Scooby_Doo Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 podeslalam wiadomosci na priv pozdrawiam -znajoma jest na wekeendzie majowym jak dotrze do kompa-niech sama juz sie kontaktuje:) ja tylko podeslalam jej watek,i podpytalam wiedzac ze ona szuka -reszta niech juz sie toczy miedzy zainteresowanymi :)pozdrawiam i niech Foksi znjadzie jak najlepszy domek:) trzymam kciuki!!!
agumka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='chi23']Do góry..........[/QUOTE] do góry do góry, a tu ciagle cisza ;(
danka4u1 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Niestety, domek w Rybniku nieaktualny. Widzę, ze sunia ma ogłoszenia, FB, allegro i tylko domku brak, ale pojawiła się jakaś inna osoba zainteresowana psinką. Nic dziwnego, śliczne to maleństwo. Pytajmy dalej, może nie trzeba będzie wozić daleko ślicznotki.
Szarotka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Czekam na zdjecia pieknej Foksi i trzeba dalej ja rozglaszac, bo ladna mala i ruda, to pewnie beda cuda :):)
agumka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 w Rybniku nieaktualny i w Kostrzynie nad Odrą też nie... Ale może Pani z naszego osiedla w środę jak ją zobaczy, zdecyduje się na nią :) co do zdjęć - jeszcze nie mam :/
danka4u1 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Tak mi szkoda, ze nie będę miała blisko slicznotki...ale najważniejszy dla niej dom. Dalej pytam i molestuję. ....
agumka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='danka4u1']Tak mi szkoda, ze nie będę miała blisko slicznotki...ale najważniejszy dla niej dom. Dalej pytam i molestuję. ....[/QUOTE] Pytaj pytaj i molestuj ! OBY SKUTECZNIE !! :):)
azalia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Trzymam kciuki,niech się Pani w środe decyduje i zabiera cudo do siebie.
agumka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Szarotka']Foksi jest cudowna :):)[/QUOTE] Owszem, jest :D !!! I ma wizyte w srode, pani ktora moze by ja chciała !!
danka4u1 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Każdy by chciał...teoretycznie, ale miejmy nadzieję, że teraz będzie to ten dom i ten człowiek.
Szarotka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='agumka']Owszem, jest :D !!! I ma wizyte w srode, pani ktora moze by ja chciała !! [quote name='danka4u1']Każdy by chciał...teoretycznie, ale miejmy nadzieję, że teraz będzie to ten dom i ten człowiek. To super :):) mam nadzieje, ze to wlasnie ta Pani i ze sie nada :):)
saphira18 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na środę:)
agumka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Po suczkę nikt więcej się nie zgłasza. Bardzo przyzwyczaiła się do ludzi i do każdego lgnie - może znowu zaufała człowiekowi :)?
agumka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='holmina']nadal nic sie nie zmienilo?zadnych telefonow?[/QUOTE] Nic a nic. Zadnych telefonow, maili, sms - nic... Nawet u pozostałych wolontarouszek. Tylko nam jedna Pani, zrezygnowała z innego pieska :(
danka4u1 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Witam Was i Foksi ...przy okazji. Ludziska świętują i odpoczywają; może po tym długim dla niektórych weekendzie przyjdzie tęsknota za psiakiem i chęć dania domu Foksi. W środę macie mieć odpowiedź w sprawie domu od jakiejś osoby..nic nie pomieszałam? Jutro juz środa...
agumka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 No niby faktycznie, dlugi weekend, ale mamy nadzieje ze mimo to mała sunia nie bedzie dłuuuuugo czekala.
UBOCZE Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Witam po dwudniowej nieobecności. Rozumiem, że piękna sunia wciąż czeka...:-(
danka4u1 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Niestety, ale my jesteśmy pełni nadziei, bo przed taką ślicznotką świat stoi otworem... Tylko ten swiat jeszcze o tym nie wie, ale po wysłaniu wieści przez Vlk..wszystko jest mozliwe.
Recommended Posts