Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leila po kapieli prezętuje się cudownie.Dziewczyna jest bardzo miła i radosna.Chętnie się kąpała i czesała.Z wyczyszczeniem uszu poszło trudniej.Leila ładnie chodzi na smyczy,doskonale toleruje inne psy i jest przyjazna w stosunku do ludzi.Bardzo lubi dzieci,co widac na zdjęciach..Nienawidzi natomiast kotow.Moje trzy muszą mieć się na baczności.Leilia atakuje koty "na serio".
Juto rano sterylka.Trzymajcie kciuki.

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leila po sterylce czuje się dobrze.Szybko doszla do siebie po narkozie.Została zabezpieczona fronline przeciwko pchłom i kleszczom.Sunia jest bardzo pojętna i kontaktowa.Widać,że szybko się uczy.Zdecydowanie posiada cechy charakteru jamnika.Obwachuje wszystkiwe norki i jamki.Jest ruchliwa i żywa.Na widok kota cała drży.Jest ciekawska.Interesuje ją wszystko.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Zapisuję ślicznotke. Jutro zrobię małej ogłoszenia. :)

Bardzo dziękuję:loveu:
Byłam dzisiaj u zadry, widziałam lalunię - węszyła, biegała, machała ogonkiem do wszystkich.
Ma zupełnie inny wyraz pyszczka niz w schronie:lol:
Dziewczynka ma ok 2 - 3 lat

Posted

Tola napisał(a):
Bardzo dziękuję:loveu:
Byłam dzisiaj u zadry, widziałam lalunię - węszyła, biegała, machała ogonkiem do wszystkich.
Ma zupełnie inny wyraz pyszczka niz w schronie:lol:
Dziewczynka ma ok 2 - 3 lat

Więc jest młodziutka :loveu: super, dziewczynka szybciej domek znajdzie. Widocznie życie jej nie rozpieszczało do tej pory...Ale teraz będzie już tylko lepiej :)

Posted

handzia napisał(a):
Więc jest młodziutka :loveu: super, dziewczynka szybciej domek znajdzie. Widocznie życie jej nie rozpieszczało do tej pory...Ale teraz będzie już tylko lepiej :)

Ta siwa mordka wychodzi taka na zdjęciach; w rzeczywistości sunia wydaje się młodziutka i bardzo Żywiołowa.
No i zrobi wszytsko, zeby byc z człowiekiem:cool3:

Posted

Dodam,że Leila jest bardzo wybredna.Nie "rzuca się" nawet na Cesartka.Doskonale utrzymuje czystość.Na spacerach bardzo ciągnie do blokowych klatek schodowych,czyzby mieszkała w bloku?

Posted

Witajcie Dogomaniaczki :-)
Jestem zainteresowana adopcją Leili, tylko teraz powiedzcie mi proszę z kim mam się kontaktować w tej sprawie? Z Tobą zadra, czy z Tolą? Zadzwoniłabym najchętniej i porozmawiała :-)

Posted

jagpie napisał(a):
Ja też mam taka nadzieję :-)

jagpie - wyslij mi na pv dane adresowe, bo zadry nie ma na razie w domu, a ja piszę prosbę o wizytę...