saphira18 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ale dzisiaj ma ktoś Foxi oglądać, dobrze zrozumiałam?:)
Scooby_Doo Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 podsylam link do facebooka to zbiorczy watek mikropsinek wiele znalazlo dzieki niemu domek http://www.facebook.com/profile.php?id=100001790997578 pozdrawiam i zycze super domku dla pieska:)
agumka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Scooby_Doo']podsylam link do facebooka to zbiorczy watek mikropsinek wiele znalazlo dzieki niemu domek http://www.facebook.com/profile.php?id=100001790997578 pozdrawiam i zycze super domku dla pieska:) Dziekujemy, ale tam juz probowalismy :( dzis do Foksi przyjdzie 1sza Pani.
saphira18 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 pierwsza i oby ostatnia!:) powodzenia Foksi, zaprezentuj się ładnie
saphira18 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ooo super:) czyli jednak się coś dzieje:) jeden a dobry, kochający domek starczy;)
Szarotka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='agumka']Foksie ma dziś 2 wizyty !! :)[/QUOTE] Wow, ale super :):)
agumka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='westie_justa']Trzymamy, Trzymamy:D!!!![/QUOTE] Nie wiem co mam myslec, nie wiem co mam powiedziec.. o 18 miało byc 1sze spotkanie.. 17.40 zadzwoniła Pani, że sie rozmysliła.. o 18.30 2gie spotkanie... 18.15 telefon - nie wrocili jeszcze z wyjazdu... GDZIE CI LUDZIE MIELI GŁOWY GDY UMAWIALI SIE NA SPOTKANIE ?!
Szarotka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Hm..............bez komentarza. Lepiej, ze sie rozmyslili teraz niz potem..............
agumka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Szarotka']Hm..............bez komentarza. Lepiej, ze sie rozmyslili teraz niz potem..............[/QUOTE] tez tak mysle, szczegolnie ze sunia zasługuje na bdb domek... SZUKAMY ;(
UBOCZE Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dobrze, że sunia budzi zainteresowanie, więc mam nadzieję, że w końcu i odpowiedzialny właściciel się znajdzie...:lol:
agumka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='UBOCZE']Dobrze, że sunia budzi zainteresowanie, więc mam nadzieję, że w końcu i odpowiedzialny właściciel się znajdzie...:lol:[/QUOTE] My tez mamy taka nadzieje. Mamy coraz mniej czasu a nikogo ODPOWIEDZIALNEGO nie ma
danka4u1 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Teraz przyszłam do Was i do Foksi i widzę, ze dalej domki chciałyby psinkę , ale teoretycznie..ale ma rację Szarotka. Lepiej teraz, niż.. [quote name='Szarotka']Hm..............bez komentarza. Lepiej, ze sie rozmyslili teraz niz potem.............. [quote name='Szarotka']Foksia szuka domu !!!!!!!!!!
holmina Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 a jak do konca terminu nie znajdzie domu to co z nia dalej będzie?
danka4u1 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Holmina, wiedziałam, ze jesteś pokrewną duszą....:shake:tylko w naszym zawodzie i chyba kierunku i statusie zwodowym....:shake: zadaje się tyle pytań :evil_lol: :evil_lol: Nie znam na nie odpowiedzi. Staram się nie myśleć, ze grozi maleństwu schron. Szukamy wszystkie dookoła siebie, ale sama widzisz. Może w Twoim pobliżu jest ktoś, kto przygarnąłby psinę?
agumka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Nie wiem co wtedy, wole o tym nie myslec. Ludzie sa nieodpowiedzialni, najpierw wydzwaniaja ze chca psa a jak przychodzi co do czego, migusiem sie wycofuja... Foksi narazie jest gdzie jest, nikt sie po nia nie zgłasza, a my coraz bardziej tracimy nadzieje :(
holmina Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 hahahaha polonistka? szukam małej domu,dzwoniłam do rodziny w Sosnowcu,ale nie chcą,córka szuka w Poznaniu ale też nic sama sie zastanawiam ale nie jest to w moim przypadku takie proste,,,
Recommended Posts