Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wszystko po staremu:) Klopsik (bo już ma taką masę:razz:) został przeniesiony wraz z mamuśką do boksu Bariego... zobaczymy czy chłopak je zamęczy:p

Przyjechałam dzisiaj dopiero koło 17.00 - laluny bardzo się ucieszyły że jednak dzisiaj wyjdą:) Zabawa z Rokim, zainteresowanie Teddym trójłapkiem i ogólnie wszystkimi psiakami- ze wszystkimi ładne witanko i zero agresji:multi:

Na końcu mały incydent z Sarą... pod koniec spaceru złapała Kesi i nie chciała puścić:-( ewes próbowała wszystkiego (uwierzcie naprawdę wszystkiego) żeby Sara puściła Kesi... Jednak jak amstaff chyci, to tak szybko nie puści.
Kesi biedaczka była przerażona, nic jej się nie stało na szczęście ale od razu jak ją puściła to chciała wiać (sama nie wiem gdzie) - wzięłam ją na ręce i uspokajałam...

Na szczęscie skończyło się dobrze...a domku na razie nie widać niestety:oops:

Posted

To dobrze, że po staremu bo są bezpieczne i razem; ..... i bardzo źle, bo ciągle w schronie :-(, zamiast w kochającym domku :-( .....

DOMKU , DOMKU nie zwlekaj bo lalunie cudne, kochane, spragnione miłości człowieka.. szkodniki z ogrodu wygonią :evil_lol:

A mordka w człowieka wpatrzona, że aż serce ściska....

Tylko kochać, pieszczochać i cieszyć się widokiem szczęśliwych sierściuchów

Posted

Gabi gabi Gabi...jak zawsze wpatrzona w człowieka, pełna miłości do tej dziwnej istoty

z nadzieją w sercu...może dziś...może dziś mnie stąd zabierze

ale dni się nie zmieniają...szczęśliwe zakończenie nie nadchodzi...

i gaśnie w oczach ten ogień i znika chwila radości...czas powrócić do schroniskowej rzeczywistości...

Gabi czeka...nie rozumie dlaczego ciągle ja zostawiają...nikt nie zabiera...

Posted

Gabi... Gabi odkryła w sobie dwie miłości - kanapa (o tej już wiemy) i...SUCHY CHLEB!!

noo coo...nie można?

mamo on chce mi zabrać!!

muszę szybko zjeść!