :-) Jestem zainteresowana adopcją Leili, tylko teraz powiedzcie mi proszę z kim mam się kontaktować w tej sprawie? Z Tobą zadra, czy z Tolą? Zadzwoniłabym najchętniej i porozmawiała :-) Quote
handzia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Wspaniale :) To się dziewczyny ucieszą :loveu: Leila jest u Zadry, więc najlepiej z nią rozmawiać :) Quote
zadra Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 jagpie napisał(a):super, to juz piszę do zadry :-) :-) Wysłałm swój numer na PW. Quote
zadra Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Szukamy osoby do sprawszenie DS dla Leily w Warszawie na Ursynowie.Jagapie zdecydowała się na adopcję naszej sunieczki. Quote
Tola Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Ojoj, to byłaby błyskwiczna adopcja:lol: Bardzo się cieszę. teraz tylko wizyta i byc moze do własnego domku:lol:. Quote
Tola Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 jagpie napisał(a):Ja też mam taka nadzieję :-) jagpie - wyslij mi na pv dane adresowe, bo zadry nie ma na razie w domu, a ja piszę prosbę o wizytę... Quote
jagpie Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Tola napisał(a):jagpie - wyslij mi na pv dane adresowe, bo zadry nie ma na razie w domu, a ja piszę prosbę o wizytę... Tola, juz wysłałam Quote
Recommended Posts