NikaEla Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Basia1244 napisał(a):Rarytas się znalazł, więcej może napisze bros :) :laola::laola::laola::laola: Quote
abilab Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 No widze ze wiesci sie rozchodza szybko , dzis znow były poszukiwania w skladzie bros terifanka , ja , Asia (pancia Rarytasa) i jej kolezanka duzo duzo plakatów .Dłonie mam skostniałe jak diabli zaraz wpadnie tu bros i niech pisze reszta Quote
bros Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 co mam pisać :) ide na gorącą herbate , odmrozić łapska :) w pracy w nocy nadrukowałam plakacików aż skończył się tusz - ależ sie cieszę :) Quote
abilab Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 bros a widzisz mowilam ci tyle policji to byla akcja Quote
bros Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Rari już w domu - zafundował sobie chlopak emocje, zastanawiam się czy teraz odeśpi ten wielki gigant ? Quote
Nutusia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Tytuł wątku CUDOWNY! :) Mam nadzieję, że mu ta eskapada da do myślenia i uzna, że "wolność" wcale nie jest taka fajna... Rari, bądź grzeczny i nie strasz więcej Ciotek i swojej Pańci, dobra?... ;) Quote
anetek100 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 rany ciśnienie mi az zeszło, oj tak tytuł budujący juz na bank tym razem na zawsze:):):):) Quote
Lidan Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ufff... Całe szczęście bo z dnia na dzień jest coraz chłodniej. Quote
LILUtosi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Zdadzcie może jak go znalazłyscie bohaterki ;-) Jakieś pikantne szczegoły. Quote
Poker Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 LILUtosi napisał(a):Zdadzcie może jak go znalazłyscie bohaterki ;-) Jakieś pikantne szczegoły. No właśnie. Najważniejsze ,że JEST :multi::multi::multi: Quote
abilab Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Oj policja wojsko brygady specjalne jezdzace samochody z megafonami :) ale tak powaznie to Asia , Poker , terifanka , bros drukowaly ile sie da okolice oplakatowane chyba był najbardziej znanym psem w okolicy .A on postanowil wrocic na stare smieci i wylądował w schronie chyba sie nie pozegnał z kolegami ? Quote
Poker Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Ale numerant.Ciekawe gdzie go odłowili. Quote
wellington Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 abilab napisał(a):Oj policja wojsko brygady specjalne jezdzace samochody z megafonami :) ale tak powaznie to Asia , Poker , terifanka , bros drukowaly ile sie da okolice oplakatowane chyba był najbardziej znanym psem w okolicy .A on postanowil wrocic na stare smieci i wylądował w schronie chyba sie nie pozegnał z kolegami ? Rarytek SAM wrocil do schroniska ? Tam sie czul bezpiecznie, w koncu tyle czasu tam przesiedzial.. Quote
Poker Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nie sądzę ,żeby sam wrócił.Za daleko i za dużo ruchliwych ulic po drodze. Quote
sunia2000 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Raryt wrócił na stare śmieci, czyi tam gdzie kiedyś mieszkał ze swoim panem, podobno koczował tam pod klatką. Stamtąd zabrała go karetka schroniska. Quote
bros Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 [quote name='sunia2000']Raryt wrócił na stare śmieci, czyi tam gdzie kiedyś mieszkał ze swoim panem, podobno koczował tam pod klatką. Stamtąd zabrała go karetka schroniska. DOKŁADNIE - dodam jedynie ze to wcale nie blisko miejsca z którego nawiał - nasz Rarytek to madry steskniony swojego pana piesek. Jakie to okropnie smutne, jak to musi boleć, odszedł pan a pies nie ma pojecia co sie dzieje, dlaczego trafiił do schroniska wciąż szuka :( mam wielką nadzieję ze Rari zrozumie ze w nowym domku jest bezpieczny i kochany i zazna spokoju u boku swoich ludzi. Wiadomości z ds - Rari jest mega grzeczny, głaskany i pieszczony chyba odpoczywa po wojażach. , Quote
abilab Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ech Rarytasku ile tesknoty musialo byc w Twoim serduszku ale teraz pamietaj gdzie twoj nowy domek ! Quote
Nutusia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Się rozbeczałam jak dziecko... Dlaczego ludzie tak nie potrafią kochać i tęsknić?... :( Quote
wieso Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 sunia2000 napisał(a):Raryt wrócił na stare śmieci, czyi tam gdzie kiedyś mieszkał ze swoim panem, podobno koczował tam pod klatką. Stamtąd zabrała go karetka schroniska. pare postow wzwyz pisalam ze mogl pobiec do domku swojego......biedna psina :( Quote
Poker Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Biedactwo, tak tęskni za panem .Jak on trafił, mądralek . Quote
NikaEla Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 taki maleńki i jaki mądry.... och biedny Rarytasku, w nowym domku też cię kochają Quote
bros Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 wiadomosci z Rarytaskowego domku :) Witam :) U nas wszystko w porządku. Wydaje mi się, że Rari już się przyzwyczaił do nowego domu. Okazał się wielkim pieszczochem, uwielbiasiedzieć na kolanach i być głaskany. Dokładam zdjęcie żeby pokazać jak lubi byćrozpieszczany nasz mały uciekinier. Pozdrawiam gorąco,A. Quote
anetek100 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 nie wiem jak Wy, ale ja padłam:)kochane stworzonko i kochany domek:) Quote
abilab Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 antek100 to ja padam za Toba Rarytasku gamoniu malutki czy moglo cie spotkac większe szczescie Quote
terierfanka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 nie do wiary po prostu, jak się chłopakowi trafiło :multi: taka krótka historyjka obrazkowa ;): a przy okazji-abilab, str 18 post 441 - trochę tinypic fotki popodmieniał, chyba usuń raczej ;) Quote
Recommended Posts