Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='westie_justa']Trzymamy, Trzymamy:D!!!![/QUOTE]

Nie wiem co mam myslec, nie wiem co mam powiedziec..
o 18 miało byc 1sze spotkanie.. 17.40 zadzwoniła Pani, że sie rozmysliła..
o 18.30 2gie spotkanie... 18.15 telefon - nie wrocili jeszcze z wyjazdu...
GDZIE CI LUDZIE MIELI GŁOWY GDY UMAWIALI SIE NA SPOTKANIE ?!

Posted

[quote name='Szarotka']Hm..............bez komentarza. Lepiej, ze sie rozmyslili teraz niz potem..............[/QUOTE]

tez tak mysle, szczegolnie ze sunia zasługuje na bdb domek... SZUKAMY ;(

Posted

[quote name='UBOCZE']Dobrze, że sunia budzi zainteresowanie, więc mam nadzieję, że w końcu i odpowiedzialny właściciel się znajdzie...:lol:[/QUOTE]

My tez mamy taka nadzieje. Mamy coraz mniej czasu a nikogo ODPOWIEDZIALNEGO nie ma

Posted

Teraz przyszłam do Was i do Foksi i widzę, ze dalej domki chciałyby psinkę , ale teoretycznie..ale ma rację Szarotka. Lepiej teraz, niż..
[quote name='Szarotka']Hm..............bez komentarza. Lepiej, ze sie rozmyslili teraz niz potem..............

[quote name='Szarotka']Foksia szuka domu !!!!!!!!!!

Posted

Holmina, wiedziałam, ze jesteś pokrewną duszą....:shake:tylko w naszym zawodzie i chyba kierunku i statusie zwodowym....:shake: zadaje się tyle pytań :evil_lol: :evil_lol:
Nie znam na nie odpowiedzi. Staram się nie myśleć, ze grozi maleństwu schron. Szukamy wszystkie dookoła siebie, ale sama widzisz. Może w Twoim pobliżu jest ktoś, kto przygarnąłby psinę?

Posted

Nie wiem co wtedy, wole o tym nie myslec. Ludzie sa nieodpowiedzialni, najpierw wydzwaniaja ze chca psa a jak przychodzi co do czego, migusiem sie wycofuja...
Foksi narazie jest gdzie jest, nikt sie po nia nie zgłasza, a my coraz bardziej tracimy nadzieje :(

Posted

hahahaha
polonistka?
szukam małej domu,dzwoniłam do rodziny w Sosnowcu,ale nie chcą,córka szuka w Poznaniu ale też nic
sama sie zastanawiam ale nie jest to w moim przypadku takie proste,,,

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...