Ra_dunia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ale jak to? gdzie? jak? kiedy? Śliiiiiiiiiiczna jest mała :D
lilk_a Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 to w takim razie Ubocze daj następnego psa , podmienimy allegro:)
UBOCZE Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:.........................................
agumka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 lilk_a napisał(a):to w takim razie Ubocze daj następnego psa , podmienimy allegro:) mam juz nastepnego ! !:(
agumka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Przyjechali ludzie z Zabrza, zaraz po tym jak pojawiły się nowe zdjecia, ktoś zadzwonił :P
UBOCZE Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 agumka napisał(a):Sisi 5 miesieczna i Aura 2 letnia :( Dziękuję, lilk_a!:loveu::loveu::loveu: A może agumka da psiaka do podmienienia?;) Czy te dwie sunie mają już domki? Może któreś z nich?
UBOCZE Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 agumka napisał(a):mam juz nastepnego ! !:( No właśnie! I trzeba chyba zmienić tytuł na zdecydowanie bardziej radosny...
agumka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 UBOCZE napisał(a):Dziękuję, lilk_a!:loveu::loveu::loveu: A może agumka da psiaka do podmienienia?;) Czy te dwie sunie mają już domki? Może któreś z nich? Sisi ma już domek, u nas na osiedlu, stały :) A po Aure mają przyjechać ludzie z Warszawy. Wkleiłam zdjęcia maleństwa 5 miesięcznego. Jak zmienić nazwę wątku ? Założyć małemu nowy wątek ?
Ra_dunia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Załóż najlepiej nowy wątek, żeby się nic nie pomieszało. A co to za domek przyjechał po piękną Foxię? Wiesz coś więcej?
agumka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Ra_dunia napisał(a):Załóż najlepiej nowy wątek, żeby się nic nie pomieszało. A co to za domek przyjechał po piękną Foxię? Wiesz coś więcej? Własnie bede zakładac :) Po Foksie wiem tylko tyle że małżeństwo, z Zabrza, niedawno ich jamnik wpadł pod samochód ( :( ) i dlatego zdecydowali się na Foksie. bardzo podobno im przypomina poprzednika...
UBOCZE Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Załóż nowy wątek, natomiast w pierwszym poście masz funkcję edytuj. Tam możesz zmienić tytuł...
saphira18 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 czyli już w nowym domu? napisz więcej szczegółów:) ja wiedziałam że tak będzie... pies jest tydzień i już się przywiązujemy:( nie dziwie się tej pani, dlatego pytałam czy nie chce jej zatrzymac
agumka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 saphira18 napisał(a):czyli już w nowym domu? napisz więcej szczegółów:) ja wiedziałam że tak będzie... pies jest tydzień i już się przywiązujemy:( nie dziwie się tej pani, dlatego pytałam czy nie chce jej zatrzymac Niestety nie wiem nic wiecej, bo to sie stało nagle. Jutro bede cos wiedziała, napisze na pewno!! :)
maciaszek Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 O :) Jak szybko :). To czekamy na więcej wieści. A umowę adopcyjną podpisali? Zobowiązali się do wysterylizowania Foksi?
agumka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 maciaszek napisał(a):o :) jak szybko :). To czekamy na więcej wieści. A umowę adopcyjną podpisali? Zobowiązali się do wysterylizowania foksi? napisałam ze jak bede cos wiedziała dam znac. Wiem ze zostawił wszystkie namiary na siebie i obiecał wysyłac zdjecia i czasem nas odwiedzac.
holmina Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 hurrrrrrra!super!!!!!! przy okazji mały news od oneczków,moja koleżanka zabrała wszystkie do siebie sa razem z mamuśką w pięknym miejscu i jak podrosną 0k,5mies.kazdy z nich bedzie w swietnym domku! tak przy okazji może cioteczki wejdziecie na watek Pixelka?
agumka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 [quote name='holmina']hurrrrrrra!super!!!!!! przy okazji mały news od oneczków,moja koleżanka zabrała wszystkie do siebie sa razem z mamuśką w pięknym miejscu i jak podrosną 0k,5mies.kazdy z nich bedzie w swietnym domku! TO JEST SWIETNA WIADOMOSC ! WIDZE ZE DZIS DZIEN NAM SPRZYJA! HURRRA ! SŁuchajcie, tu jest link do szczeniorka, pomocy :( http://www.dogomania.pl/threads/208004-SZCZENIAK-SZUKA-DOMU-i-znaleźć-nie-może-kto-mu-pomoże?p=16900481#post16900481
danka4u1 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Tak ciesze się, ze Rudzielec jest w swoim domu. Poczekamy na wiadomości ...
agumka Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [quote name='Isiak']Cieszę się ogromnie!!! Już zdjęłam ślicznotkę z bloga. Tutaj link do nowego małego:http://www.dogomania.pl/threads/208004-SZCZENIAK-SZUKA-DOMU-i-znaleźć-nie-może-kto-mu-pomoże Dzieki wszystkim za pomoc :)!
Recommended Posts