danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Cisza maturalna...agumka pisała ,ze wybiera się na maturę, chyba przeżyła ?? miejmy nadzieję, ze wszystko w porządku, tylko ten domek dla psinki potrzebny...
agumka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='__Lara']Ale śliczna sunia...potem poczytam. śliczna i samotna !! [quote name='Ra_dunia']Czy oprócz allegro są jakieś ogłoszenia? Czy załatwiacie DT/hotelik na drugą połowę maja jeśli nie znajdzie się DS? Czasu jest na prawdę niewiele, a ja też nie wyobrażam sobie, żeby takie maleństwo miało trafić do schronu i to jeszcze jak doczytałam bez sterylki. Nie sądzicie, że jednak dobrze małą wysterylizować teraz? Gdyby dom się zgłosił, to jak będzie odpowiedzialny i na prawdę chętny na przygarnięcie suni, to z pewnością nie będzie dla niego problemem, że sunia będzie akurat w kołnierzu. Sterylizacja nie trwa przecież kilku dni ;) Nie myślałyśmy o hoteliku, w razie gdyby sunia do konca maja niczego nie znalazła, pojdzie do jednej z naszych wolontariuszek, ale to jest ostatecznosc bo wiekszosc z naszych psow nie akceptuje innych... Zobaczymy jak bedzie ze sterylka. :) [quote name='pyziokot']siup do góry! Dziekujemy! :) [quote name='danka4u1']Cisza maturalna...agumka pisała ,ze wybiera się na maturę, chyba przeżyła ?? miejmy nadzieję, ze wszystko w porządku, tylko ten domek dla psinki potrzebny... Mature przezyłam, powiem Wam ze nawet nie przypuszczałam ze matura moze byc tak przyjemna - z angielskiego oczywiscie, bo matematyka = poracha na całego!!! a do Foksi nadal nikt sie nie zgłasza... Holmina, jak tam Twoje zoo w domu :)??
danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Szarotka']Foksia musi sie komus spodobac :):)[/QUOTE] Jak agumce spodobała się ....matura:evil_lol:, to Foksia ma olbrzymie szanse:multi:. Tylko ten ktos jeszcze o tym nie wie..
agumka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Szarotka']Dobrze, zeby sie w miare szykbo dowiedzial :):)[/QUOTE] Oby po to ponure odliczanie dni, jakie jeszcze zostaly Foski w dt jest OKROPNE!!!! Dzis jest u mnie babcia, moze uda mi sie ja namowic. Czy Foksi naprawde nie zasluguje na NORMALNY DOM !? Kolejne zgłoszenie 11latka... Szkoda, ze rodzice nie przewiduja psa dla syna alergika....
agumka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Chodził lisek koło drogi Nie miał karmy ani wody Nie ma Pani, ani Pana Foksi ciągle czeka, sama...
UBOCZE Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='agumka']Chodził lisek koło drogi Nie miał karmy ani wody Nie ma Pani, ani Pana Foksi ciągle czeka, sama...[/QUOTE] :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Szkoda tylko, że to prawda...:-(:-(:-(
UBOCZE Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Czy sunia ma zrobione allegro? Takie z wyróżnieniem i wszelkimi możliwymi bajerami? Bo jeśli nie, to może ktoś zrobiłby, a ja bym zasponsorował?
agumka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Ano.. Zastanawiam się nad ogłoszeniem w telegazecie w tvp lub tvn, ale nie mam pojecia, ile to kosztuje :(
UBOCZE Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Kurcze, tu wiele osób potrafi robić allegro. Wystarczą tekst, fotki i kontakt w sprawie adopcji. Kto mógłby pomóc? Czy wiecie?
agumka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='UBOCZE']Czy sunia ma zrobione allegro? Takie z wyróżnieniem i wszelkimi możliwymi bajerami? Bo jeśli nie, to może ktoś zrobiłby, a ja bym zasponsorował?[/QUOTE] Tak, Foksi ma ogłoszenie z wyróżnieniem, zrobione przez fundacje z którą się przyjaźnimy. Animalstime. Ale nic jej to nie pomaga...
UBOCZE Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='agumka']Tak, Foksi ma ogłoszenie z wyróżnieniem, zrobione przez fundacje z którą się przyjaźnimy. Animalstime. Ale nic jej to nie pomaga...[/QUOTE] Masz może link do allegro? Puścilibyśmy też na FB do udostępniania. Im więcej takiej reklamy Foksi, tym lepiej.;)
danka4u1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='UBOCZE']Masz może link do allegro? Puścilibyśmy też na FB do udostępniania. Im więcej takiej reklamy Foksi, tym lepiej.;)[/QUOTE] Agumka, reklamujmy Foksi. Ubocze ma rację; podaj link. Wydarzenie na FB tez moze dużo pomóc.
Szarotka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='UBOCZE']Kurcze, tu wiele osób potrafi robić allegro. Wystarczą tekst, fotki i kontakt w sprawie adopcji. Kto mógłby pomóc? Czy wiecie?[/QUOTE] Lilka moze zrobic piekne artystyczne allegro.
UBOCZE Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Szarotka']Lilka moze zrobic piekne artystyczne allegro.[/QUOTE] To może zaprosimy lilk_ę na wątek?
Szarotka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='UBOCZE']To może zaprosimy lilk_ę na wątek?[/QUOTE] Dobry pomysl. Ona niedawno miala taki bazarek allegrowy :):)
agumka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Prosze, to allegro. https://mail.google.com/mail/?ui=2&view=bsp&ver=ohhl4rw8mbn4 Nie wiem czy dwa ogłoszenia takiej samej suczki na allegro cos zmienią?? :( :( :( A powiedzcie mi, jak na dogomanii i w internecie nikt sie nie interesuje, to co mamy jeszcze zrobic? Bo myslałam o tych ogłoszeniach w telegazecie, ale nikt mi nie chce powiedziec ile one kosztuja :P Przepraszam, ze tak rzadko tu bywam ale jestem w górach i internet słabo chodzi :(
danka4u1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Agumka, ogłaszać, ogłaszać, plakatować, molestować ludzi w realu. zbierać na Dt i ćwiczyć się w cnocie cierpliwości. Nie mam innego pomysłu.
agumka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='danka4u1']Agumka, ogłaszać, ogłaszać, plakatować, molestować ludzi w realu. zbierać na Dt i ćwiczyć się w cnocie cierpliwości. Nie mam innego pomysłu.[/QUOTE] Tyle to juz mamy :(
UBOCZE Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='agumka']Prosze, to allegro. https://mail.google.com/mail/?ui=2&view=bsp&ver=ohhl4rw8mbn4 Nie wiem czy dwa ogłoszenia takiej samej suczki na allegro cos zmienią?? :( :( :( A powiedzcie mi, jak na dogomanii i w internecie nikt sie nie interesuje, to co mamy jeszcze zrobic? Bo myslałam o tych ogłoszeniach w telegazecie, ale nikt mi nie chce powiedziec ile one kosztuja :P Przepraszam, ze tak rzadko tu bywam ale jestem w górach i internet słabo chodzi :( Nie mogę wejść w t ogłoszenie. Nie działa mi link...:shake:
Recommended Posts