Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku jaki śliczny!!!!! Matko jak sobie przypomnę zdjęcia z początku wątku - jaka to była bida... :(

Widać że jest szczęsliwy teraz :-)
Cioteczko cicia a rana już całkiem całkiem sie wygoiła?

Posted

RUDEK MA DOM!!!
Nie wspominałam wcześniej ponieważ bałam się zapeszyć. W środę zadzwoniła Pani zainteresowana adopcją Rudzielca i umówiłyśmy się na dzisiaj. Pani przyjechała po psiaka z córką która już była zakochana w Rudzielcu. Dziewczynka ma 11lat i jest bardzo rezolutną młodą osóbką. Jak tylko zobaczyła Rudka nie odstępowała go na krok.Rudek nie pokazał się ze zbyt dobrej strony - chyba lekki stres go dopadł. Szczekał na ludzi i inne psiaki ale to nie zraziło Pani Ewy.
Rudek będzie mieszkał w Poznaniu w kamienicy przy Arenie wiec miejsce do spacerów dobre. Oprócz Pani Ewy i jej córki w domu jest jeszcze mama Pani Ewy wiec psiak nie będzie zostawał sam w domu a i osób chętnych do spacerów całe mnóstwo:-). Oczywiście zdjęcia i relację będą z nowego domku. W kontakcie z Panią Ewą jestem i będę cały czas. Chociaż myślę że wszystko będzie ok. bo i Rudek jest super psem i nowa Rudkowa rodzina też :-). Rudek trafił do bardzo miłych i ciepłych osób. Niestety nie miałam okazji poznać mamy pani Ewy. Zachęciłam Pania Ewę do wejścia na dogo więc może będziemy miały relacje z pierwszej ręki.

Posted

[quote name='Akrum']wow, no proszę jaka cicha akcja :)
GRATULUJĘ!!!
najlepsze są ciche akcje.
Z tych akcji z pompą, często zostaje zimny prysznic czyli powrót z adopcji.
Cicia, bardzo się cieszę i podziwiam Twoją determinację w walce o tak sponiewieranego pieska.

Ponadto zapraszam Szanowne Ciocie, na bazarek [FONT=Arial]mini-płytki CD-R 50 MB[/FONT] dla [FONT=Arial]Maleńczuka z Wilgi[/FONT]

Posted

[quote name='inga.mm']najlepsze są ciche akcje.
Z tych akcji z pompą, często zostaje zimny prysznic czyli powrót z adopcji.
Cicia, bardzo się cieszę i podziwiam Twoją determinację w walce o tak sponiewieranego pieska.

Ponadto zapraszam Szanowne Ciocie, na bazarek [FONT=Arial]mini-płytki CD-R 50 MB[/FONT] dla [FONT=Arial]Maleńczuka z Wilgi[/FONT]

No właśnie :(:(:( .
I ja się dołączam do życzeń wszystkiego najlepszego w nowym domku dla Rudaska , ale z otwarciem szampana jeszcze trochę poczekam ;) .

Posted

[quote name='inga.mm']Jakiego Topika?[/QUOTE]
Cleo chyba pisze o moim Topisiu , który czekał na miejsce u mnie na dt , ale wrócił z adopcji mój poprzedni tymczasowicz i niestety Topiś cały czas czeka w schronie :(:(:(