Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak, z czasem to nigdy nie wiadomo. Na szczescie sunia jest mala, to mam nadzieje, ze latwiej znalezc bedzie jakies miejsce. Arka Noego to dobry pomysl :):)

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W opisie na 1 stronie jest napisane, ze sunia ma imię FOKSI. Od lisa :)
Narazie czekamy na dzisiejszą wiadomość odnośnie DS w Rybniku - wczorajsza propozycja.
Dziś nasza młoda panna przechodzi "test na koty" - wierzymy w nią. Młoda jest to i do kotków się przyzwyczai, mamy nadzieje ze koty tak samo jak ona maja dobre intencje w stosunku do Foksi :))

Posted

2 dni temu Foksi zaliczyła wizyte u fryzjera - była bardzo zaniedbana, miała pełno kołtunów. Dziś wygląda jak prawdziwa modelka. Postaram się jak najszybciej dodać nowe zdjecia suni ;)

Posted

[quote name='Igam']Jestem, ale niestety nie mam pomysłu na domek :(
Trzymam więc kciuki za ten w Rybniku :)[/QUOTE]

Ten w Rybniku niestety nie wypalił... :(

Posted

Jak tylko będę miała zdjecia rudej Foksi, wrzucę. Narazie mogę tylko wrzucić jej inne zdjęcia które posiadam :)

Chita dziekujemy ! ;)

Posted

Sunia jest maleńka.
Była dziś u innego weterynarza i okazało się, że sunia ma więcej niż rok. Ma około 2,5 roku... Sunia waży ok 5kg.

Posted

czesc-pytam - bo wiem ze znajoma szuka malego pieska -ale wazne jest to jak reaguje ona na koty bo w domu jest jeden taki malec połroczny kotowaty i jak reaguje na inne psy?
to jest najwazniejsze no i ile wazy ?bo to mialby byc naprawde maly piesek...poprosze o wiad.na priv.pozdrawiam i zapraszam na watek kudłacza Pixela z woj.kujawsko-pomorskiego i dopisywanie sie do jego watku w fb

http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=208236402530291

Posted

ok -własnie doczytałam ze ok 5 kg. to teraz jak z tymi kotami?ktos wie? przekaze wszystko znajomej-bo jest teraz na wekeendzie majowym i bez internetu jak znajdzie gdzies dosjcie do interentu na:)pewno ruda zobaczy pozdrawiam:)

Posted

[quote name='Scooby_Doo']ok -własnie doczytałam ze ok 5 kg. to teraz jak z tymi kotami?ktos wie? przekaze wszystko znajomej-bo jest teraz na wekeendzie majowym i bez internetu jak znajdzie gdzies dosjcie do interentu na :) pewno ruda zobaczy pozdrawiam:)[/QUOTE]

A skąd jest ta znajoma ? :)
I tak jak pisałam wczesniej, sunia dzisiaj przejdzie "test na koty" ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...