Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podeslalam wiadomosci na priv pozdrawiam -znajoma jest na wekeendzie majowym jak dotrze do kompa-niech sama juz sie kontaktuje:)
ja tylko podeslalam jej watek,i podpytalam wiedzac ze ona szuka -reszta niech juz sie toczy miedzy zainteresowanymi :)pozdrawiam i niech Foksi znjadzie jak najlepszy domek:)
trzymam kciuki!!!

Posted

Niestety, domek w Rybniku nieaktualny. Widzę, ze sunia ma ogłoszenia, FB, allegro i tylko domku brak, ale pojawiła się jakaś inna osoba zainteresowana psinką. Nic dziwnego, śliczne to maleństwo.
Pytajmy dalej, może nie trzeba będzie wozić daleko ślicznotki.

Posted

w Rybniku nieaktualny i w Kostrzynie nad Odrą też nie... Ale może Pani z naszego osiedla w środę jak ją zobaczy, zdecyduje się na nią :)
co do zdjęć - jeszcze nie mam :/

Posted

[quote name='danka4u1']Tak mi szkoda, ze nie będę miała blisko slicznotki...ale najważniejszy dla niej dom.
Dalej pytam i molestuję. ....[/QUOTE]

Pytaj pytaj i molestuj ! OBY SKUTECZNIE !! :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Foksi jest cudowna :):)[/QUOTE]

Owszem, jest :D !!! I ma wizyte w srode, pani ktora moze by ja chciała !!

Posted

[quote name='agumka']Owszem, jest :D !!! I ma wizyte w srode, pani ktora moze by ja chciała !!

[quote name='danka4u1']Każdy by chciał...teoretycznie, ale miejmy nadzieję, że teraz będzie to ten dom i ten człowiek.

To super :):) mam nadzieje, ze to wlasnie ta Pani i ze sie nada :):)

Posted

Po suczkę nikt więcej się nie zgłasza. Bardzo przyzwyczaiła się do ludzi i do każdego lgnie - może znowu zaufała człowiekowi :)?

Posted

[quote name='holmina']nadal nic sie nie zmienilo?zadnych telefonow?[/QUOTE]

Nic a nic. Zadnych telefonow, maili, sms - nic... Nawet u pozostałych wolontarouszek.

Tylko nam jedna Pani, zrezygnowała z innego pieska :(

Posted

Witam Was i Foksi ...przy okazji.
Ludziska świętują i odpoczywają; może po tym długim dla niektórych weekendzie przyjdzie tęsknota za psiakiem i chęć dania domu Foksi.
W środę macie mieć odpowiedź w sprawie domu od jakiejś osoby..nic nie pomieszałam? Jutro juz środa...

Posted

Niestety, ale my jesteśmy pełni nadziei, bo przed taką ślicznotką świat stoi otworem...
Tylko ten swiat jeszcze o tym nie wie, ale po wysłaniu wieści przez Vlk..wszystko jest mozliwe.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...