Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

może załatwcie sterylke to może pomoże,wiem,że była akcja sterylki,org.przez przyjaciele 4 łap-i finansowali,moze to jest aktualne nadal

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ona bedzie sterylizowana jak ktos sie po nia zgłosi. narazie nie chcemy robic niepotrzebnych manewrow. Jak ktos bedzie na 100% pewien ze ja zabierze, pojedziemy. A nie chcemy jej dawac do weta, gdy nie wiemy czy ktos nie bedzie sie chciał z nia zobaczyc ;)

Posted

[quote name='holmina']hahahaha
polonistka?
szukam małej domu,dzwoniłam do rodziny w Sosnowcu,ale nie chcą,córka szuka w Poznaniu ale też nic
sama sie zastanawiam ale nie jest to w moim przypadku takie proste,,,
Uważaj, bo ludzie przestaną odbierać od Ciebie telefony...:evil_lol: mnie nie zauważają już niektórzy na ulicy..:evil_lol:
Dzwoń dalej; ja molestuję osobiście :mad::mad:

Posted

Niestety,nie moge molestowac osobiście,zachciało mi sie na starośc wynieśc z miasta do malowniczej wsi.....
i nastała trauma
wokół samo psie nieszczęście,,,,robie co moge ale niewiele moge bo właściciele uważają,że pies czy kot nie czuje,nawet nie napiszę czego byłam świadkiem i ....na nic moja próba pomocy się zdała.
Mam nadzieję że jednak będa znajomi odbierac tel.
jeśli chodzi o małą to pisałam że się przymieżam,ale gdybym wzięła ją to już nie będę mogła ratować znalezionych,pogryzionych itp z najbliższej okolicy,bo będzie w domu ful.

Posted

no nie ale jest jeszcze mąż który będzie miał argument /tu cały problem/
3 psy + kot= koniec
nie mniej myśle o niej ciepło
ale mam nadzieje,że jednak ktos z najbliższej okolicy się znajdzie i wezmie malude

Posted

[quote name='holmina']Niestety,nie moge molestowac osobiście,zachciało mi sie na starośc wynieśc z miasta do malowniczej wsi.....
i nastała trauma

Tez miałam takie plany, ale skończyło się na dalszej pracy- mimo stanu spoczynku- a u mnie ful w warunkach blokowych i ciągłej nieobecności w domu to tylko pies- zazdrośnik i zwierzaki córki podrzucane na wychowanie...
Moze Szarotka ma rację:evil_lol:, ze malizna nie zajmie wiele miejsca, a mąż...:shake: kobieta ma siłę argumentacji nieodpartą.....:evil_lol:.:evil_lol:
Holmina, sprawa do przemyślenia....

Posted

[quote name='UBOCZE']Eee tam, co to za równanie bez potęg, choćby kwadratowych...:evil_lol:[/QUOTE]
Czyżby to były przecieki z dzisiejszej matury z matematyki???:mad: :evil_lol: :mad:
Dla Holminy i dla mnie takie równanie wystarczy....- zobacz na profile:evil_lol: :lol: :evil_lol:

Posted

ach ,ten maz ciagle zmienia zdanie...raz sie zgadza za chwilke nie, aktualnie chce zrezygnowac z netu,zeby mnie wykopac z Dogo....zazdroosnik do potegi...

Posted

[quote name='holmina']ach ,ten maz ciagle zmienia zdanie...raz sie zgadza za chwilke nie, aktualnie chce zrezygnowac z netu,zeby mnie wykopac z Dogo....zazdroosnik do potegi...[/QUOTE]

NIE POZWOL :D
A po Foksie dzis zgłosiła sie jedna Pani. Nie wydałysmy. Jej poprzednia suka 2 razy w roku była w ciazy, 12h dziennie spedzała na dworze, bo wychodzac do pracy "wyrzucała ja" na dwor - z mieszkania, na osiedle... W koncu musieli ja uspic, bo z tego powodu, zaczeła powaznie chorowac na ropomacicze.

Posted

a ja wlasnie wrocilam od weta.....uffff
na spacerku po lesie znalazlam onke w trakcie szczenienia....masakra!ktos ja przywiazal do drzewa ale tak ze bylo ja widac z drogi....
wet przyjechal ,zbadal wszystko ok sa 3 male sliczne,pomogl mi zawiezc do domu
no i wykasowal na maxa
na szczescie na mame i dzieci sa juz chetni i to zaprzyjaznione z wetem domy /akurat niedawno ich psy za Tm i czekali az cos sie trafi/
dziad mnie z domu wywali mowie Wam!
Foksia musi miec dobry domek gdzie kolo Was!!!!nie wierze ,ze nie znajdzie sie ktos fajny....lece zobaczyc jak tam mamusia i szczeniorki ale sa slodziaki!!!!

