Nutusia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Biedny malec, no... Karolka, jeździj do parku, jeździj - kciuki będę trzymać z całej siły! Quote
abilab Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Kurczatko patrze na zdjecia Romea ze schronu a jak teraz zyje no coż chłopakowi sie udało dzieki brosowi , Rarytasku skacz do góry tobie tez sie musi udac Quote
bros Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 nie daje mi spokoju Rarytaskowy smutek ........... muszę coś zrobic przed zimą mam jedną myśl , jutro wprowadzę w czyn........ zobaczymy Quote
Nutusia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Uuuuu.... jak Bros w czyn wprowadza pomysły to musi być dobrze! ;) Quote
abilab Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Drogi brosie musimy wygrac w totka , no ja trzymam kciuki za TĄ mysl ! Quote
anetek100 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ja tez odwiedzam Rarytaska:)podczytuje ale nie piszę:) trzymam kciuki za maluszka, taki on smutny Quote
wellington Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 bros napisał(a):nie daje mi spokoju Rarytaskowy smutek ........... muszę coś zrobic przed zimą mam jedną myśl , jutro wprowadzę w czyn........ zobaczymy Bros, ja o Rarytku stale mysle.. B. jestem ciekawa jaka masz mysl. Napisz prosze na pw ! Quote
bros Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 czyn wprowadzony, pozyjemy zobaczymy, w każdym razie wezme sie za maleńtasa teraz ostro, lezy mi na serduchu jego dobro Quote
Luna_wro Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 bros napisał(a):czyn wprowadzony, pozyjemy zobaczymy, w każdym razie wezme sie za maleńtasa teraz ostro, lezy mi na serduchu jego dobro działaj ciotka, działaj:) zrobiło się na prawdę zimno:( Quote
wellington Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 bros napisał(a):czyn wprowadzony, pozyjemy zobaczymy, w każdym razie wezme sie za maleńtasa teraz ostro, lezy mi na serduchu jego dobro Bros, co sie nad nami tak znecasz i nic nie piszesz o szczegolach Twojego "czynu" :mad:. Masz cos na oku dla niego ;) ? Quote
bros Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 wellington staram się - reklamuję maluszka, opowiadam znajomym, robię ulotki, i najstraszniejsze ze "wpadłam" - to taki kochany okruszek :( bal sie okropnie zakładania smyczy, Basia dzielnie wyciagała go z boksu. Na smyczce może i nie chodził bo taki bardziej niezależny, zawąchuje sie bardzo w siuśkowe sprawy, ale jest taki delikatniusi, ze ta cała postawa herszta bandy nagle przy ludzkiej dloni pryska, łebek wyciaga sie do głasków i mrużą się rozkosznie oczka :( nawet miałam wrażenie ze szczotkowanie sprawia mu przyjemność. Zauważyłam też, ze jednak mimo tego, że to schroniskowy boks jest on dla Rariego azylem, w którym czuje się bezpiecznie bo wracał do niego ochoczo bez protestu. Quote
Poker Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Co tu zrobić ,żeby ktoś go zauważył? Miał ogłoszenie w Wyborczej ? Quote
Nutusia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 O kurczaki, jaki on piękny i jaki... smutasek :( Ech, gdyby nie mój Lesio... Quote
bros Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='M&S']Uroczy szpikulec:) szkoda kurdupelka...... M&S dziękuję ze jesteś :) tak jak pisałam co kilka głow to nie jedna :) a znalazłam Cie posrednio przez Bajeczkę Nutusiową :) weszłam popatrzeć co tam w trawie piszczy,zaciskam już kciuki i patrzę sobie w banerek a tam Szipicaki piekne :loveu: Quote
M&S Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Podam link na szpicowe forum, może coś się zadzieje................................. Quote
NikaEla Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 [quote name='bros'] cudny na tym zdjęciu! Quote
wieso Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 a jaki ogonek piekny sie zrobil, calkiem nie do poznania...... Quote
M&S Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 wieso napisał(a):a jaki ogonek piekny sie zrobil, calkiem nie do poznania...... Bo szpice piękne są!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts