Nutusia Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 No jak zwykle... jak cudowne nowiny to każą nam czekać!!!!!! :( Quote
NikaEla Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 bros napisał(a):Ela Twoja kawa smakowała dziś niebiańsko :) DZIEKUJĘ dałam radę :) dla Was mam cudowne nowiny , ale to za dłuższy moment .......... :) polecam się zawsze z kawą a nowinę już znam :p Quote
Nutusia Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 O masz! W dodatku są tacy, którzy nie muszą czekać!!! No cóż, jak widać są równi i ... równiejsi :) Quote
NikaEla Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nutusia napisał(a):O masz! W dodatku są tacy, którzy nie muszą czekać!!! No cóż, jak widać są równi i ... równiejsi :) ciotuś, to nowiny bros wiec nie nie powiem Quote
Pies Wolny Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Jakie nowiny, bo .... zaraz kogoś caknę w łydę ! Quote
wieso Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Pies Wolny napisał(a):Jakie nowiny, bo .... zaraz kogoś caknę w łydę ! ja sie dolacze :) Quote
bros Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 dobra nie bedę taka Zołza jak o mnie mowią :diabloti: wybaczcie wiadomosć w pigulce poki co jeśli nie padne za moment powiem nieco wiecej ino - oficjalnie wszem i wobec Romeo MA DOM :) Quote
Luna_wro Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 bros napisał(a):dobra nie bedę taka Zołza jak o mnie mowią :diabloti: wybaczcie wiadomosć w pigulce poki co jeśli nie padne za moment powiem nieco wiecej ino - oficjalnie wszem i wobec Romeo MA DOM :) super wiadomość:multi: Quote
wieso Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 bros napisał(a):dobra nie bedę taka Zołza jak o mnie mowią :diabloti: wybaczcie wiadomosć w pigulce poki co jeśli nie padne za moment powiem nieco wiecej ino - oficjalnie wszem i wobec Romeo MA DOM :) nooooooo, niiieeeeeeee.....bros to tak przez te 7godz ciezko pracowalas az wynalazlas domek ????????????? Quote
bros Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 cieżko nie ciężko pracowalam wczoraj 24 h w pracy - a domek pracował juz od jakiegoś czasu na swoj status :) to dłuższa historia z hapy endem, ale mam niestety kocówę u DS :) Quote
Basia1244 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 To ja ds pomogę :D ( w tej kocówie :) ) a może mam cię obronić? bo w sumie to ja wykrakałam ten ds :) Quote
Pies Wolny Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Noooo , to ..... mogę liznąć po polikach :loveu: znaczy ...... zwalnia się DT i ...... trafia do Ciebie ..... R a r y t a s .....wow podwójna radocha :calus::Rose: Quote
wieso Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Pies Wolny napisał(a):Noooo , to ..... mogę liznąć po polikach :loveu: znaczy ...... zwalnia się DT i ...... trafia do Ciebie ..... R a r y t a s .....wow podwójna radocha :calus::Rose: jak tak to robie plagiat :) Quote
bros Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 eeee ciotki wyhamujcie , pomimo najszczerszych checi nie mam zgody Tż-ta zdjecia Romea z dzisiejszego festiwalu bedą a jakże :) Quote
NikaEla Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Pies Wolny napisał(a):Noooo , to ..... mogę liznąć po polikach :loveu: znaczy ...... zwalnia się DT i ...... trafia do Ciebie ..... R a r y t a s .....wow podwójna radocha :calus::Rose: dajcie bros odsapnąć, a nigdy nie mówiła, że weźmie Rarytasa na DT (raczej mówiła, że NIE weźmie) Quote
Poker Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ja tęż już wiedziałam wcześniej. bros ma jakieś czarodziejskie moce w znajdowaniu domków. Quote
Pies Wolny Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nikaragua napisał(a):dajcie bros odsapnąć, a nigdy nie mówiła, że weźmie Rarytasa na DT (raczej mówiła, że NIE weźmie) Cz Ty musisz mi zawsze podpadać ? co jest ? stoisz w kolejce po Rarytka ? :cool3: A pomarzyć to już sobie nie mogę ? mam Cię w kolano dziabnąć ? A może Bros argumentami TŻ-a załatwi :lol: i ......On się zgodzi - to nie Twój TŻ !:eviltong: Quote
NikaEla Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Pies Wolny napisał(a):Cz Ty musisz mi zawsze podpadać ? co jest ? stoisz w kolejce po Rarytka ? mam Cię w kolano dziabnąć ? nie stoję w żadnej kolejce (nie jestem zainteresowana). A jeśli za rozsądne mówienie mam być bita to już przesada. za stara jestem na to. Pies Wolny napisał(a):A pomarzyć to już sobie nie mogę ? marzyć możesz, psa wziąć też Pies Wolny napisał(a):A może Bros argumentami TŻ-a załatwi :lol: i ......On się zgodzi - to nie Twój TŻ !:eviltong:mój nie mój ale przekonać na Rarytka się nie da Quote
marmosia Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ma talent Brosikowa, ma :) A Was, cioteczki, poproszę, żebyście zaglądnęły na wątek zapomnianej Tajgi http://www.dogomania.pl/threads/202636-Tajga-mix-Husky-i-ONek-prosi-o-og%C5%82oszenia-!?p=16346957#post16346957 Quote
terierfanka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ale Rarytkowi trzeba ładne nowe foty cyknąć i ponowić ogłoszenia - on już prawie wcale łysinki na doopce nie ma, ładnie zarośnięty Quote
Pies Wolny Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nikaragua napisał(a):nie stoję w żadnej kolejce (nie jestem zainteresowana). A jeśli za rozsądne mówienie mam być bita to już przesada. za stara jestem na to. marzyć możesz, psa wziąć też mój nie mój ale przekonać na Rarytka się nie da Teraz już wiem skąd ta ilość postów - tłumaczenie żartów na nic. Jak będziesz miała tyle psów co ja w domu to pogadamy o następnych. Quote
NikaEla Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Pies Wolny napisał(a):Teraz już wiem skąd ta ilość postów - tłumaczenie żartów na nic. Jak będziesz miała tyle psów co ja w domu to pogadamy o następnych. liczbę postów nabijam robiąc i podnosząc bazarki :) bo ja jestem ciocia od bazarków i zdobywania pieniędzy ;) na nieswoje długi. Od psów są inne cioteczki ;) Quote
marmosia Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 I od rymów, cioteczka, od rymów przecudnych :) Ja tam jestem zwolennikiem twierdzenia- nie ilość, ale jakość :) Quote
wellington Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Bros, napisz prosze cos o domku Romunia ! Kto, gdzie, jak, itd, itp ... Takie lakoniczne ze Romeo ma dom to stanowczo za malo:shake: Jak przezylas rozstanie ? Nie brakuje Ci go ? Pewnie tesknisz za nim okropnie ;) Quote
Recommended Posts