Nutusia Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 No i co się dziwić, że kłopot z serduchem jest jak się tak wszystkie panny kocha?... :) A tak na poważnie, to przykra wiadomość. Nadzieja w tym, że uda się ustawić leczenie farmakologiczne tak, żeby Romuś mógł funkcjonować normalnie i bezpiecznie, za co oczygwizdek trzymam kciuki! Quote
wellington Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 bros napisał(a):uzupełniłam dziś stan konta Romeo o nowa wpłatę z mojego bazarku, wszystko na stronie pierwszej. Niestety mam dla Was niedobrą wiadomość :( podczas badania przed kastracją doktorzy (obaj) stwierdzili u Romusia nieprawidłowości w serduszku. Prawdopodobnie maluszek zaczyna cierpieć na "niedomykalność zastawki". Kastracja ze wzgledu na jego bardzo pobudzone libido sie odbyła, jednak pod bardzo czujnym okiem obu doktorów. Mamy zalecenie zgłosić sie do kardiologa na konsultacje, tak że dzis postaram się dodzwonić i umówić z dr. Pasławską. we wtorek póżnym wieczorem mamy umówioną wizytę pod Wrocławiem u p. Ani, wizytę przełożyłyśmy ostatnio. Bros, moja Felcie tez badala pani dr.Paslawska (tez miala niedomykalnosc zastawek). Moj wet w Krakowie powiedzial ze pies nie mogl lepiej trafic :) Wspanialy lekarz i czlowiek ! Quote
olivetshka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Owczarek mojej mamy (śp [*]) również leczył się u Pasławskiej - już kiedyś pisałam na wątku Sary. Romkowi życzę dużo zdrówka i szczęśliwego domku - by się takowy znalazł. Quote
terierfanka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Rarytek dzisiaj: doopinka ładnie zarasta sierścią Quote
Poker Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 fajniej wygląda. Planujecie zabrać go 19 czerwca? Quote
wellington Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Poker napisał(a):fajniej wygląda. Planujecie zabrać go 19 czerwca? Kto planuje go zabrac ? Jakis dt :multi:? Quote
Luna_wro Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='wellington']Kto planuje go zabrac ? Jakis dt :multi:? jest organizowana mała imprezka:) i chyba o to chodzi... http://www.dogomania.pl/threads/208911-DogFunFest-19-czerwca-PSY-DO-ADOPCJI z tego co wiem, to ze schroniska może pojechać 10 piesków:) Quote
Basia1244 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Poker napisał(a):fajniej wygląda. Planujecie zabrać go 19 czerwca? Rarytas nie jedzie 19 czerwca - jest już lista psów wystawionych do ubezpieczenia i wyjazdu. Poza tym jak pisałam Rarytas nie nadaje się na całodniowy wyjazd do parku, bo nie współpracuje na smyczy. Ale będzie reklamowany :) na festynie. Quote
wellington Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Poker napisał(a):Może reklama zadziała. Reklama dzwignia nie tylko handlu :) Quote
terierfanka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 sunia2000 napisał(a):Rarytasek w górę! o 5:32 to Rarytasek chyba jeszcze śpi :evil_lol: Quote
sunia2000 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 To tak na zapas:) Jak się obudzi, to ma mknąć od razu na szczyt:) Quote
wellington Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 :thumbs: dla jutrzejszej imprezy ! Zeby ktos sie Rarytkiem zainteresowal ! A w ogole co u Romea ??? Jakas kurtyna milczenia zapadla :mad: Quote
bros Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 ciotka a ta palka to na kogo ?? heeee nie było Cie wątek zaniedbałaś, nie maiałam dla kogo pisać :) Quote
wellington Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 bros napisał(a):ciotka a ta palka to na kogo ?? heeee nie było Cie wątek zaniedbałaś, nie maiałam dla kogo pisać :) Przeciez o Romeu nie trzeba stricte DO KOGOS pisac ! Czyz nie sama przyjemnosc w sobie opisywac go in extenso calymi dniami i robic mu sesje zdjeciowe raz po raz :eviltong: Quote
bros Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 tak tak kochana i pienadze też trzeba zarabiać i na doopsku w pracy trochę posiedzieć, dzieciakom w zakończeniu roku pomóc i takie tam mało istotne spr :) jedno jest pewne Romeo to ZŁOTY pies :) , serio to więcej opisze może w poniedziałek, jutro DFF i rano już o 8 w schronisku bedziemy, dzis jz po 16 godzinach w pracy nie mam weny , a przede mna jeszcze 7 godzinek :roll: i już mi sie puste myslenie włącza. Quote
bros Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 wiesio - kochana jakie śpij , jeszcze 7 godzin w pracy :) serce ja na posterunku 24 godziny :) tak czy inaczej :) buziak wielki ślę Quote
wieso Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 bros napisał(a):wiesio - kochana jakie śpij , jeszcze 7 godzin w pracy :) serce ja na posterunku 24 godziny tak czy inaczej :) buziak wielki ślę a to klops :( w takim razie trzymam kciuki zeby jak najszybciej te 7 zlecialo :) dzieki za buziak :) Quote
wellington Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 bros napisał(a):wiesio - kochana jakie śpij , jeszcze 7 godzin w pracy :) serce ja na posterunku 24 godziny :) Ojej...:( Ale widac ze mimo dyzuru zaraz zaskoczylas jak tylko cos na watku drgnelo :) Quote
bros Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 mam swoje wtyczki, informatorów :evil_lol: kochana praktycznie całą zmianę siedże przy kompie, w domu takiej mozliwosci nie mam, tam zajeć mam milion. Jednak bywają dni ze chciałabym zaszyc się w mysiej norce z dala od monitora :roll: ale dogo działa jak narkotyk :diabloti: Quote
wellington Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 bros napisał(a): ale dogo działa jak narkotyk :diabloti: Zdjecia Romea i wiesci o nim tez :dog: :dog: :dog: Quote
NikaEla Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 bros napisał(a):wiesio - kochana jakie śpij , jeszcze 7 godzin w pracy :) serce ja na posterunku 24 godziny :) tak czy inaczej :) buziak wielki ślę nie oszukujmy się ... doba w pracy, a potem prosto do schronu szykować psy i na festyn (też praca). Bros to min. 40 godzin na nogach będzie w pełnej gotowości! Quote
bros Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Ela Twoja kawa smakowała dziś niebiańsko :) DZIEKUJĘ dałam radę :) dla Was mam cudowne nowiny , ale to za dłuższy moment .......... :) Quote
Recommended Posts