wellington Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Nie, tylko to jedno widze. Te z DogFunFest'u dalej niewidoczne...:( Quote
terierfanka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='wellington']Nie, tylko to jedno widze. Te z DogFunFest'u dalej niewidoczne...:([/QUOTE] to bardzo dziwna sprawa jest :niewiem: ale skoro zaczęliśmy nową stronę, to przekleję jeszcze Romcia z piłką: [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/5964/romciopika.jpg[/IMG] i z nową rodzinką :loveu: [IMG]http://img832.imageshack.us/img832/6294/romciozrodz.jpg[/IMG] Quote
wellington Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [QUOTE]to bardzo dziwna sprawa jest :niewiem:[/QUOTE] Noooo.... Widze :multi: ! I Romcia z pilka i z nowa rodzinka ! Dziekuje :buzi: Ale musza byc szczesliwi z nim :lol: Quote
bros Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 wellington napisał(a):Czy ktos odwiedzil Rarytka ostatnio ? Bros, jak Romeo w nowym domku ? Czy beda jakies opisy, zachwyty, wyrazy zauroczenia, itp ? Przeciez to niemozliwe zeby miec takiego cukiereczka tyle tygodni i ani nie pisnac :mad: :angryy: Romcio już chyba na dobre się zadomowił, teraz się wczasuje nad jeziorem, w domku obok ma koleżankę sunię a jak ktoś przechodzi kolo "jego" terenu - Romeo oszczekuje i obwarkuje :) zuch mały. Domek raczej na dogo się nie zarejestruje ale przeze mnie zawsze info będzie - obiecuję Romcio w końcu fajnie przytył na nowej karmie RC, wcina az mu uszka się trzęsą :) jest jak to określiła jego nowa pani psem bezproblemowym :) a jak wrócą z wakacji postaram się Wam pokazać patent Jagody na podróżowanie samochodem z Romciem :) aaa jedną foteczkę mam , mam , zaraz wrzucę , odwiedzili mnie na moich wakacjach :) Quote
Basia1244 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 A Rarytasek to powinien się nazywać Rumcajs - bo to rozbójnik i herszt jest - rządzi na boksie, dupsko mu zarosło, potrafi dziabnąć kolegów, generalnie łobuz ustawił się na boksie i całkiem dobrze sobie żyje. Quote
sunia2000 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Basia1244 napisał(a):A Rarytasek to powinien się nazywać Rumcajs - bo to rozbójnik i herszt jest - rządzi na boksie, dupsko mu zarosło, potrafi dziabnąć kolegów, generalnie łobuz ustawił się na boksie i całkiem dobrze sobie żyje. Zgadzam się z powyższym, przez niego nie można samodzielnie psa wyciągnąć z boksu czy go włożyć z powrotem bo Rumcajs na to nie pozwala, nawet opiekun nieraz ma problem. Rozpanoszyła się mała gnida nam:) Quote
wellington Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 sunia2000 napisał(a):Zgadzam się z powyższym, przez niego nie można samodzielnie psa wyciągnąć z boksu czy go włożyć z powrotem bo Rumcajs na to nie pozwala, nawet opiekun nieraz ma problem. Rozpanoszyła się mała gnida nam:) Sunia2000, opisz nam prosze w jaki to sposob herszt nie pozwala wyciagnac zadnego psa z boksu ! Przeciez on jest starenki, slabiutki, malutki, jak to jest mozliwe zeby nawet opiekun mial klopty ? Czy bros wrocila juz z urlopu ? Czekamy na wiesci od naszej cudmiodmamalygi z nowego domku :) Quote
bros Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 jestem jestem , właśnie wróciliśmy z psami ze spaceru :) deszczowego - od dwóch dni u nas leje Romeo jest od wczoraj u mnie na wekend :) fotki miód malina :) ale spokojnie niech odtajam ......... Quote
wellington Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Romeo jest od wczoraj u mnie na wekend :smile:A jednak ! Nie wytrzymalas bez niego , co :eviltong: ? Quote
sunia2000 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 wellington napisał(a):Sunia2000, opisz nam prosze w jaki to sposob herszt nie pozwala wyciagnac zadnego psa z boksu ! Przeciez on jest starenki, slabiutki, malutki, jak to jest mozliwe zeby nawet opiekun mial klopty ? Czy bros wrocila juz z urlopu ? Czekamy na wiesci od naszej cudmiodmamalygi z nowego domku :) Może i malutki i stareńki, słabiutki to juz chyba nie jest. Drze japę i tym prowokuje inne psy, chce się wejść do boksu to cała banda z malutkim, stareńkim na czele otacza człowieka jednocześnie rzucając się na psa, któremu chcę się smycz zalożyć. Podporządkował sobie trochę chłopaków i jak on cos robi to cala ferajna za nim. Ale tak to jest z psami, boksy rządzą się swoimi prawami Quote
Poker Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 czyli chłopak jest mały , ale chwat.Wszystkie psy go naśladują czyli m zadatki na alfa albo już jest. Quote
