Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro pojde z wizyta do Foksi. Zrobie sama zdjecia, bo na zdjecia od tej kobiety sie nie doczekam...

Dziekujemy za bloga. :)!

Posted

lilk_a napisał(a):
Foksia ma czterech obserwatorów na allegro , przydały by się nowe zdjęcia , trzeba ją pokazać :)

Oh! SUPER!!! Dzisiaj wybieram sie do Foksi, wieczorem beda zdjecia, obiecuje !:) moze nawet poznym popołudniem beda, teraz po maturach mam duzo czasu wolnego.

Wzrosło tez zainteresowanie Venomem, owczarkiem, ktoremu tez szukam domu, pisałam o nim wczesniej przy okazji holominowych ONków =)

Posted

agumka napisał(a):
Niestety Pani nie odbierała moich telefonów :/

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:A czy numer telefonu podany na allegro jest jej???:roll:

Posted

UBOCZE napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:A czy numer telefonu podany na allegro jest jej???:roll:

Nie. Jest to numer wolontariuszki, ktora zajmuje sie jej adopcja razem ze mna.

Posted

agumka napisał(a):
Nie. Jest to numer wolontariuszki, ktora zajmuje sie jej adopcja razem ze mna.

Ufff... To dobrze, bo gdyby tak zainteresowani dzwonili, a tu cisza... Ale nowe fotki wciąż wskazane...

Posted

UBOCZE napisał(a):
Ufff... To dobrze, bo gdyby tak zainteresowani dzwonili, a tu cisza... Ale nowe fotki wciąż wskazane...

Mam nadzieje ze jutro odbierze, a jak nie to wybierzemy sie do niej "większą" grupą... :)

Posted

maciaszek napisał(a):
Pięknie wygląda!
Zdjęcia bardzo ładne.
Nie wierzę, że po wrzuceniu ich w ogłoszenia nikt się nie zgłosi ;). Będą się o nią bić :).

Nooo! Też tak myśle ;D!!!!

Posted

UBOCZE napisał(a):
Śliczne fotki!!!:loveu::loveu::loveu: I wcale nie wygląda na strachulca...:lol::lol::lol:

Nie wygląda, nie wygląda i rwie do ludzi i psów :)!
zaczepna sie zrobiła trochę

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...