Posted

[quote name='holmina']a ja wlasnie wrocilam od weta.....uffff
na spacerku po lesie znalazlam onke w trakcie szczenienia....masakra!ktos ja przywiazal do drzewa ale tak ze bylo ja widac z drogi....
wet przyjechal ,zbadal wszystko ok sa 3 male sliczne,pomogl mi zawiezc do domu
no i wykasowal na maxa
na szczescie na mame i dzieci sa juz chetni i to zaprzyjaznione z wetem domy /akurat niedawno ich psy za Tm i czekali az cos sie trafi/
dziad mnie z domu wywali mowie Wam!
Foksia musi miec dobry domek gdzie kolo Was!!!!nie wierze ,ze nie znajdzie sie ktos fajny....lece zobaczyc jak tam mamusia i szczeniorki ale sa slodziaki!!!![/QUOTE]

Miały szczescie ze je znalazłas !! Szybko wrzucaj zdjecia!!!

Posted

szybko to sie nie da bo mama reaguje agresywnie na blysk lampy ,zrobie jak sie troche przyzwyczai dzis jest wyglupiona,do tego moje 2 dostaly na leb i musze je miec zamkniete nie toleruja cos jej obecnosci

a jak w sprawie Foksi?sa nowi zainteresowani?

Posted

[quote name='holmina']szybko to sie nie da bo mama reaguje agresywnie na blysk lampy ,zrobie jak sie troche przyzwyczai dzis jest wyglupiona,do tego moje 2 dostaly na leb i musze je miec zamkniete nie toleruja cos jej obecnosci

a jak w sprawie Foksi?sa nowi zainteresowani?[/QUOTE]

Nie ma nikogo nowego. A ta sunia jest u Ciebie ?

Posted

[quote name='agumka']Nie ma nikogo nowego. A ta sunia jest u Ciebie ?[/QUOTE]

jest u mnie uszykowalam jej kojec w kotlowni,u weta moglaby zostac ale tam tylko boks i buda,,,,wiec lepiej ma u mnie

Posted

[quote name='Ra_dunia']słodzizna piękna. Uwielbiam rude, wielkouche psiaki...

Ra_Dunia - zachecam do adopcji :)

[quote name='holmina']jest u mnie uszykowalam jej kojec w kotlowni,u weta moglaby zostac ale tam tylko boks i buda,,,,wiec lepiej ma u mnie

Holmina - no pewnie !!! Superserducho !!!!!! :) :)

Posted

[quote name='holmina']ach ,ten maz ciagle zmienia zdanie...raz sie zgadza za chwilke nie, aktualnie chce zrezygnowac z netu,zeby mnie wykopac z Dogo....zazdroosnik do potegi...
Oni tak mają. Weź na przetrzymanie:evil_lol: jak zrezygnuje z netu, zrezygnuj też z czegoś...:evil_lol:
Niestety nie mam żadnych dobrych wiadomości. Pytam i szukam....a ta miłośniczka, o której piszesz agumka , powinna być rozplakatowana listami gończymi, żeby nigdy nie poszedł do niej jakiś pies na zatracenie...:mad:
Holmina, jesteś wielka jak i Twoje serce, a ja pełna podziwu dla Ciebie. Ten Twój mąż nie wie, jaki ma skarb w domu.

Posted

[quote name='danka4u1']
Holmina, jesteś wielka jak i Twoje serce, a ja pełna podziwu dla Ciebie. Ten Twój mąż nie wie, jaki ma skarb w domu.

Oj taaaaaaak! Podpisuję się pod słowami Danka4u1 :)!!! Milion pięćset dla tego kto znajdzie drugą taaaaak dobrą osobę ! :) Ucałuj od nas mamę i dzieciątka :)
mam tez Pana ONka do oddania, mozna by sklecić z nich cała, szczęśliwą rodzinkę :D

Danka4u1 co do tej miłośniczki - zgadzam się z Tobą. Co nie dziwne, pewnie większość z nas się zgadza :P

[SIZE="6"]FOKSIA NADAL SZUKA DOMU!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...