fochu Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 bros napisał(a):fochu DZIEKUJĘ :) bardzoooo zawsze do usług! Quote
marmosia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 bros napisał(a):czyn wprowadzony, pozyjemy zobaczymy, w każdym razie wezme sie za maleńtasa teraz ostro, lezy mi na serduchu jego dobro Jak zrobisz z niego takie cudo, jak z Siusi i Romea, to szybciej niż myślisz :) Quote
abilab Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Jak brosowa wyprowadzila Rarytaska z boksu to sie chłopina nie mogł napatrzec i nawachac zielona trawka sikal sikał był bardzo grzeczny i naprawde pięknie siersc mu urosła gdyby tak w domku go wykąpac zadbac ech drugi Romeo byłby. Quote
wellington Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Bros, wykapalas go ? Wyglada tak czysto i apetycznie :) A co mu tam do buzi wsadzasz ? Quote
bros Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 :) nie, nie kapałam go :) troszkę wyczesałam - sierści ma masę i miał troszkę kołtunów. Skórka pod sierścią wymaga jeszcze pielęgnacji ale nie ma dramatu. Czesanie potraktował jako pieszczotę, nic a nic sie nie zlościł jak wyciągałam kołtuny. A łakomczuszkowi dawałam paróweczkę - oj luuubi :) normalnie oczami wyobrażni widzę jego doopinę zapadającą się w mięciutkim posłanku na dywaniku........ Quote
M&S Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Tyko jak będziesz go czesała, to nie wyczesuj mu podszerstka bo będzie marzł..... Quote
bros Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 M&S napisał(a):Tyko jak będziesz go czesała, to nie wyczesuj mu podszerstka bo będzie marzł..... właśnie dlatego tez nie bedę go kapała czy mocno wyczesywała ale w kryzie miał sporo kołtunów i chyba odrobine był ekhem... obrudzony goowienkami. Quote
M&S Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Wykapać możesz, podszertka po kąpieli nie straci, a kotuny wytnij. Będzie Ci łatwiej czesać. Przed kapielą dobrze jest wyczesać. Quote
NikaEla Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 M&S napisał(a):Wykapać możesz, podszertka po kąpieli nie straci, a kotuny wytnij. Będzie Ci łatwiej czesać. Przed kapielą dobrze jest wyczesać. ale za zimno na kąpiele (gdzie się wysuszy i ogrzeje w schronisku? Quote
M&S Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Nikaragua napisał(a):ale za zimno na kąpiele (gdzie się wysuszy i ogrzeje w schronisku? No fakt, schronisko.....Gdyby dobrze wytrzeć po kapieli i wysuszyć suszarką, to szpic jest nie powinien zmarznąć. Quote
Asia_M Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Maluszek potrzebuje natychmiast chociażby domku tymczasowego! Może hotelik??? Mogłabym się dorzucić... Przesłodki maluch! Quote
marmosia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Asia_M napisał(a):Maluszek potrzebuje natychmiast chociażby domku tymczasowego! Może hotelik??? Mogłabym się dorzucić... Przesłodki maluch! Ja też pomogę ... Quote
Asia_M Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Super Marmosiu, to są nas już dwie... Od kiedy po raz pierwszy weszłam na wątek Rarytaska (wczoraj) nie mogę o nim przestac myśleć. Tak bardzo przypomina mi jednego z moich psiaczków. Quote
bros Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 nie jest Was dwie :) jest nas więcej :) dziś wraca do domu moja ciocia z którą poważnie porozmawiam o Rarim - ale nic nie obiecuję w domu już jest sunia. Postaram się też rozwieżć kolejną porcje mini plakatów w mojej okolicy. aaa marmosia - DZIEKUJĘ :loveu::loveu::Rose: to co mi wczoraj mówiłaś , przeznaczę właśnie na Rariego, karma, wet :) oby tylko sie udało go zabrać Quote
Luna_wro Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 bros napisał(a):nie jest Was dwie :) jest nas więcej :) dziś wraca do domu moja ciocia z którą poważnie porozmawiam o Rarim - ale nic nie obiecuję w domu już jest sunia. Postaram się też rozwieżć kolejną porcje mini plakatów w mojej okolicy. o! suuuuper!!! trzymam:kciuki: za rozmowę z ciocią;) Quote
Poker Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 To ja też trzymam. Chociaż za DT, bo zima idzie. Quote
Nutusia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 O kurza girka - Raryniu, żebyś Ty wiedział... Nie puszczam ani na chwilę!!!!!! Quote
mari23 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nutusia napisał(a):O kurza girka - Raryniu, żebyś Ty wiedział... Nie puszczam ani na chwilę!!!!!! a ja trzymam razem z Tobą! gdybym choć o 2 psiaki w domu mniej miała - pieszo bym po niego poszła już dzisiaj Quote
Pies Wolny Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ja się pytam co Ten Gostek tu jeszcze robi ? Nie zaglądam, bo myślałem, że to 'paskudny' DS na zdjęciach oszczędza. Eeee no tak to się nie da .... Quote
bros Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 kochani trzymajcie sie krzeseł - Rari od wczoraj jest w DOMUUUUUU :) więcej napisze później :eviltong::eviltong::eviltong::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
NikaEla Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='bros']kochani trzymajcie sie krzeseł - Rari od wczoraj jest w DOMUUUUUU :) więcej napisze później :eviltong::eviltong::eviltong::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Karolka dawaj szczegóły kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nutusia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Zajęli mnie w pracy i nie zdążyłam przed Brosikową z tą przecudniastą wiadomością!... ;) Quote
Recommended Posts