agumka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='UBOCZE']Nie mogę wejść w t ogłoszenie. Nie działa mi link...:shake: Przepraszam baaardzo !! Podaje poprawny :) : http://allegro.pl/foksi-mala-porzucona-suczka-blaga-o-domek-psy-i1571125365.html
UBOCZE Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 No tak, ale allegro skończyło się już tydzień temu...:shake: Mimo to udostępnię stronę na FB...;)
agumka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='UBOCZE']No tak, ale allegro skończyło się już tydzień temu...:shake: Mimo to udostępnię stronę na FB...;)[/QUOTE] Zakoczyła sie, ale mimo tego numer na ktory mozna dzwonic w sprawie suni jest. a jest ktos kto chciałby sie pobawic w zakładanie jej nowego allegro ?
UBOCZE Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ja się zupełnie nie znam, ale - tak jak pisałem, mogę zasponsorować - najlepsze z możliwych...
UBOCZE Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Szarotka']Dobry pomysl. Ona niedawno miala taki bazarek allegrowy :):)[/QUOTE] Czy masz link do tego bazarku?
UBOCZE Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='agumka']Zakoczyła sie, ale mimo tego numer na ktory mozna dzwonic w sprawie suni jest. a jest ktos kto chciałby sie pobawic w zakładanie jej nowego allegro ?[/QUOTE] Kurcze... Allegro założone 2 maja i po niecałej godzinie odwołane. Pierwsze, co może przyjść na myśl przypadkowemu zaglądającemu, to fakt, że piękna sunia znalazła już dom i allegro odwołane właśnie dlatego...
Szarotka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='UBOCZE']Czy masz link do tego bazarku? Linku poszukam, ale chyba juz jest po bazarku, wiec lepiej wyslac do Lilki pw. bo bazarek byl na kundelkowa skarbonke, to moze jeszcze zrobi tak juz po:):) Zapraszam na bazarek na podhalany: http://www.dogomania.pl/threads/207290-PO%C5%9ACIELE-KAMIZELKI-NISZCZARKA-I-WIELE-INNYCH-WSPANIA%C5%81O%C5%9ACI-NA-PODHALANY-BONO-do22.5
Szarotka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='UBOCZE']Wysłałem właśnie PW...[/QUOTE] To sie chwali :):)
maciaszek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='agumka']A powiedzcie mi, jak na dogomanii i w internecie nikt sie nie interesuje, to co mamy jeszcze zrobic? Bo myslałam o tych ogłoszeniach w telegazecie, ale nikt mi nie chce powiedziec ile one kosztuja :PJak to nikt? ;) Odpowiedziałam Ci na katowickim wątku, na którym o to pytałaś. Podałam link do strony telegazety z cennikiem. http://telegazeta.tvp.pl/cennik.php
Szarotka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='maciaszek']Jak to nikt? ;) Odpowiedziałam Ci na katowickim wątku, na którym o to pytałaś. Podałam link do strony telegazety z cennikiem. http://telegazeta.tvp.pl/cennik.php Zajrzalam ale bardzo to skomplikowane ............
maciaszek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [FONT=Verdana]I[/FONT][FONT=Verdana]I. Ogłoszenie drobne w jednym z działów:[/FONT][FONT=Verdana] Nieruchomości, Spedycja oraz Ogłoszenia motoryzacyjne (część działu Auto-giełda), Praca, Pożyczki/kredyty, Kupię/sprzedam/inne/usługi, Komputery, Zwierzęta):[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Czas emisji 7 dni[/FONT] [FONT=Verdana]cena w zł [/FONT] [FONT=Verdana]1/3 ekranu ( 6 wierszy po 37 znaków)[/FONT] [FONT=Verdana]23,00 [/FONT] [FONT=Verdana]2/3 ekranu ( 13 wierszy po 37 znaków) [/FONT] [FONT=Verdana]43,00 [/FONT] [FONT=Verdana]Cały ekran ( 20 wierszy po 37 znaków)[/FONT] [FONT=Verdana] 63,00 [/FONT]
agumka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Maciaszek odpowiedziałas nim ja to tu napisałam ?? poza tym ogladałam juz ten cennik i musze skonsultowac to z innymi wolontariuszkami. UBOCZE, aukcja została wycofana z powodu oz niewolno było "zlicytowac psa", jest podany konkretny powod.
maciaszek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='agumka']Maciaszek odpowiedziałas nim ja to tu napisałam ?? [quote name='maciaszek']Jak to nikt? ;) Odpowiedziałam Ci na katowickim wątku, na którym o to pytałaś. Podałam link do strony telegazety z cennikiem. http://telegazeta.tvp.pl/cennik.phpZapomniałaś, że pytałaś o to na katowickim wątku właśnie: [quote name='agumka']Słuchajcie, ile kosztuje ogłoszenie w telegazecie tvp lub tvn ?
