Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a no śmiejcie się:evil_lol: Ale Gabi to przecież skóra i kości i... sadełko:lol:
Jak wszystkim psiakom kości widać... to Gabi jest pulpecikiem:roll:

Z tym chlebem to sama nie wiem;) nudziło jej się.... Do jutra Gabi!

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamo patrz..patrz ile ludzi...

Dużo...i tyle psów

ale ja cię obronię córeczko...

Ale Gabo ciekawa nie potrzebuje obrony:)

i z obstawą (na która zerkała czy aby idą za nią) idzie na spacer

Posted

i odważna psina chciała napić sie wody z kanału...ale zobaczywszy jak tam jest do wody daleko zrezygnowała :D -->całe szczęście

ale po 3 godzinach Gabrysia zmęczona była i tylko patrzyła czy aby nikt jej nie zabierze

ale po co stać, jak można się położyć (ja tam bym sie nie kładła na tym zimnych chodniku brrr)

i tylko patrzyła się takim wzrokiem.....że tez tylko nikt tego nie widział oO

Posted

Istar19 napisał(a):

ale po co stać, jak można się położyć (ja tam bym sie nie kładła na tym zimnych chodniku brrr)

Gabrysia już przyzwyczajona do zimnego "legowiska" :(

ale historyjka z mamą ciekawa :lol:

Posted

i już po zwierzomani... Zawsze to był dodatkowy spacerek:lol: Oczywiście do samochodu musiałam ją wciągać:evil_lol: z resztą Kesi też. Ale potem było już ok.

Zaprezentowaliśmy się pięknie, raz z Kesi raz sama ( ale towarzyszyliśmy Kesi bo ta położyła się w połowie drogi i dalej bez Gabi nie pójdzie:eviltong:)

Na początku zwierzomanii Gabi oczarowała panią z jamnikami (dwa, długowłose); psa chciała dla znajomego (wielkiego psiarza- posiada chyba 2 albo 3)... miała go przekonywać, zobaczymy a nóż ktoś się zgłosi po Gabi, na razie żadnych nadziei

Z ogłoszeń zero odzewu:shake:

Parę zdjęć ze zwierzomani od Szymona (dzięki:multi:):

pokorna, grzeczna Gabrysia:razz:

tu widać jaka z niej kluseczka:evil_lol:

Do zobaczenia wkrótce!:)

Posted

na Dari zawsze mozna polegać :)

szalona zabawa na wybiegu - była
wspólne jedzenie parówek - było
spacerek cała rodziną do parku - był

czego więcej chcieć...

ZDJĘĆ oczywiście :D

(wybacczie że zarzucam was podobnymi zdjęciami...ciagle i ciągle zdjęcia :roll:)

patrzcie w jakie futerko obrasta Gabi (chce wierzyć że to futro jest takie puszyste, a nie Gabi taka pulchna :evil_lol:)

"proszę daj już tą parówkę..."

czekanie na "zrzut" jedzenia :)

po jedzeniu szczęśliwa Gabi

bardzo szczęśliwa :)

Posted

Gabi hasło "zabawa"

no co...nikt ze mną nie chce się bawić?

to sama się będę bawić! tylko takie nudne jest kopanie w pojedynke...

Ale kiedy Bari i Kesi uznali, że zjedli już wystarczająco, od razu zaczęli się gonić :)
więc podsumowując...spacer był, zabawa była, jedzenie było...człowiek był...gabi szczęśliwa!

Posted

uwielbiam patrzeć jak owcza rodzinka biega po wybiegu... i taranuje przeszkody agilitowe, a ten tunel to chyba na wszystkie sposoby już przeszły...

Posted

Gabryśka dzisiaj jak mnie zobaczyła "zaśpiewała".... hmmm... czyżby się żaliła, że Ani nie ma:D... Aniu w sobotę będziesz musiała tą nieobecność jakoś Gabi zrekompensować:)... Tylko jak:D...?

Posted

Ostatnio oglądalam zdjęcia Gabi na picasie i jak przypomne sobie je na pierwszych spacerach, chowjące się gdzie popadnie, obojętne na człowieka to teraz są to tak rózne psy takie kochane i ufne, no nic tylko kochać:loveu: