Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 773
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No widze ze wiesci sie rozchodza szybko , dzis znow były poszukiwania w skladzie bros terifanka , ja , Asia (pancia Rarytasa) i jej kolezanka duzo duzo plakatów .Dłonie mam skostniałe jak diabli zaraz wpadnie tu bros i niech pisze reszta

Posted

co mam pisać :) ide na gorącą herbate , odmrozić łapska :) w pracy w nocy nadrukowałam plakacików aż skończył się tusz - ależ sie cieszę :)

Posted

Tytuł wątku CUDOWNY! :)
Mam nadzieję, że mu ta eskapada da do myślenia i uzna, że "wolność" wcale nie jest taka fajna...
Rari, bądź grzeczny i nie strasz więcej Ciotek i swojej Pańci, dobra?... ;)

Posted

LILUtosi napisał(a):
Zdadzcie może jak go znalazłyscie bohaterki ;-) Jakieś pikantne szczegoły.

No właśnie.
Najważniejsze ,że JEST :multi::multi::multi:

Posted

Oj policja wojsko brygady specjalne jezdzace samochody z megafonami :) ale tak powaznie to Asia , Poker , terifanka , bros drukowaly ile sie da okolice oplakatowane chyba był najbardziej znanym psem w okolicy .A on postanowil wrocic na stare smieci i wylądował w schronie chyba sie nie pozegnał z kolegami ?

Posted

abilab napisał(a):
Oj policja wojsko brygady specjalne jezdzace samochody z megafonami :) ale tak powaznie to Asia , Poker , terifanka , bros drukowaly ile sie da okolice oplakatowane chyba był najbardziej znanym psem w okolicy .A on postanowil wrocic na stare smieci i wylądował w schronie chyba sie nie pozegnał z kolegami ?

Rarytek SAM wrocil do schroniska ?
Tam sie czul bezpiecznie, w koncu tyle czasu tam przesiedzial..

Posted

[quote name='sunia2000']Raryt wrócił na stare śmieci, czyi tam gdzie kiedyś mieszkał ze swoim panem, podobno koczował tam pod klatką. Stamtąd zabrała go karetka schroniska.

DOKŁADNIE - dodam jedynie ze to wcale nie blisko miejsca z którego nawiał - nasz Rarytek to madry steskniony swojego pana piesek. Jakie to okropnie smutne, jak to musi boleć, odszedł pan a pies nie ma pojecia co sie dzieje, dlaczego trafiił do schroniska wciąż szuka :( mam wielką nadzieję ze Rari zrozumie ze w nowym domku jest bezpieczny i kochany i zazna spokoju u boku swoich ludzi.
Wiadomości z ds - Rari jest mega grzeczny, głaskany i pieszczony chyba odpoczywa po wojażach.
,

Posted

sunia2000 napisał(a):
Raryt wrócił na stare śmieci, czyi tam gdzie kiedyś mieszkał ze swoim panem, podobno koczował tam pod klatką. Stamtąd zabrała go karetka schroniska.

pare postow wzwyz pisalam ze mogl pobiec do domku swojego......biedna psina :(

• 3 weeks later...
Posted

wiadomosci z Rarytaskowego domku :)

Witam :) U nas wszystko w porządku. Wydaje mi się, że Rari już się przyzwyczaił do nowego domu. Okazał się wielkim pieszczochem, uwielbiasiedzieć na kolanach i być głaskany. Dokładam zdjęcie żeby pokazać jak lubi byćrozpieszczany nasz mały uciekinier. Pozdrawiam gorąco,A.