bros Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 cichutenko wierzę ze nowi właściciele Rariego dadzą zaprosić się tutaj na wątek :) ja jestem jeszcze oszołomiona :) adopcja wprost ze schroniska - bez mojego udzialu - :) Quote
terierfanka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 no żesz normalnie nie wierzę, co czytam....:-o :cunao::multi::multi::multi: Quote
Nutusia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Udział Twój był wielki - niezłomna wiara, że się uda! :) Quote
bros Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Nutusia napisał(a):Udział Twój był wielki - niezłomna wiara, że się uda! :) Nutusiu Ty wiesz ze ja ciebie kocham :) Quote
Nutusia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Nio... i baaaaaaaaaaardzo mi z tym dobrze! :) Quote
bros Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: po takiej dawce dobrego nie przeraża mnie nawet spotkanie z nauczycielką, która mnie wezwała do szkoły :evil_lol: Quote
NikaEla Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 bros napisał(a)::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: po takiej dawce dobrego nie przeraża mnie nawet spotkanie z nauczycielką, która mnie wezwała do szkoły :evil_lol: może chcesz jakieś dobre rady ;) Quote
mari23 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 terierfanka napisał(a):no żesz normalnie nie wierzę, co czytam....:-o :cunao::multi::multi::multi: ja tak samo! i dokładnie tak samo podskakuję z radości!!!:multi::multi::multi::multi::multi: jeszcze tylko czekamy na powrót bros ze szkoły - z dobrymi wiadomościami, rzecz jasna:cool3: Quote
abilab Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 dzis tel od brosowej i tylko mowi cos ci powiem padniesz choliwna i padłam ! Rarytas ma dom ! no myslałam ze orła wywine cudnie , to On jej leżał na watrobie pewnie nie tylko jej i niech tam pozostanie do konca swoich dni i bedzie mu mega dobrze ! Quote
Pies Wolny Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='bros']kochani trzymajcie sie krzeseł - Rari od wczoraj jest w DOMUUUUUU :) więcej napisze później :eviltong::eviltong::eviltong::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: No i widzicie ! starczy pocisnąć :lol: No dawaj wreszcie te info, bo skisnę. Póki co masz buziaki :loveu: i wszyscy co się przyczynili, buziaki gorące z powodu nadciągających chłodów. PS. Jak nauczycielka podpadła daj mi Jej dzienniczek, wysmażę Jej taką uwagę że nie zapomni ;) Quote
M&S Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ale suuuuper wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wellington Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 bros napisał(a):cichutenko wierzę ze nowi właściciele Rariego dadzą zaprosić się tutaj na wątek :) ja jestem jeszcze oszołomiona :) adopcja wprost ze schroniska - bez mojego udzialu - :) Jak to bez twojego udzialu ? To nie TOBIE Rarytek zawdziecza domek ? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Mały Rarytek w domku :multi::multi::multi:. Quote
bros Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 wellington napisał(a):Jak to bez twojego udzialu ? To nie TOBIE Rarytek zawdziecza domek ? nie kochana to dla mnie też było wielkie zaskoczenie :) państwo przyjechali do schroniska wybrać psiaka dla siebie :) wiem ze to mlodzi bardzo sympatyczni ludzie :) ale ale wątek podeslalam pani na maila :) może do Nas zaglądnie nowa Rarytkowa rodzinka :) aaa..... pani w szkole ekhem , bardzo bardzo miła ale mój synuś ma dziś :mad: Quote
Poker Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ale się cieszę :multi::multi::multi:, brosku, byłaś przy tym jak go brali? Ciekawe jak się spisuje maluch w domku. Quote
mari23 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 bros napisał(a):nie kochana to dla mnie też było wielkie zaskoczenie :) państwo przyjechali do schroniska wybrać psiaka dla siebie :) wiem ze to mlodzi bardzo sympatyczni ludzie :) ale ale wątek podeslalam pani na maila :) może do Nas zaglądnie nowa Rarytkowa rodzinka :) aaa..... pani w szkole ekhem , bardzo bardzo miła ale mój synuś ma dziś :mad: z tej wielkiej radości i szkolnych perypetii dowcip mi się przypomniał: -synu, kiedy wreszcie poprawisz ta jedynkę z matematyki? - nie mam kiedy, mamo, pani nie wypuszcza dziennika z rąk... Quote
sunia2000 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 bros napisał(a):cichutenko wierzę ze nowi właściciele Rariego dadzą zaprosić się tutaj na wątek :) ja jestem jeszcze oszołomiona :) adopcja wprost ze schroniska - bez mojego udzialu - :) Skoro Rarytek znalazł dom, to cioteczka bros może się zająć kolegą Rarytka:) Taki czarnulek szpicowaty od niego z boksu:) Quote
Pies Wolny Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 bros napisał(a):nie kochana to dla mnie też było wielkie zaskoczenie :) państwo przyjechali do schroniska wybrać psiaka dla siebie :) wiem ze to mlodzi bardzo sympatyczni ludzie :) ale ale wątek podeslalam pani na maila :) może do Nas zaglądnie nowa Rarytkowa rodzinka :) aaa..... pani w szkole ekhem , bardzo bardzo miła ale mój synuś ma dziś :mad: Za Rarytka SUPER SZÓSTKA dla Ciebie więc razem średnia bardzo przywoita. Ja niestety, byłem prymusem .. i po co to mi było, jeszcze teraz się dowiaduję jak mnie nie lubili i przezywali :evil_lol: - bali się także , bo waliłem w paszczu bez znieczulenia. Chłopak musi być co nieco kontrowersyjny, wszyscy normalni faceci tak mają :evil_lol: A może to ta 'Pani psor' ma kiepskie zdolności dydaktycznie, to może ja Jej, starym zwyczajem, jakiś numer wytnę - a stało się pod ścianą na apelach, no ... nawet często. Quote
sunia2000 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Zapraszam do małych trójłapków:http://www.dogomania.pl/threads/217330-Starsze-wroc%C5%82awskie-TR%C3%93J%C5%81APKI-szukaj%C4%85-ostoi!!!?p=17951450#post17951450 Quote
wellington Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 sunia2000 napisał(a):Skoro Rarytek znalazł dom, to cioteczka bros może się zająć kolegą Rarytka:) Taki czarnulek szpicowaty od niego z boksu:) Beda jakies fotki tego czarnego kolegi Rarytka ? Czy sa jakies wiesci z nowego domku Rarytka ? Quote
Recommended Posts