Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cichutenko wierzę ze nowi właściciele Rariego dadzą zaprosić się tutaj na wątek :) ja jestem jeszcze oszołomiona :) adopcja wprost ze schroniska - bez mojego udzialu - :)

• Replies 773
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

po takiej dawce dobrego nie przeraża mnie nawet spotkanie z nauczycielką, która mnie wezwała do szkoły :evil_lol:

Posted

bros napisał(a):
:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

po takiej dawce dobrego nie przeraża mnie nawet spotkanie z nauczycielką, która mnie wezwała do szkoły :evil_lol:

może chcesz jakieś dobre rady ;)

Posted

terierfanka napisał(a):
no żesz normalnie nie wierzę, co czytam....:-o :cunao::multi::multi::multi:

ja tak samo! i dokładnie tak samo podskakuję z radości!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

jeszcze tylko czekamy na powrót bros ze szkoły - z dobrymi wiadomościami, rzecz jasna:cool3:

Posted

dzis tel od brosowej i tylko mowi cos ci powiem padniesz choliwna i padłam ! Rarytas ma dom ! no myslałam ze orła wywine cudnie , to On jej leżał na watrobie pewnie nie tylko jej i niech tam pozostanie do konca swoich dni i bedzie mu mega dobrze !

Posted

[quote name='bros']kochani trzymajcie sie krzeseł - Rari od wczoraj jest w DOMUUUUUU :) więcej napisze później :eviltong::eviltong::eviltong::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

No i widzicie ! starczy pocisnąć :lol: No dawaj wreszcie te info, bo skisnę.
Póki co masz buziaki :loveu: i wszyscy co się przyczynili, buziaki gorące z powodu nadciągających chłodów.

PS. Jak nauczycielka podpadła daj mi Jej dzienniczek, wysmażę Jej taką uwagę że nie zapomni ;)

Posted

bros napisał(a):
cichutenko wierzę ze nowi właściciele Rariego dadzą zaprosić się tutaj na wątek :) ja jestem jeszcze oszołomiona :) adopcja wprost ze schroniska - bez mojego udzialu - :)

Jak to bez twojego udzialu ?
To nie TOBIE Rarytek zawdziecza domek ?

Posted

wellington napisał(a):
Jak to bez twojego udzialu ?
To nie TOBIE Rarytek zawdziecza domek ?

nie kochana to dla mnie też było wielkie zaskoczenie :) państwo przyjechali do schroniska wybrać psiaka dla siebie :) wiem ze to mlodzi bardzo sympatyczni ludzie :)
ale ale wątek podeslalam pani na maila :) może do Nas zaglądnie nowa Rarytkowa rodzinka :)

aaa..... pani w szkole ekhem , bardzo bardzo miła ale mój synuś ma dziś :mad:

Posted

bros napisał(a):
nie kochana to dla mnie też było wielkie zaskoczenie :) państwo przyjechali do schroniska wybrać psiaka dla siebie :) wiem ze to mlodzi bardzo sympatyczni ludzie :)
ale ale wątek podeslalam pani na maila :) może do Nas zaglądnie nowa Rarytkowa rodzinka :)

z tej wielkiej radości i szkolnych perypetii dowcip mi się przypomniał:

-synu, kiedy wreszcie poprawisz ta jedynkę z matematyki?
- nie mam kiedy, mamo, pani nie wypuszcza dziennika z rąk...

Posted

bros napisał(a):

Skoro Rarytek znalazł dom, to cioteczka bros może się zająć kolegą Rarytka:) Taki czarnulek szpicowaty od niego z boksu:)

Posted

bros napisał(a):

Za Rarytka SUPER SZÓSTKA dla Ciebie więc razem średnia bardzo przywoita. Ja niestety, byłem prymusem .. i po co to mi było, jeszcze teraz się dowiaduję jak mnie nie lubili i przezywali :evil_lol: - bali się także , bo waliłem w paszczu bez znieczulenia. Chłopak musi być co nieco kontrowersyjny, wszyscy normalni faceci tak mają :evil_lol:
A może to ta 'Pani psor' ma kiepskie zdolności dydaktycznie, to może ja Jej, starym zwyczajem, jakiś numer wytnę - a stało się pod ścianą na apelach, no ... nawet często.

Posted

sunia2000 napisał(a):
Skoro Rarytek znalazł dom, to cioteczka bros może się zająć kolegą Rarytka:) Taki czarnulek szpicowaty od niego z boksu:)

Beda jakies fotki tego czarnego kolegi Rarytka ?

Czy sa jakies wiesci z nowego domku Rarytka ?