Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z każdym dniem Kesi jest piękniejsza, a to piękno może pochodzić ze spokoju, którego tak jej brakowało. Jestem zadziwiona i zachwycona tym jak Kesi otwarła się na ludzi :lol:.
No to... do domku, do dobrych ludzi Kesi :cool3:

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jeszcze pamiętam te czasy, jak Kesi nie chciała chodzic ... Ale na szczeście szybko minęły :) A teraz mamuśka do domku :D i zabierz ze sobą córeczki :p

Posted

Teraz imię Fanta bardzo by jej pasowało :) Tak się rozbrykała :D

Ona ma w sobie poprostu taki wewnętrzny urok, na pewno kogoś im zauroczy, mam oczywiście na myśli przyszłego właściciela :)

Posted

kimiji napisał(a):
Teraz imię Fanta bardzo by jej pasowało :) Tak się rozbrykała :D

Ona ma w sobie poprostu taki wewnętrzny urok, na pewno kogoś im zauroczy, mam oczywiście na myśli przyszłego właściciela :)

Nooo widzisz, jak dałam jej na początku imię Fanta to inwestowałam w przyszłośc :)

Posted

Kolejny spacer za nami...kolejne wspólne przeżycia...Kesi wciąż ta sama, kochana i wpatrzona w swą rodzinę.

kochana mamusia, trochę nadopiekuńcza, musi sprawdzać znajomych swych córek ^^

jest szczęśliwa gdy jej dzieci są szczęśliwe i gdy czuje ciepło spływające z nieba..a jak do tego obok jest człowiek i jedzenie...nic jej więcej nie potrzeba!

piękny uśmiech

tylko radość cała umyka, gdy Kesi marzy...marzy o domu dla swych dwóch córek....boi się że kiedyś one ją opuszczą...ale wie, że nie mogą przez całe życie iść razem...muszą znaleźć swoje domy, bez krat...

Posted

wybaczcie...tak to jest jak się ma pod opieką dwa psy i trzy wątki^^

a Kesi...Kesi ciągle jest w schronie..i czeka na swą opiekunkę, bym ja mogła zająć się kimś innym :) tymczasem kolejny spacer za nami, a ja jeszcze mam ręce przytwierdzone do stawów :D sama Kesi na smyczy chodzi w miarę ładnie...ale wraz z Tosią....nie muszę mówić ;)

do domu Kesi!

Posted

Kesiula jest super mamuśką, ale daje dzieciom zły przykład ^^ często pierwsza zaczyna szczekać na inne psy, co w ich wypadku kończy się zbiorowym ujadaniem...katastrrrofa....ale żeby nie było że marudzę i narzekam na psinę to powiem że jako jedyna jest na tyle mądra by szukać ochłody w basenikach :D jak tylko woda się pojawia w upalne dni, Kesi jest pierwsza

wchodzi do wody sama, sama się w niej kładzie...a potem wygląda tak....

jakby ktoś ją zmuszał^^

Kiedy wyskoczy z wody zmokła kulka lata jak szalona by się szybko wysuszyć

lubi też się wtedy przytulać....

tak więc nie mija wiele czasu a Kesi już praktycznie sucha czeka na nowe zajęcie :)

do soboty Kesi....

i gdzie ta Twoja opiekunka??:)

Posted

super, że będziesz! :D <nie żebym już nie chciała wyprowadzać owiec :P >

Kesi Ci wybaczy....obskacze Cię jak żadna inna owca, wyliże i zostawi brudne ślady na bluzce ;)