agumka Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Sunia nie reaguje na koty, przyzwyczai sie. :) na DT czy DS ?
danka4u1 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Jezeli sprawa jeszcze jest aktualna, to na DS. Tylko nie wiadomo, co koty powiedzą na to? Dziewczyny, to nic pewnego, szukam jakiegoś rozwiązania. Dziś już późno, by dzwonić, ale pamiętam.
agumka Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 AKTUALNA JAK NAJBARDZIEJ! Nie powinno byc sensacji bo ona jest młodziutka i do kotów mozna ja przyzwyczaic :)
danka4u1 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Myslałam o tym, czy znajoma nadal zainteresowana jest psiakiem.Czy to aktualne z jej strony.. Chciała młodego, ma dom z ogrodem, ale koty były od zawsze i najbardziej boję się, czy to one ją zaakceptują.
danka4u1 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 W Rybniku, ale to nic pewnego...rano zadzwonie i myślę dalej na wszelki wypadek. Same wiecie, wszyscy mają już trochę zwierzaków w domu... Moze jednak ktoś szuka Rudej? Ominąć schron...
agumka Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='danka4u1'] Moze jednak ktoś szuka Rudej? Ominąć schron...[/QUOTE] Nikt, nic, cisza.. :( W Rybniku? To mogłybysmy przyjechac z Foksi, gdyby Twoja znajoma jednak sie zdecydowała, zobaczyc jak zareaguja koty na nia i ona na koty
danka4u1 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Pewnie tak, ale ja jeszcze nie wiem, czy ta osoba nadal chce psa...kiedyś chciała, a jak przychodzi do czego:shake:, to..:shake:.tylko ja pamiętam takie rzeczy i potem mają ze mną kłopot.....albo omijają mnie duzym łukiem.:shake:
agumka Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Ah, rozumiem... Wiec jak jutro sie dowiesz, to daj szybciutko znac, okej ? Ja juz tez na osiedlu widze spojrzenia ludzi...
Borówka16 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 I ja przybywam :) Sunia boska, bardzo adopcyjna, jak lisek taka :) Agumka, napisz do moda i poproś o przeniesienie na ogólnopolskie, zmień tytuł na coś w stylu : "Roczna sunia, niczym lisek szuka pilnie DT"
agumka Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Ciesze sie ze jestes !:) Chciałybysmy zeby Foksi znalazła domek na slasku :) jak zmienic tytuł ?
UBOCZE Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Zagubiona, płochliwa sunia... czy musi zakończyć tułaczkę w schronie??? Szukamy DT/ DS od zaraz!!! Może być tak? Ależ ona piękna. Może powinna mieć już jakieś imię?
Szarotka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='UBOCZE']Zagubiona, płochliwa sunia... czy musi zakończyć tułaczkę w schronie??? Szukamy DT/ DS od zaraz!!! Może być tak? Ależ ona piękna. Może powinna mieć już jakieś imię? No tak, jakies imie konieczne. Napisalam do dwoch ciotek w sprawie suni, ale oczywiscie nie wiem, co z tego wyniknie. Dobrze, ze jestem tak daleko bo bym pewnie skonczyla jako przepelnione dt. i musialabym sie rozwiesc..........
danka4u1 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Nie mogę się opanować..:multi:wklejam:multi:,śliczne toto...moze warto zastanowić się nad tym rozwodem :evil_lol:
UBOCZE Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Macie na myśli szantaż: albo ja albo następny pies???:evil_lol:
danka4u1 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Nie, jesteśmy prostolinijne kobieciny. Stawiamy przed faktem dokonanym i pod scianą: Ja i pies i...ty
UBOCZE Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ja zresztą na miejscu drugiej strony nie ryzykowałbym takiego szantażu...;) Dla mojej żony najpierw powyżej granicy wytrzymałości były dwa koty...:crazyeye: Teraz u nas jest pięć kotów i pies. A jeszcze parę lat temu osiem kotów. Przecież wszystko się da wytrzymać...:evil_lol:
UBOCZE Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 A więc Foksia? Oby okazała sie Fuksią. Trzeba w to wierzyć...
danka4u1 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='UBOCZE']Ja zresztą na miejscu drugiej strony nie ryzykowałbym takiego szantażu...;) Dla mojej żony najpierw powyżej granicy wytrzymałości były dwa koty...:crazyeye: Teraz u nas jest pięć kotów i pies. A jeszcze parę lat temu osiem kotów. Przecież wszystko się da wytrzymać...:evil_lol:[/QUOTE] U mnie byłoby zaraz jeden pies i byłe pięć kotów, albo jeden pies i były pies. Takiego mam niewychowanego zwierza... W wytrzymać mozna wszystko i o tym wiemy oboje dobrze...zwłaszcza za parę godzin pewnie wytrzymam z pięć lekcji. Dobranoc.
Szarotka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Hm ja mam 2 koty i jednego psa, ale moj tz. chce mieszkac na lodzi .......Koty to moze tak i male psy tez, ale podhalana na lodzi .......
Szarotka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='agumka']SŁUCHAJCIE ! SUNIA MOŻE ZOSTAĆ W AKTUALNYM DOMKU DO POŁOWY MAJA !! MAMY WIĘCEJ CZASU NA SZUKANIE JEJ DOMKU! MOBILIZUJMY SIŁY! NAHOO czy po 15.05 Twoi znajomi mogliby przyjąć rudą ?[/QUOTE] Jas tego nie doczytal. Bardzo sie ciesze, ze jest wiecej czasu.
UBOCZE Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Szarotka']Hm ja mam 2 koty i jednego psa, ale moj tz. chce mieszkac na lodzi .......Koty to moze tak i male psy tez, ale podhalana na lodzi .......[/QUOTE] A jeśli byłaby to taka łódź powiedzmy, jak Arka Noego, to i podhalany by mogły zamieszkać, i nie tylko... Mądrze prawi tz. - to sprawa przyszłościowa...:loveu:
UBOCZE Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Trochę czasu jeszcze jest, ale tylko trochę...:shake: Dobrej Nocy nocnym markom!:lol:
Recommended Posts