Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cisza maturalna...agumka pisała ,ze wybiera się na maturę, chyba przeżyła ?? miejmy nadzieję, ze wszystko w porządku, tylko ten domek dla psinki potrzebny...

Posted

[quote name='__Lara']Ale śliczna sunia...potem poczytam.

śliczna i samotna !!

[quote name='Ra_dunia']Czy oprócz allegro są jakieś ogłoszenia?
Czy załatwiacie DT/hotelik na drugą połowę maja jeśli nie znajdzie się DS? Czasu jest na prawdę niewiele, a ja też nie wyobrażam sobie, żeby takie maleństwo miało trafić do schronu i to jeszcze jak doczytałam bez sterylki.
Nie sądzicie, że jednak dobrze małą wysterylizować teraz? Gdyby dom się zgłosił, to jak będzie odpowiedzialny i na prawdę chętny na przygarnięcie suni, to z pewnością nie będzie dla niego problemem, że sunia będzie akurat w kołnierzu. Sterylizacja nie trwa przecież kilku dni ;)

Nie myślałyśmy o hoteliku, w razie gdyby sunia do konca maja niczego nie znalazła, pojdzie do jednej z naszych wolontariuszek, ale to jest ostatecznosc bo wiekszosc z naszych psow nie akceptuje innych... Zobaczymy jak bedzie ze sterylka. :)

[quote name='pyziokot']siup do góry!

Dziekujemy! :)

[quote name='danka4u1']Cisza maturalna...agumka pisała ,ze wybiera się na maturę, chyba przeżyła ?? miejmy nadzieję, ze wszystko w porządku, tylko ten domek dla psinki potrzebny...

Mature przezyłam, powiem Wam ze nawet nie przypuszczałam ze matura moze byc tak przyjemna - z angielskiego oczywiscie, bo matematyka = poracha na całego!!! a do Foksi nadal nikt sie nie zgłasza...

Holmina, jak tam Twoje zoo w domu :)??

Posted

[quote name='Szarotka']Foksia musi sie komus spodobac :):)[/QUOTE]
Jak agumce spodobała się ....matura:evil_lol:, to Foksia ma olbrzymie szanse:multi:. Tylko ten ktos jeszcze o tym nie wie..

Posted

[quote name='Szarotka']Dobrze, zeby sie w miare szykbo dowiedzial :):)[/QUOTE]

Oby po to ponure odliczanie dni, jakie jeszcze zostaly Foski w dt jest OKROPNE!!!!
Dzis jest u mnie babcia, moze uda mi sie ja namowic. Czy Foksi naprawde nie zasluguje na NORMALNY DOM !?
Kolejne zgłoszenie 11latka... Szkoda, ze rodzice nie przewiduja psa dla syna alergika....

Posted

[quote name='agumka']Chodził lisek koło drogi
Nie miał karmy ani wody
Nie ma Pani, ani Pana
Foksi ciągle czeka, sama...[/QUOTE]

:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:

Szkoda tylko, że to prawda...:-(:-(:-(

Posted

Czy sunia ma zrobione allegro? Takie z wyróżnieniem i wszelkimi możliwymi bajerami?

Bo jeśli nie, to może ktoś zrobiłby, a ja bym zasponsorował?

Posted

Kurcze, tu wiele osób potrafi robić allegro. Wystarczą tekst, fotki i kontakt w sprawie adopcji. Kto mógłby pomóc? Czy wiecie?

Posted

[quote name='UBOCZE']Czy sunia ma zrobione allegro? Takie z wyróżnieniem i wszelkimi możliwymi bajerami?

Bo jeśli nie, to może ktoś zrobiłby, a ja bym zasponsorował?[/QUOTE]

Tak, Foksi ma ogłoszenie z wyróżnieniem, zrobione przez fundacje z którą się przyjaźnimy. Animalstime. Ale nic jej to nie pomaga...

Posted

[quote name='agumka']Tak, Foksi ma ogłoszenie z wyróżnieniem, zrobione przez fundacje z którą się przyjaźnimy. Animalstime. Ale nic jej to nie pomaga...[/QUOTE]

Masz może link do allegro? Puścilibyśmy też na FB do udostępniania. Im więcej takiej reklamy Foksi, tym lepiej.;)

Posted

[quote name='UBOCZE']Masz może link do allegro? Puścilibyśmy też na FB do udostępniania. Im więcej takiej reklamy Foksi, tym lepiej.;)[/QUOTE]
Agumka, reklamujmy Foksi. Ubocze ma rację; podaj link. Wydarzenie na FB tez moze dużo pomóc.

Posted

[quote name='UBOCZE']Kurcze, tu wiele osób potrafi robić allegro. Wystarczą tekst, fotki i kontakt w sprawie adopcji. Kto mógłby pomóc? Czy wiecie?[/QUOTE]

Lilka moze zrobic piekne artystyczne allegro.

Posted

Prosze, to allegro. https://mail.google.com/mail/?ui=2&view=bsp&ver=ohhl4rw8mbn4
Nie wiem czy dwa ogłoszenia takiej samej suczki na allegro cos zmienią?? :( :( :(
A powiedzcie mi, jak na dogomanii i w internecie nikt sie nie interesuje, to co mamy jeszcze zrobic? Bo myslałam o tych ogłoszeniach w telegazecie, ale nikt mi nie chce powiedziec ile one kosztuja :P
Przepraszam, ze tak rzadko tu bywam ale jestem w górach i internet słabo chodzi :(

Posted

Agumka, ogłaszać, ogłaszać, plakatować, molestować ludzi w realu. zbierać na Dt i ćwiczyć się w cnocie cierpliwości. Nie mam innego pomysłu.

Posted

[quote name='danka4u1']Agumka, ogłaszać, ogłaszać, plakatować, molestować ludzi w realu. zbierać na Dt i ćwiczyć się w cnocie cierpliwości. Nie mam innego pomysłu.[/QUOTE]

Tyle to juz mamy :(

Posted

[quote name='agumka']Prosze, to allegro. https://mail.google.com/mail/?ui=2&view=bsp&ver=ohhl4rw8mbn4
Nie wiem czy dwa ogłoszenia takiej samej suczki na allegro cos zmienią?? :( :( :(
A powiedzcie mi, jak na dogomanii i w internecie nikt sie nie interesuje, to co mamy jeszcze zrobic? Bo myslałam o tych ogłoszeniach w telegazecie, ale nikt mi nie chce powiedziec ile one kosztuja :P
Przepraszam, ze tak rzadko tu bywam ale jestem w górach i internet słabo chodzi :(

Nie mogę wejść w t ogłoszenie. Nie działa mi link...:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...