Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='UBOCZE']No tak, ale allegro skończyło się już tydzień temu...:shake:

Mimo to udostępnię stronę na FB...;)[/QUOTE]

Zakoczyła sie, ale mimo tego numer na ktory mozna dzwonic w sprawie suni jest.
a jest ktos kto chciałby sie pobawic w zakładanie jej nowego allegro ?

Posted

[quote name='agumka']Zakoczyła sie, ale mimo tego numer na ktory mozna dzwonic w sprawie suni jest.
a jest ktos kto chciałby sie pobawic w zakładanie jej nowego allegro ?[/QUOTE]

Kurcze... Allegro założone 2 maja i po niecałej godzinie odwołane. Pierwsze, co może przyjść na myśl przypadkowemu zaglądającemu, to fakt, że piękna sunia znalazła już dom i allegro odwołane właśnie dlatego...

Posted

[quote name='agumka']A powiedzcie mi, jak na dogomanii i w internecie nikt sie nie interesuje, to co mamy jeszcze zrobic? Bo myslałam o tych ogłoszeniach w telegazecie, ale nikt mi nie chce powiedziec ile one kosztuja :PJak to nikt? ;) Odpowiedziałam Ci na katowickim wątku, na którym o to pytałaś. Podałam link do strony telegazety z cennikiem.
http://telegazeta.tvp.pl/cennik.php

Posted

[FONT=Verdana]I[/FONT][FONT=Verdana]I. Ogłoszenie drobne w jednym z działów:[/FONT][FONT=Verdana] Nieruchomości, Spedycja oraz Ogłoszenia motoryzacyjne (część działu Auto-giełda), Praca, Pożyczki/kredyty, Kupię/sprzedam/inne/usługi, Komputery, Zwierzęta):[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Czas emisji 7 dni[/FONT]

[FONT=Verdana]cena w zł [/FONT]

[FONT=Verdana]1/3 ekranu ( 6 wierszy po 37 znaków)[/FONT]
[FONT=Verdana]23,00 [/FONT]

[FONT=Verdana]2/3 ekranu ( 13 wierszy po 37 znaków) [/FONT]
[FONT=Verdana]43,00 [/FONT]

[FONT=Verdana]Cały ekran ( 20 wierszy po 37 znaków)[/FONT]
[FONT=Verdana] 63,00 [/FONT]

Posted

Maciaszek odpowiedziałas nim ja to tu napisałam ??
poza tym ogladałam juz ten cennik i musze skonsultowac to z innymi wolontariuszkami.

UBOCZE, aukcja została wycofana z powodu oz niewolno było "zlicytowac psa", jest podany konkretny powod.

Posted

[quote name='agumka']Maciaszek odpowiedziałas nim ja to tu napisałam ??

[quote name='maciaszek']Jak to nikt? ;) Odpowiedziałam Ci na katowickim wątku, na którym o to pytałaś. Podałam link do strony telegazety z cennikiem. http://telegazeta.tvp.pl/cennik.phpZapomniałaś, że pytałaś o to na katowickim wątku właśnie:

[quote name='agumka']Słuchajcie, ile kosztuje ogłoszenie w telegazecie tvp lub tvn ?

Posted

[quote name='agumka'](...)

UBOCZE, aukcja została wycofana z powodu oz niewolno było "zlicytowac psa", jest podany konkretny powod.
jeżeli nie było ustawione na kup teraz , to można spokojnie odwołać taką ofertę bez kończenia aukcji , gorzej jak wystawi się przez pomyłkę na kup teraz , ja , przez żartownisia "straciłam" kiedyś po jednym dniu od wystawienia trzy aukcje bo ktoś chciał być dowcipny ...

Ubocze , bazarek się zakończył ale allegro oczywiście zrobię , na kundelkową skarbonkę wpłaty zawsze mile widziane , wg cennika na bazarku ;)
będzie prawdopodobnie jutro , bo dzisiaj jeszcze kończę zamówiony szablonik ,

Posted

[quote name='lilk_a']jeżeli nie było ustawione na kup teraz , to można spokojnie odwołać taką ofertę bez kończenia aukcji , gorzej jak wystawi się przez pomyłkę na kup teraz , ja , przez żartownisia "straciłam" kiedyś po jednym dniu od wystawienia trzy aukcje bo ktoś chciał być dowcipny ...

Ubocze , bazarek się zakończył ale allegro oczywiście zrobię , na kundelkową skarbonkę wpłaty zawsze mile widziane , wg cennika na bazarku ;)

lilk_a, dzięki wielkie!:loveu::loveu::loveu: Z nieba nam spadłaś!!!:lol: Na Kundelkową to chyba zbiera Obraczus? Mam na pewno gdziesik schowany jej numer konta, więc wpłacę...;)

Posted

[quote name='agumka']Maciaszek odpowiedziałas nim ja to tu napisałam ??
poza tym ogladałam juz ten cennik i musze skonsultowac to z innymi wolontariuszkami.

UBOCZE, aukcja została wycofana z powodu oz niewolno było "zlicytowac psa", jest podany konkretny powod.[/QUOTE]

Czy masz może jeszcze jakieś inne fotki suni? Im więcej, tym lepiej.;)

Posted

[quote name='maciaszek']Zapomniałaś, że pytałaś o to na katowickim wątku właśnie:

Poraz kolejny nie zrozumiałaś, o czym mówie. Pytałam, czy odpowiedziałaś mi na katowickim wątku, nim ja napisałam tutaj, że nikt nie odpowiada... Poza tym to był zwykły zart a Ty sie odrazu go czepiasz ;)

[quote name='lilk_a']jeżeli nie było ustawione na kup teraz , to można spokojnie odwołać taką ofertę bez kończenia aukcji , gorzej jak wystawi się przez pomyłkę na kup teraz , ja , przez żartownisia "straciłam" kiedyś po jednym dniu od wystawienia trzy aukcje bo ktoś chciał być dowcipny ...

[quote name='UBOCZE']lilk_a, dzięki wielkie!:loveu::loveu::loveu: Z nieba nam spadłaś!!!:lol: Na Kundelkową to chyba zbiera Obraczus? Mam na pewno gdziesik schowany jej numer konta, więc wpłacę...;)

Zgadzam sie z UBOCZE: Spadłaś nam z nieba, a właściwie spadłaś Foksi z nieba :)

Maleństwo siedzi i czeka !!

Posted

[quote name='UBOCZE']Czy masz może jeszcze jakieś inne fotki suni? Im więcej, tym lepiej.;)[/QUOTE]

mam tylko te 3 ktore wstawiłam.
z wizyty u fryzjera jeszcze nic nie dostałam. Bede musiała sie sama wybrac do Foksi i pstryknac jej kilka fotek ...

Posted

[quote name='agumka']mam tylko te 3 ktore wstawiłam.
z wizyty u fryzjera jeszcze nic nie dostałam. Bede musiała sie sama wybrac do Foksi i pstryknac jej kilka fotek ...[/QUOTE]

Nie wiem, jak to działa, ale to chyba można najpierw oprzeć się na tych trzech, a potem ewentualnie dołączyć...

Posted

Spokojnie, nie kłóćcie się! Przecież chodzi o to, żeby pomóc suni, a nie kłócić się, czy można było coś przeczytać na innym wątku, czy nie... Tamta sprawa to już przeszłość, a cennik teraz znany...

Posted

Nikt sie nie kłóci, ja tylko wyjaśniam niejasności :)
Jutro skonsultuje z dziewczynami z Niose Pomoc, czy przeznaczymy kwote 23 zł na ogłoszenie czy nie. :)
A na czym stanęło z Allegro ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...