maciaszek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='agumka']Nikt sie nie kłóci, ja tylko wyjaśniam niejasności :)[/QUOTE]Jako i ja :) ;).
Szarotka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='maciaszek']Jako i ja :) ;).[/QUOTE] A juz myslalam, ze bedzie zadyma :):)
agumka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Szarotka']A juz myslalam, ze bedzie zadyma :):)[/QUOTE] Szarotka o tej porze nie mysl za duzo :P Moze ja te szczeniory zjadlły...
Isiak Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Jestem na zaproszenie agumki, na razie tylko zapisuję, jutro przeczytam cały wątek. Sunia zjawiskowo piękna :)
UBOCZE Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='agumka']Chodził lisek koło drogi Nie miał karmy ani wody Nie ma Pani, ani Pana Foksi ciągle czeka, sama...[/QUOTE] Może tę rymowankę agumki też do allegro wykorzystać, bo taka rzewna?:-(
UBOCZE Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Isiak']Jestem na zaproszenie agumki, na razie tylko zapisuję, jutro przeczytam cały wątek. Sunia zjawiskowo piękna :)[/QUOTE] To prawda, że piękna! Mam nadzieję, że gdy będzie już ogłoszona, to w miarę szybko znajdzie domek...;)
agumka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 rymowankę - proszę bardzo, oddam w dobre ręce. ;) Cieszę się Isiak, że jesteś, może nam w czymś będziesz mogła pomóc:) UBOCZE - nadzieje to ma kazdy, trzeba tylko bardziej sie postarac. robie co w mojej mocy i dziekuje ze Wy tez !!!! Jestescie wielcy ! Za ok godzinke lece do ksiegarni, bedzie reszta wolontariuszek pomyslimy co z telegazeta. Mysle ze jesli sie zgodza, nie bedziemy jej poki co robic, zaczekamy i zobaczymy jak sie zareklamuje Foksia na nowym allegro, a jak nadal bedzie cisza, pochytamy tvp :) [SIZE="3"](Czasu coraz mniej, nie pozwolmy jej trafic do schroniska)
agumka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='feliksik']zapisuję sunię - śliczna[/QUOTE] Dziekuje Ci bardzo bardzo bardzo :)
Isiak Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Domek szuka małej suni do kochania: http://www.dogomania.pl/threads/207544-Dobry-domek-szuka-małej-kudłatej-suni Ja nie umiem wrzucić zdjęcia, bo utrudniają mi życie jakiś blokady pozakładane w pracy, no i nie wiem, czy charakterologicznie sunia odpowiada oczekiwaniom. Jeśli tak, to myślę, że z jej urodą ma duże szanse :)
agumka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Isiak']Domek szuka małej suni do kochania: http://www.dogomania.pl/threads/207544-Dobry-domek-szuka-małej-kudłatej-suni Ja nie umiem wrzucić zdjęcia, bo utrudniają mi życie jakiś blokady pozakładane w pracy, no i nie wiem, czy charakterologicznie sunia odpowiada oczekiwaniom. Jeśli tak, to myślę, że z jej urodą ma duże szanse :) Dziękuje kochana, juz podesłałam wątek i kilka zdjęć, mam nadzieje ze zdecyduja sie na ruda. :)!!!! ale mimo wszystko szukajmy dalej. :)
Szarotka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='agumka']coś nowego?[/QUOTE] A z czym ???
agumka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Szarotka']A z czym ???[/QUOTE] allegro :) moze jacys znajomi szukaja rudej małej suni :)
Szarotka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='agumka']allegro :) moze jacys znajomi szukaja rudej małej suni :)[/QUOTE] Niestety nic nie wiem .............. Co z tymi zdjeciami, jak sa ladne to bardzo pomoga .............
UBOCZE Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Cierpliwośći, na pewno będzie allegro. Myślę, ze jeśli równolegle byłaby telegazeta, to szansę na adopcję byłyby jeszcze większe. Nigdy niewiadomo, co może akurat wypalić...
agumka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Rozmawiałam dzis z wol. Lidią i musimy jeszcze pogadac z wol.Anetą. Narazie zwaliły nam sie na głowe 2 nowe psy i nie wiemy gdzie najpierw rece wsadzic !:(
UBOCZE Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='agumka']Rozmawiałam dzis z wol. Lidią i musimy jeszcze pogadac z wol.Anetą. Narazie zwaliły nam sie na głowe 2 nowe psy i nie wiemy gdzie najpierw rece wsadzic !:([/QUOTE] Łolaboga!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
agumka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='UBOCZE']Łolaboga!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] Sisi 5 miesieczna i Aura 2 letnia :(
lilk_a Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [FONT=Georgia]allegro Foksi [/FONT] Ubocze :) wpiszę Cię na bazarek tak "spod lady" ;) napiszę na pw dane do wpłaty i koszt :) pozdrawiam ... oczywiście w miarę potrzeby allegro można wystawić jeszcze raz , ale myślę że takie słodkie maleństwo szybki znajdzie dom
UBOCZE Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='lilk_a'][FONT=Georgia]allegro Foksi [/FONT] Ubocze :) wpiszę Cię na bazarek tak "spod lady" ;) napiszę na pw dane do wpłaty i koszt :) pozdrawiam ... oczywiście w miarę potrzeby allegro można wystawić jeszcze raz , ale myślę że takie słodkie maleństwo szybki znajdzie dom Dziękuję lilk_a:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:!!! PW odebrałem i jutro wysyłam przekaz!!!:loveu::loveu::loveu:
UBOCZE Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Jeszcze nie widziałem tak pięknego allegra, ale nigdy wcześniej Twoich nie oglądałem. :oops: Znałem je tylko mimochodem z wrażeń innych...:loveu:
agumka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 świetna robota lilk_a !! jestem Ci dozgonnie wdzieczna za pomoc :) Moze tym razem sie uda i ktos sie po maleństwo zgłosi..
Recommended Posts