Julia84 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Jejku jaki śliczny!!!!! Matko jak sobie przypomnę zdjęcia z początku wątku - jaka to była bida... :( Widać że jest szczęsliwy teraz :-) Cioteczko cicia a rana już całkiem całkiem sie wygoiła? Quote
Szyna13222 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 nie moge sie napatrzeć na te zjęcia :) I ten uśmiech :loveu: Quote
Akrum Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 A jeszcze jedno pytanko mam: Rudek jest odjajeczniony czy kastracja dopiero przed nim?? Quote
Angel Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='Akrum']A jeszcze jedno pytanko mam: Rudek jest odjajeczniony czy kastracja dopiero przed nim??[/QUOTE] kastracja juz za Rudkiem :) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ależ śliczności z Rudaska!!! Przecież można się zakochać od pierwszego wejrzenia... :cool2:CUDO:cool2: Quote
cicia1977 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 RUDEK MA DOM!!! Nie wspominałam wcześniej ponieważ bałam się zapeszyć. W środę zadzwoniła Pani zainteresowana adopcją Rudzielca i umówiłyśmy się na dzisiaj. Pani przyjechała po psiaka z córką która już była zakochana w Rudzielcu. Dziewczynka ma 11lat i jest bardzo rezolutną młodą osóbką. Jak tylko zobaczyła Rudka nie odstępowała go na krok.Rudek nie pokazał się ze zbyt dobrej strony - chyba lekki stres go dopadł. Szczekał na ludzi i inne psiaki ale to nie zraziło Pani Ewy. Rudek będzie mieszkał w Poznaniu w kamienicy przy Arenie wiec miejsce do spacerów dobre. Oprócz Pani Ewy i jej córki w domu jest jeszcze mama Pani Ewy wiec psiak nie będzie zostawał sam w domu a i osób chętnych do spacerów całe mnóstwo:-). Oczywiście zdjęcia i relację będą z nowego domku. W kontakcie z Panią Ewą jestem i będę cały czas. Chociaż myślę że wszystko będzie ok. bo i Rudek jest super psem i nowa Rudkowa rodzina też :-). Rudek trafił do bardzo miłych i ciepłych osób. Niestety nie miałam okazji poznać mamy pani Ewy. Zachęciłam Pania Ewę do wejścia na dogo więc może będziemy miały relacje z pierwszej ręki. Quote
Akrum Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 wow, no proszę jaka cicha akcja :) GRATULUJĘ!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Ale cudne wieści!!! Rudasku wszystkiego dobrego w nowym domku dla Ciebie i Twojej nowej Rodzinki!!!! Quote
inga.mm Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Akrum']wow, no proszę jaka cicha akcja :) GRATULUJĘ!!! najlepsze są ciche akcje. Z tych akcji z pompą, często zostaje zimny prysznic czyli powrót z adopcji. Cicia, bardzo się cieszę i podziwiam Twoją determinację w walce o tak sponiewieranego pieska. Ponadto zapraszam Szanowne Ciocie, na bazarek [FONT=Arial]mini-płytki CD-R 50 MB[/FONT] dla [FONT=Arial]Maleńczuka z Wilgi[/FONT] Quote
TERESA BORCZ Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 o rany co za wieści, szczyt szczęścia, wcale się nie dziwię że sie zakochały damy w Rudku przecież on jest prześliczny, !!Cicia wspaniała robota, wzorcowa od a do z, gratuluję!!!! Quote
Pyrdka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Super. Gratuluję, a Rudkowi życzę szczęścia w nowym domu. Quote
Yuveza Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Gratulujemy i niech Wam sie dobrze żyje Rudasku!:multi: Quote
piesia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='inga.mm']najlepsze są ciche akcje. Z tych akcji z pompą, często zostaje zimny prysznic czyli powrót z adopcji. Cicia, bardzo się cieszę i podziwiam Twoją determinację w walce o tak sponiewieranego pieska. Ponadto zapraszam Szanowne Ciocie, na bazarek [FONT=Arial]mini-płytki CD-R 50 MB[/FONT] dla [FONT=Arial]Maleńczuka z Wilgi[/FONT] No właśnie :(:(:( . I ja się dołączam do życzeń wszystkiego najlepszego w nowym domku dla Rudaska , ale z otwarciem szampana jeszcze trochę poczekam ;) . Quote
Cleo2008 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Radosna wiadomosc... ale wlasnie poznalam Topika tzn jego watek. Smutno :( Quote
inga.mm Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Cleo2008']Radosna wiadomosc... ale wlasnie poznalam Topika tzn jego watek. Smutno :([/QUOTE] Jakiego Topika? Quote
piesia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='inga.mm']Jakiego Topika?[/QUOTE] Cleo chyba pisze o moim Topisiu , który czekał na miejsce u mnie na dt , ale wrócił z adopcji mój poprzedni tymczasowicz i niestety Topiś cały czas czeka w schronie :(:(:( Quote
azalia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Rudusiu bądź szczęśliwy,a Twoja rodzinka razem z tobą. Quote
Recommended Posts