Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agumka napisał(a):
Sisi 5 miesieczna
i Aura 2 letnia :(

Dziękuję, lilk_a!:loveu::loveu::loveu: A może agumka da psiaka do podmienienia?;) Czy te dwie sunie mają już domki? Może któreś z nich?

Posted

UBOCZE napisał(a):
Dziękuję, lilk_a!:loveu::loveu::loveu: A może agumka da psiaka do podmienienia?;) Czy te dwie sunie mają już domki? Może któreś z nich?

Sisi ma już domek, u nas na osiedlu, stały :)
A po Aure mają przyjechać ludzie z Warszawy.
Wkleiłam zdjęcia maleństwa 5 miesięcznego.

Jak zmienić nazwę wątku ?
Założyć małemu nowy wątek ?

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Załóż najlepiej nowy wątek, żeby się nic nie pomieszało.
A co to za domek przyjechał po piękną Foxię? Wiesz coś więcej?

Własnie bede zakładac :)

Po Foksie wiem tylko tyle że małżeństwo, z Zabrza, niedawno ich jamnik wpadł pod samochód ( :( ) i dlatego zdecydowali się na Foksie. bardzo podobno im przypomina poprzednika...

Posted

czyli już w nowym domu? napisz więcej szczegółów:) ja wiedziałam że tak będzie... pies jest tydzień i już się przywiązujemy:( nie dziwie się tej pani, dlatego pytałam czy nie chce jej zatrzymac

Posted

saphira18 napisał(a):
czyli już w nowym domu? napisz więcej szczegółów:) ja wiedziałam że tak będzie... pies jest tydzień i już się przywiązujemy:( nie dziwie się tej pani, dlatego pytałam czy nie chce jej zatrzymac

Niestety nie wiem nic wiecej, bo to sie stało nagle. Jutro bede cos wiedziała, napisze na pewno!! :)

Posted

maciaszek napisał(a):
o :) jak szybko :).
To czekamy na więcej wieści.

A umowę adopcyjną podpisali? Zobowiązali się do wysterylizowania foksi?

napisałam ze jak bede cos wiedziała dam znac. Wiem ze zostawił wszystkie namiary na siebie i obiecał wysyłac zdjecia i czasem nas odwiedzac.

Posted

hurrrrrrra!super!!!!!!

przy okazji mały news od oneczków,moja koleżanka zabrała wszystkie do siebie sa razem z mamuśką w pięknym miejscu i jak podrosną 0k,5mies.kazdy z nich bedzie w swietnym domku!

tak przy okazji może cioteczki wejdziecie na watek Pixelka?

Posted

[quote name='holmina']hurrrrrrra!super!!!!!!

przy okazji mały news od oneczków,moja koleżanka zabrała wszystkie do siebie sa razem z mamuśką w pięknym miejscu i jak podrosną 0k,5mies.kazdy z nich bedzie w swietnym domku!

TO JEST SWIETNA WIADOMOSC ! WIDZE ZE DZIS DZIEN NAM SPRZYJA! HURRRA !

SŁuchajcie, tu jest link do szczeniorka, pomocy :(

http://www.dogomania.pl/threads/208004-SZCZENIAK-SZUKA-DOMU-i-znaleźć-nie-może-kto-mu-pomoże?p=16900481#post16900481

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...