smillea Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Z każdym dniem Kesi jest piękniejsza, a to piękno może pochodzić ze spokoju, którego tak jej brakowało. Jestem zadziwiona i zachwycona tym jak Kesi otwarła się na ludzi :lol:. No to... do domku, do dobrych ludzi Kesi :cool3: Quote
fernari Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ja jeszcze pamiętam te czasy, jak Kesi nie chciała chodzic ... Ale na szczeście szybko minęły :) A teraz mamuśka do domku :D i zabierz ze sobą córeczki :p Quote
kimiji Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Teraz imię Fanta bardzo by jej pasowało :) Tak się rozbrykała :D Ona ma w sobie poprostu taki wewnętrzny urok, na pewno kogoś im zauroczy, mam oczywiście na myśli przyszłego właściciela :) Quote
fernari Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 kimiji napisał(a):Teraz imię Fanta bardzo by jej pasowało :) Tak się rozbrykała :D Ona ma w sobie poprostu taki wewnętrzny urok, na pewno kogoś im zauroczy, mam oczywiście na myśli przyszłego właściciela :) Nooo widzisz, jak dałam jej na początku imię Fanta to inwestowałam w przyszłośc :) Quote
pralinka94 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Po krótkiej przerwie znów jestem u kochanej Kesi :D Quote
smillea Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Kesi ślicznotko kochana, pieszczocho najsłodsza..... do domku :) Quote
Istar19 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Kolejny spacer za nami...kolejne wspólne przeżycia...Kesi wciąż ta sama, kochana i wpatrzona w swą rodzinę. kochana mamusia, trochę nadopiekuńcza, musi sprawdzać znajomych swych córek ^^ jest szczęśliwa gdy jej dzieci są szczęśliwe i gdy czuje ciepło spływające z nieba..a jak do tego obok jest człowiek i jedzenie...nic jej więcej nie potrzeba! piękny uśmiech tylko radość cała umyka, gdy Kesi marzy...marzy o domu dla swych dwóch córek....boi się że kiedyś one ją opuszczą...ale wie, że nie mogą przez całe życie iść razem...muszą znaleźć swoje domy, bez krat... Quote
saphira18 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Istar dzięki za pomoc:) wróciłam i będę w czwartek w schronie:) a tak przy okazji czy ostatnie zdjęcie z postu z 6.08 - to nie Tosia?:) Quote
kimiji Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Hehe, jak tak teraz mówisz... to rzeczywiście wygląda na Tośkę :D Quote
smillea Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Tosia dublerka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, obie mogą się w razie potrzeby zastępować ;) Quote
Istar19 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 wybaczcie...tak to jest jak się ma pod opieką dwa psy i trzy wątki^^ a Kesi...Kesi ciągle jest w schronie..i czeka na swą opiekunkę, bym ja mogła zająć się kimś innym :) tymczasem kolejny spacer za nami, a ja jeszcze mam ręce przytwierdzone do stawów :D sama Kesi na smyczy chodzi w miarę ładnie...ale wraz z Tosią....nie muszę mówić ;) do domu Kesi! Quote
kimiji Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Taak jak szłam z Pomponem to się oburzyły, że chciałam z nowym psem wejść na "ich teren" :D:D Quote
Paat Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Dziś mi dała ogromnego całusa w ucho ... w sumie to nie wiem , moze mialam brudne :eviltong: Kesi do domu! Quote
Istar19 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Kesiula jest super mamuśką, ale daje dzieciom zły przykład ^^ często pierwsza zaczyna szczekać na inne psy, co w ich wypadku kończy się zbiorowym ujadaniem...katastrrrofa....ale żeby nie było że marudzę i narzekam na psinę to powiem że jako jedyna jest na tyle mądra by szukać ochłody w basenikach :D jak tylko woda się pojawia w upalne dni, Kesi jest pierwsza wchodzi do wody sama, sama się w niej kładzie...a potem wygląda tak.... jakby ktoś ją zmuszał^^ Kiedy wyskoczy z wody zmokła kulka lata jak szalona by się szybko wysuszyć lubi też się wtedy przytulać.... tak więc nie mija wiele czasu a Kesi już praktycznie sucha czeka na nowe zajęcie :) do soboty Kesi.... i gdzie ta Twoja opiekunka??:) Quote
kimiji Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 hehe Kesi gwarantuje darmową kąpiel bez wchodzenia do wody :D Quote
Ojcik Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Istar19 napisał(a):i gdzie ta Twoja opiekunka??:) Już jutro będę:) Quote
saphira18 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 no nareszcie:) będziesz się długo tłumaczyć Kesi że Cie nie było:mad: Quote
Ojcik Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 mam nadzieję że mi wybaczy:eviltong: Quote
soboz4 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 na pewno jak przyjdziesz z torebką pełna przysmaków Quote
Istar19 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 super, że będziesz! :D <nie żebym już nie chciała wyprowadzać owiec :P > Kesi Ci wybaczy....obskacze Cię jak żadna inna owca, wyliże i zostawi brudne ślady na bluzce ;) Quote
Recommended Posts