lilk_a Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='agumka'](...) UBOCZE, aukcja została wycofana z powodu oz niewolno było "zlicytowac psa", jest podany konkretny powod. jeżeli nie było ustawione na kup teraz , to można spokojnie odwołać taką ofertę bez kończenia aukcji , gorzej jak wystawi się przez pomyłkę na kup teraz , ja , przez żartownisia "straciłam" kiedyś po jednym dniu od wystawienia trzy aukcje bo ktoś chciał być dowcipny ... Ubocze , bazarek się zakończył ale allegro oczywiście zrobię , na kundelkową skarbonkę wpłaty zawsze mile widziane , wg cennika na bazarku ;) będzie prawdopodobnie jutro , bo dzisiaj jeszcze kończę zamówiony szablonik ,
UBOCZE Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='lilk_a']jeżeli nie było ustawione na kup teraz , to można spokojnie odwołać taką ofertę bez kończenia aukcji , gorzej jak wystawi się przez pomyłkę na kup teraz , ja , przez żartownisia "straciłam" kiedyś po jednym dniu od wystawienia trzy aukcje bo ktoś chciał być dowcipny ... Ubocze , bazarek się zakończył ale allegro oczywiście zrobię , na kundelkową skarbonkę wpłaty zawsze mile widziane , wg cennika na bazarku ;) będzie prawdopodobnie jutro , bo dzisiaj jeszcze kończę zamówiony szablonik , lilk_a, dzięki wielkie!:loveu::loveu::loveu: Z nieba nam spadłaś!!!:lol: Na Kundelkową to chyba zbiera Obraczus? Mam na pewno gdziesik schowany jej numer konta, więc wpłacę...;)
UBOCZE Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='agumka']Maciaszek odpowiedziałas nim ja to tu napisałam ?? poza tym ogladałam juz ten cennik i musze skonsultowac to z innymi wolontariuszkami. UBOCZE, aukcja została wycofana z powodu oz niewolno było "zlicytowac psa", jest podany konkretny powod.[/QUOTE] Czy masz może jeszcze jakieś inne fotki suni? Im więcej, tym lepiej.;)
agumka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='maciaszek']Zapomniałaś, że pytałaś o to na katowickim wątku właśnie: Poraz kolejny nie zrozumiałaś, o czym mówie. Pytałam, czy odpowiedziałaś mi na katowickim wątku, nim ja napisałam tutaj, że nikt nie odpowiada... Poza tym to był zwykły zart a Ty sie odrazu go czepiasz ;) [quote name='lilk_a']jeżeli nie było ustawione na kup teraz , to można spokojnie odwołać taką ofertę bez kończenia aukcji , gorzej jak wystawi się przez pomyłkę na kup teraz , ja , przez żartownisia "straciłam" kiedyś po jednym dniu od wystawienia trzy aukcje bo ktoś chciał być dowcipny ... Ubocze , bazarek się zakończył ale allegro oczywiście zrobię , na kundelkową skarbonkę wpłaty zawsze mile widziane , wg cennika na bazarku ;) będzie prawdopodobnie jutro , bo dzisiaj jeszcze kończę zamówiony szablonik , [quote name='UBOCZE']lilk_a, dzięki wielkie!:loveu::loveu::loveu: Z nieba nam spadłaś!!!:lol: Na Kundelkową to chyba zbiera Obraczus? Mam na pewno gdziesik schowany jej numer konta, więc wpłacę...;) Zgadzam sie z UBOCZE: Spadłaś nam z nieba, a właściwie spadłaś Foksi z nieba :) Maleństwo siedzi i czeka !!
agumka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='UBOCZE']Czy masz może jeszcze jakieś inne fotki suni? Im więcej, tym lepiej.;)[/QUOTE] mam tylko te 3 ktore wstawiłam. z wizyty u fryzjera jeszcze nic nie dostałam. Bede musiała sie sama wybrac do Foksi i pstryknac jej kilka fotek ...
UBOCZE Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='agumka']mam tylko te 3 ktore wstawiłam. z wizyty u fryzjera jeszcze nic nie dostałam. Bede musiała sie sama wybrac do Foksi i pstryknac jej kilka fotek ...[/QUOTE] Nie wiem, jak to działa, ale to chyba można najpierw oprzeć się na tych trzech, a potem ewentualnie dołączyć...
UBOCZE Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Spokojnie, nie kłóćcie się! Przecież chodzi o to, żeby pomóc suni, a nie kłócić się, czy można było coś przeczytać na innym wątku, czy nie... Tamta sprawa to już przeszłość, a cennik teraz znany...
agumka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Nikt sie nie kłóci, ja tylko wyjaśniam niejasności :) Jutro skonsultuje z dziewczynami z Niose Pomoc, czy przeznaczymy kwote 23 zł na ogłoszenie czy nie. :) A na czym stanęło z Allegro ?
agumka Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 super super :) mam nadzieje ze to pomoze Foksi !! a wiecie co u Holminy i jej nowej rodziny:)?
Recommended Posts