wellington Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 sunia2000 napisał(a):Może i malutki i stareńki, słabiutki to juz chyba nie jest. Drze japę i tym prowokuje inne psy, chce się wejść do boksu to cała banda z malutkim, stareńkim na czele otacza człowieka jednocześnie rzucając się na psa, któremu chcę się smycz zalożyć. Podporządkował sobie trochę chłopaków i jak on cos robi to cala ferajna za nim. Ale tak to jest z psami, boksy rządzą się swoimi prawami Urodzony Gran Lider ! Na niekorzysc swoich kolezkow w boksie... Quote
bros Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 cioteczki zapraszam ogladnać Romusia https://picasaweb.google.com/115009895026842236542/ROMEO# Quote
wellington Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='bros']cioteczki zapraszam ogladnać Romusia https://picasaweb.google.com/115009895026842236542/ROMEO# Noooo, to jest dopiero uczta dla oka w niedzielny poranek ! Uosobnienie czaru i wdzieku , szczesliwy , piekny, radosny skarb ! Na 13 wyglada jak taka rosyjska babulinka :) Bros, dziekuje :Rose: :Rose: :Rose: Quote
terierfanka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 super foteczki :) jak zawsze u cioci bros ;) Quote
Nutusia Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jejciu, aż się wierzyć nie chce, że to małe to żywe stworzonko, a nie pluszowa zabaweczka! :) A Bros to anioł nie pies, żeby tak pozwalać Pańci co chwila innego mikrusa niańczyć :) Quote
wellington Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Nutusia napisał(a):Jejciu, aż się wierzyć nie chce, że to małe to żywe stworzonko, a nie pluszowa zabaweczka! :) Tak ! Wlasciwie zadna zabaweczka , nawet najnajnaj..., mu nie dorowna - on jest naprawde wyjatkowo .....miodonugatowy :) Quote
bros Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 baaaa na dodatek jest bardzo grzeczny :) miziasty i cichutki, chodzące złoto. Nie macie pojecia jakie on tańce wyczynia jak wracam do domu, lub kiedy wychodzimy na spacer, istne szaleństwo, a jak brosa chce pogłaskać Romuś leci jak torpeda i "podgryza" (delikatnie, jak ptaszek) mnie po rękach , jakby chciał krzyczeć ..."mnie, mnie" :) na wczasach pogonił z zębami psa od swojej panci. Wczoraj na spacerku ze zdjęć, zreszta bardzo udanym, odkrył kolejny swój talent :) POLUJE - poluje na myszki, i ptaszki, skacze jak tygrysek, wybija się ze stójki na jakieś 30 cm i hyc w trawę :) usmiałam się prawie do łez, zadaniowy chłopak jest :) Quote
wellington Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 bros napisał(a):baaaa na dodatek jest bardzo grzeczny :) miziasty i cichutki, chodzące złoto. Nie macie pojecia jakie on tańce wyczynia jak wracam do domu, lub kiedy wychodzimy na spacer, istne szaleństwo, a jak brosa chce pogłaskać Romuś leci jak torpeda i "podgryza" (delikatnie, jak ptaszek) mnie po rękach , jakby chciał krzyczeć ..."mnie, mnie" :) na wczasach pogonił z zębami psa od swojej panci. Wczoraj na spacerku ze zdjęć, zreszta bardzo udanym, odkrył kolejny swój talent :) POLUJE - poluje na myszki, i ptaszki, skacze jak tygrysek, wybija się ze stójki na jakieś 30 cm i hyc w trawę :) usmiałam się prawie do łez, zadaniowy chłopak jest :) Typowy szpikulec ! Nie ma sobie rownego - NIE MA ! Quote
wellington Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Na portalu morusek Romeo jeszcze wciaz szuka domku, czy mozna to ogloszenie wycofac ? http://www.morusek.pl/ogloszenie/57763/Romeo---mini-piesek-w-typie-szpica/ Quote
terierfanka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='wellington']Na portalu morusek Romeo jeszcze wciaz szuka domku, czy mozna to ogloszenie wycofac ? http://www.morusek.pl/ogloszenie/57763/Romeo---mini-piesek-w-typie-szpica/ wiesz co, chyba niekoniecznie... jak ktoś się "złapie" na Romcia, to mu się coś innego zaproponuje :) ja tak zrobiłam z ogłoszenia Romcia z gumtree - pani napisała, że jest nim zainteresowana, potem okazało się, że szuka po prostu małego pieska, wysłałam parę propozycji psów schroniskowych, pani pojechała do schronu i zaadoptowała suczkę Quote
wellington Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='terierfanka']wiesz co, chyba niekoniecznie... jak ktoś się "złapie" na Romcia, to mu się coś innego zaproponuje :) ja tak zrobiłam z ogłoszenia Romcia z gumtree - pani napisała, że jest nim zainteresowana, potem okazało się, że szuka po prostu małego pieska, wysłałam parę propozycji psów schroniskowych, pani pojechała do schronu i zaadoptowała suczkę Aaaaa, rozumiem , bardzo madrze ! W Krakowie jedna pani ogladala Romka i Pucha z Rybnika na morusku, i b. ciezko jej bylo podjac decyzje , w koncu zdecydowala sie na Pucha, bo starenki z malymi szansami na adopcje : http://www.dogomania.pl/threads/208412-Niunio-jest-tak-ma%C5%82y-%C5%BCe-nikt-go-nie-zauwa%C5%BCa!-%28-PRZYGARNIJ-KROPKA! Quote
Recommended Posts