Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oczywiście jak zwykle..Marzena meczy si.ę ze zdjęciami by zrobić fajne..a pies idzie do domu...:mad:

Ale jak się oczywiście ciesze :D i na dobre zakończenie sesja z ostatniego (oby!) dnia w schronie:)

_____________________________________________________________________________________

na początek uśmiechnięta mordka na początku prawie spaceru:)

skupienie...parówka zaraz poleci!

a o jedzeniu i spacerze odpoczynek pod iglakiem :)

i wśród przyjaciół na ściółce

cdn

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale Gabi jest wygodna...co będzie sama leżeć na twardym..lepsze są kolana!

-co mi przeszkadzasz?-

a tu nie świadoma niczego Gabrysia podsłuchuje rozmowę Ani z przyszłymi właścicielami

Gabrysia zyskała też kawalera...ale Kesi kawaler się nie spodobał..wszak jej córka jest za młoda na chłopaka! -->później przegoniła biednego Tediego..

cdn

Posted

:(:( Moja Gabisia poszła do domu!! Jak tak można, nie mogła na mnie poczekać ten rok? :(:( xD :D

Ale i tak się cieszę, że już w domku!! :D

Teraz trzymamy kciuki żeby zaaklimatyzowała i nie tęskniła za mocno za mamusią ;) :kciuki:

A za mamusie trzymamy kciuki, żeby jak najszybciej poszła do domu :)

Posted

Miałam nie zaglądać do momentu dobrych wieści..., ale jak jestem na dogo jak nie zaglądnąć na wątek Gabulca:razz:???
Milczenie jest złotem...... i obietnicą dobrych nowin.
Bardzo pragnę, aby tak właśnie było.

Posted

smillea napisał(a):
Milczenie jest złotem...... i obietnicą dobrych nowin.

Już się o tym przekonałam jak mamuśka Gabi miała iść:shake:... Było "głośno" i nic nie wypaliło:roll:...
Ale może Kesi czeka na dobre wieści od Gabrysi, może myśli: "jak wszystko u córy będzie ok to pójdę do domu"... Więc czekamy na dobre wieści:)...

Posted

Ojcik napisał(a):
Już się o tym przekonałam jak mamuśka Gabi miała iść:shake:... Było "głośno" i nic nie wypaliło:roll:...
Ale może Kesi czeka na dobre wieści od Gabrysi, może myśli: "jak wszystko u córy będzie ok to pójdę do domu"... Więc czekamy na dobre wieści:)...

Kesi nie szantażuj mnie tu;) mam gości, i na dodatek dzisiaj praca... nie wiem czy czekać jeszcze tydzień i umówić się na wizytę od razu? hmm

Posted

A we mnie mieszane uczucia.....:oops:
Mimo ciekawości i ogromnej chęci usłyszenia, że wszystko jest ok :cool3:, dałabym jeszcze troszkę czasu- dla dobra Gabi.
Jeśli wszystko w porządku ( a tak zakładamy) to lepiej nie stresować jej zbyt wczesnymi odwiedzinami - niech przyzwyczaja się do nowego ludzia i domku. Kiedy pokaże się zbyt wcześnie jej Pańcia, Gabi może mieć stresa czy nowy domek, czy dotychczasowa Pani :roll:.

Może jakimś rozwiązaniem byłby tel do Pana po pierwsze info?

Posted

zgadzam się w zupełności, na pierwszą wizytę z moimi tymczasowiczami czekam minimum 2 miesiące żeby ich nie stresować, ale często dzwonię i mam kontakt mailowy.

Posted

No właśnie:)... Przecież chodzi tylko i wyłącznie o telefon i tą informację: u Gabrysi wszystko ok... nie zjadła swojej nowej koleżanki:evil_lol:...

Posted

No więc tak;) po maltretowaniu mnie o telefon przez Kesi, Darie i Ewes- zadzwoniłam, dzisiaj:)

Wszystko jest OK. Pan chwalił Gabi za to że grzeczna, usłuchana. Bez smyczy z nim chodzi (tego akurat się spodziewałam że jego cieniem będzie:D ) Jeździ z panem do firmy gdzie ma fajny wybieg. Z psiakiem (sunia, pudelek miniaturka) oraz kotem się dogaduje. Pierwszy dzień jak przyjechała była bardzo wystraszona, ale teraz cieszy się byle czego;)
Pan mówił że chciał wcześniej zadzwonić, żeby pochwalić Gabi - ale zgubił kartkę którą mu dałam.
Wizytę planuje za miesiąc, dwa. Nie chce się jej teraz pokazywać, zaaklimatyzowała się już tam, ale nie chcę żeby o schronisku pamiętała...