Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agumka']mam tez Pana ONka do oddania, mozna by sklecić z nich cała, szczęśliwą rodzinkę :D

[/QUOTE]
No, nie :mad::mad: agumka, na CZK:evil_lol: a potomstwo będziemy rozprowadzać po domkach, albo holmina zostanie wyeksmitowana przez TŻa z domu..:evil_lol:

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka4u1']No, nie :mad::mad: agumka, na CZK:evil_lol: a potomstwo będziemy rozprowadzać po domkach, albo holmina zostanie wyeksmitowana przez TŻa z domu..:evil_lol:[/QUOTE]

Ojjj tam to tylko mąż :D Facet sobie sam da rade, poza tym to jego by nalezało eksmitowac w tym wypadku, bo co Holmina zrobi z psami :P? Ja juz musze tego ONka gdzies upchac, bo jego własciciele beda eksmitowani :) a co za duzo ekmitowanych ONkow to niezdrowo!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agumka']Ojjj tam to tylko mąż :D Facet sobie sam da rade, poza tym to jego by nalezało eksmitowac w tym wypadku, bo co Holmina zrobi z psami :P? Ja juz musze tego ONka gdzies upchac, bo jego własciciele beda eksmitowani :) a co za duzo ekmitowanych ONkow to niezdrowo!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

No nie...nie moge sobie pozwolic na eksmisje meza!!!!!!przy mojej nauczycielskiej emeryturze...kto by utrzymywal i leczyl itd to cale stadko moich i nie moich,stworow.Musze niestety byc grzeczna i czasem go sluchac...wrrrrrr
Dobrze mi zyczycie!!nie ma co!z ta onkowa rodzinka!!!!ja juz ledwo dycham z tymi ,mama cos wyje....i piszczy,musze znowu jutro weta wolac
masakra
dziad naprawde mnie wyeksmituje....to juz prawie pewne,
na razie ledwo do kompa sie dopchalalm
ufff dziady!!

Posted

[quote name='holmina']No nie...nie moge sobie pozwolic na eksmisje meza!!!!!!przy mojej nauczycielskiej emeryturze...kto by utrzymywal i leczyl itd to cale stadko moich i nie moich,stworow.Musze niestety byc grzeczna i czasem go sluchac...wrrrrrr
[/QUOTE]
Znalazłam wyjście pośrednie, nadal pracuję, bo sama wiesz, ze z nauczycielskiej emerytury trudno...umrzeć.:shake: I kto tu kogo teraz wyeksmituje???:evil_lol: TŻ czeka na kompa....oj, niełatwo bedzie się teraz mu dostać:evil_lol::evil_lol:

Posted

mi sie nie udalo moglabym tylko w mojej poprzedniej szkole pracowac w Poznaniu,a tu na wiosze maja komplet...czyli jednak dziad musi zostac nie ma wyyjscia....

Posted

[quote name='agumka']BUNT W RODZINIE!!!!
H czekamy na zdjecia Twoich nowych lokatorów :D[/QUOTE]

jak tylko masza sie uspokoi bo cos trudna zaczyna sie robic,na pocz\atku lagodna a teraz ciagle powarkuje,,,i chyba cos ja boli

Posted

[quote name='holmina']mi sie nie udalo moglabym tylko w mojej poprzedniej szkole pracowac w Poznaniu,a tu na wiosze maja komplet...czyli jednak dziad musi zostac nie ma wyyjscia....
Wiem, nie jest łatwo o pracę zwłaszcza dla takiego dziwnego specjalisty jak ja .
Zdjecia....chętnie obejrzymy Twoich podopiecznych, ale teraz pewnie masz dużo pracy koło suni i maluszków. Nie dzieje się nic złego, że sunia wyje? Masz tam na tej swojej wiosce jakiegoś przytomnego weta?

Posted

Moze zaczeła bronic małych ? A daje podejsc do siebie ? moze trzeba ja uspokoic, pomasowac, pogłaskac, pogadac do niej ?

Posted

Mam nadzieje, ze Wasi mezowie nie maja dojscia do dogo..............Moj Tz. tez nie bylby chetny na pomnazanie rodziny, ale probuje go namowic na przeprowadzke na wies.

Posted

ja nie mam meza !!! :lol: -> powod do DOGOradosci :D
Ale za to mam ojca i brata... dobrze ze chociaz własny komputer :lol: :lol:

Posted

[quote name='Szarotka']Mam nadzieje, ze Wasi mezowie nie maja dojscia do dogo..............Moj Tz. tez nie bylby chetny na pomnazanie rodziny, ale probuje go namowic na przeprowadzke na wies.[/QUOTE]
Dojście może by mieli, ale nie mają dostepu do kompa...ja zrezygnowałam z telewizji i nie żałuję. Za to TZ pracuje jako operator...pilota:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja telewizji tez nie ogladam i moj tz. jest ok., no ale to On sie czuje odpowiedzialny za finanse, wiec go nie moge zbytnio obciazac:krolik::krolik: i oczywiscie dogo go nie interesuje - na szczescie :):)

Posted

Musze co jakis czas ludziom ogłaszac ze Foksi nadal szuka, bo juz nam sie watek 1753 razy zmienił :P

w telewizji nie ma nic ciekawego, w kołko leca te same programy.. ;) nic nie tracisz :)

Posted

[quote name='danka4u1']Wiem, nie jest łatwo o pracę zwłaszcza dla takiego dziwnego specjalisty jak ja .
Zdjecia....chętnie obejrzymy Twoich podopiecznych, ale teraz pewnie masz dużo pracy koło suni i maluszków. Nie dzieje się nic złego, że sunia wyje? Masz tam na tej swojej wiosce jakiegoś przytomnego weta?

wet jest kilka km od wiochy w miescie/hihihi tez mi miasto ale ok ,wet jest ok/
cos nie tak z ta sunia nie pozwala podejsc do siebie ,wyje ,piszczy i nie je,,,,chyba nocka nie przespana sie szykuje

Posted

Czy oprócz allegro są jakieś ogłoszenia?
Czy załatwiacie DT/hotelik na drugą połowę maja jeśli nie znajdzie się DS? Czasu jest na prawdę niewiele, a ja też nie wyobrażam sobie, żeby takie maleństwo miało trafić do schronu i to jeszcze jak doczytałam bez sterylki.
Nie sądzicie, że jednak dobrze małą wysterylizować teraz? Gdyby dom się zgłosił, to jak będzie odpowiedzialny i na prawdę chętny na przygarnięcie suni, to z pewnością nie będzie dla niego problemem, że sunia będzie akurat w kołnierzu. Sterylizacja nie trwa przecież kilku dni ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...